Προς το περιεχόμενο

Nέο Insomnia Forum

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον HAL για όλο τον χρόνο που διαθέτει στο forum.Πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά!Συγχαρητήρια!

Σχετικά με τις αλλαγές , θέλω να πω ότι σαν πρώτη εντύπωση νοιώθω κάπως μπλεγμένος και μπερδεμένος.Φαντάζομαι ότι είναι θέμα συνήθειας της νέας εμφάνισης αλλά και των νέων λειτουργειών του forum!

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tο μόνο που πραγματικά με ξενίζει είναι που λείπει το reply all και το quote.

Κατα τ'αλλα ο νέος Host δίνει ρέστα.

Επίσης:

1. Θεΐκο το Don't show signatures. Έλεος πια, μερικοί γράφουν πιο πολλά στο signature παρα στο post

2. Θεΐκο το Show All Pages. Τώρα που ο host μπορεί (γιατι πρίν, δεν έφτανε πάνω απο 10-12kb τώρα πάει μέχρι 40), η ανάγνωση μεγάλων θεμάτων είναι λιγότερο κουραστική

Δημοσ.

Edit δεν μπορώ να κάνω, οπότε και δεύτερο post για μια απορία...

Έχω ακούσει χρήστες να παραπονιούνται οτι το sig είναι μόνο 100 χαρακτήρες.

Γιατι εχώ βλέπω με 10.000 χαρακτήρες?

Πώς πέρασαν αυτά?

Δημοσ.

Για έναν απλούστατο λόγο:

Αν δεν διορθώσεις την υπογραφή σου μέσα από τα properties μένει το παλιό, επειδή δεν περνάει από τον έλεγχο των 100 χαρακτήρων που έχει μπει τώρα με την αλλαγή. ;)

Δημοσ.

metafora apo allo thread (copy paste diladi!) :

Oreo...pio grigoro....anamikta sinesthimata gia tin emfanisi(xekourasta ta griza xromata vevea)...ligo pio sibiknomeno apo oso tha ithela..kai na bei oposdipote ena reply button sto telos kathe thread!Ayta!Keep up the good work!Tora pou to xanakoitazo..leipei ligo i adithesi sto kainourio forum..einai ola poli omiomorfa....

Δημοσ.

σημερα για πρωτη φορα

βλεπω τα πμ που μου ειχαν

στειλει. Δε τα βλεπω ομως

οπως ηταν παλια, δηλαδη

ολοκληρη τη συζητηση, αλλα

μονο τις απαντησεις του μελους με

το οποιο ειχα τη σηζητηση πρωτον

και δευτερον καθε απαντηση ξεχωριστη. :(

Μπορει να γινει κατι για αυτο?

thanx

Δημοσ.

Σενάριο...

Έστω ότι απαντάμε σε ένα θέμα με reply και αλλάζουμε τον τίτλο της απάντησης.

Στην κεντρική σελίδα του forum θα εμφανιστεί ο τίτλος που βάλαμε εμείς

και όχι ο original τίτλος του topic.

Ψιλοχάνουμε την μπάλα έτσι ... :crazy:

Δημοσ.

Κάτι πολύ σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, είναι το show all active topics που είχε το παλιό forum. To show messages που υπάρχει τώρα δε λέει γιατί αν ένα topic πάρει πολλά posts θάβει τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Nomizw oti iparxei kapoia asimbatotita me tis imerominies (To forum tis diabasei me ti morfi (minas/hmera/etos) me apotelesma na bgazei blakies stin arxiki selida! :shocked:

Δημοσ.

ʼντε με γεια μας!

Τώρα όμως με τα χρώματα στις σελίδες τί παίζει..; Μήπως γίνεται να μπούν εκείνα τα παλιά που ήταν βαριά γκρίζα σχεδόν στο μαύρο..; Εκείνα ήταν ακούραστα ενώ τώρα δεν μπορώ να βρώ ένα χρώμα στα μέτρα μου..

Βλέπω σοβαρές και πολύ καλές αλλαγές τις οποίες όμως πρέπει να συνηθίσουμε λιγάκι.. Όπως με τα χρώματα αλλά και την ταχύτητα..

Προς την σκοτεινή μεριά έχω ένα προβληματάκι.... Κάνα pm ρε παιδιά; :confused:

Δημοσ.

ʼντε με γεια μας!

Τώρα όμως με τα χρώματα στις σελίδες τί παίζει..; Μήπως γίνεται να μπούν εκείνα τα παλιά που ήταν βαριά γκρίζα σχεδόν στο μαύρο..; Εκείνα ήταν ακούραστα ενώ τώρα δεν μπορώ να βρώ ένα χρώμα στα μέτρα μου..

Βλέπω σοβαρές και πολύ καλές αλλαγές τις οποίες όμως πρέπει να συνηθίσουμε λιγάκι.. Όπως με τα χρώματα αλλά και την ταχύτητα..

Προς την σκοτεινή μεριά έχω ένα προβληματάκι.... Κάνα pm ρε παιδιά; :confused:

Fatal error: Cannot redeclare class sql in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 24

Τώρα αυτό γιατί μου το βγάνει και δεν μπορώ να ποστάρω;;;

Δημοσ.

Κονγκρατσουλέησονς !!!

Γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές (και κυρίως όταν είναι προς το καλύτερο ;) ).

Όσο για τα αισθητικά και λειτουργικά bugs, ας μη βιαζόμαστε και πιστεύω σύντομα θα διορθωθούν (όπως έγινε και σε προηγούμενες αναβαθμίσεις).

Και ένα bug του κώδικα (?) :

Όταν, σε αυτό το topic, δοκίμασα να πατήσω το κουμπάκι "Threaded", μου έβγαλε το μήνυμα :

Parse error: parse error in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/showthreaded.php on line 809

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι χρησιμοποιώντας ανάλυση 800Χ600, το πλάτος του topic είναι μεγαλύτερο από το πλάτος της οθόνης, οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ την οριζόντια scroll bar.

Προφανώς αυτό έγινε γιατί κάποιοι όρισαν μεγάλες τις διαστάσεις του πλαισίου που γράφονται τα posts.

Θα μπορούσε λοιπόν να υπάρχει κάποια λειτουργία Word Wrapping ("αναδίπλωση λέξεων") ώστε να προσαρμόζεται το πλάτος του εκάστοτε topic στην ανάλυση που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο ή γενικώς αν μπορεί να γίνει.

Θα παρακαλούσα πάντως αν γίνεται να μην ορίζετε πολύ μεγάλο το μέγεθος τού πλαισίου που γράφετε τα posts μέχρι να υπάρξει κάποια λύση.

B) :cool: B)

=============================================

Edit:

Όχι, τελικά δε φταίει το μέγεθος του πλαισίου εγγραφής των Post όπως λέω παραπάνω (κάτι άλλο φταίει) αλλά καλό θα ήταν να γίνεται αυτόματα word wrapping... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...