angelos0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 gia ayto pou leei o timiman pio panw ftaiei h diafora wras: postarw apo skwtia
kage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote mentor:</font><hr> To apo poses selides apoteleitai ena topic eksartatai apo sena. Phgaineis: My Home ->Display preferences ->Edit Ekei allazeis tis epiloges: Total parent posts to show per page: (default is 10) ---> To allazeis p.x. se 30 'h kai se akoma megalytero noumero. Total posts to show on one page when viewing a post in flat mode (default is 10) --> Epishs to allazeis se 30 Etsi meiwnontai oi selides poy perilambanoun ta posts enos topic kai de xreiazetai na allazeis selida ka8e deka posts. <hr /></blockquote> Εκτος απ αυτα γινεται αν ενα τοπικ εχει πχ 20σελιδες να βγαζει οπως στο προηγουμενο forum να ειναι πχ 1,2,3,4...18,19,20??? ετσι ωστε να μην βλεπουμε μια ολοκληρη γραμμη με σελιδες?-βεβαια κ ετσι να μεινει δεν ειναι κακο...-- Να σβηστουν εντελως τα rate(αστερακια) τοσο απο τους user αλλα κ απο τα topic(kiriws sta topic που ειναι κ εντελως αχρηστα) K ena error ειναι οτι παρ ολο που εχω μπει στο φορουμ υπαρχει το entrance (πανω μπαρα που εχει main index,search,my home...log out)που σε παει σε κενη σελιδα εδω Κ αν γινεται να μεγαλωσει στα reply το κουτι που γραφουμε... Και οπωσδηποτε να γινει απεριοριστο το edit οπως κ στο προηγ.forum(ειναι βλακεια να κανουμε delete k μετα παλι post gia να διορθωσουμε πχ μονο μια λεξη κ να μενει και το deleted post με το μηνυμα οτι εχει γινει delete,μπορει απλα να εξαφανιζεται...) Κ το κουμπι που ελεγε για pm σε καθε post του user αντι να μπαινουμε στο profile του χρητση για να το βρουμε.... expand,collapse,threaded,float.Εχει προβλημα γιατι οταν το γυρνας σε collapse,float μεταφερει την σελιδα δεξια-ζικ ζακ- κ πρεπει να μετακινουμαστε περα δωθε...(μαλλον περιτες ειναι οι λειτουργιες μιας κ ειναι δυσχρηστες κ θυμιζουν κατι styl club.pathfinder-yahoo...)
theobabis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 εχω ενα μικρο προβληματακι με το pm. Ενω μου λεει οτι σταλθηκε, δε μου το βγαζει στο:"Sent Private Messages " Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται? ευχαριστω
ladhm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Iparxi epilogi gia na ta apo8ikevi ka8e fora pou ta stelni me onomasia "I want to keep a copy of my message". An den tin klikaris den sta apo8ikevi!
theobabis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Ηal εχω ενα προβληματακι Ειται ειμαι με το username μου ειτε ειμαι logout δε μπορω να δω το πρωτο ποστ μιας καινουργιας σελιδας. Δηλαδη για παραδειγμα μπορει μολις μπω στο "μπλα μπλα" να δω "μηπως ειμαστε αγνωμονες..."σελιδα 20 /mazda/hits/replies/rating/lastpost theobabis Οταν ομως μπαινω να δω το τελευταιο ποστ αυτο δεν υπαρχει γιατι ειναι το πρωτο στη σελιδα 21. Ο μονος τροπος να το δω ειναι μεσω "view all" ή να περιμενω να ποσταρει καποιος ακομη για να γινουν 2 τα ποστ στη σελιδα 21, και η οποια μονο τοτε θα εμφανιστει στο φορουμ του μπλα μπλα. τα cookies τα εχω σβησει
nliokal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Παρόλο που το έχουν πεί πολλοί όπως και εγώ ο ίδιος πριν από αρκετές μέρες θα το υπενθυμίσω πάλι γιατί δεν είδα κάποια απάντηση. Στο παλιό forum υπήρχε δυνατότητα να βλέπουμε τα active topics της ημέρας. Αυτό έχει αντικατασταθεί τώρα από τα τελευταία posts (24h, 48h κλπ) με αποτέλεσμα αν ένα topic έχει πολλά posts να θάβει όλα τα υπόλοιπα. Επειδή βλέπω ότι κι άλλοι προτιμούσαν το παλιό στυλάκι ας μας πεί ο HAL, όταν βρει χρόνο φυσικά, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πότε να το περιμένουμε ή τουλάχιστον να μας ενημερώσει αν δεν είναι τεχνικά εφικτό με το παρόν software για να μην το αναφέρουμε και 'μεις συνέχεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Κάτι άλλο. Όταν ένα topic είναι sticky, δεν κρατάει σωστά την ημερομηνία του τελευταίου post που έγινε σε αυτό !?
Dreamcatcher Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 telika ekina to palio gri style pou ipirxe sto palio insomnia akoma den exei mpei....
theobabis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Hal Μηπως ειναι εφικτο να βλεπουμε μια συζητηση που κανουμε σε pm οπως μια συζητηση σε τοπικ? Οπως δηλαδη ηταν παλια, το ενα κειμενο μετα το αλλο και να μη χρειαζεται να πηγαινουμε περα δωθε στα sent και στα received? Ειναι πολυ κουραστικο ετσι οπως ειναι και για να διαβαστει αλλα και σε περιπτωση που καποιος θελησει να κανει print μια συζητηση Επισης μηπως ειναι εφικτο να επανελθουν εκεινα τα δυο graemlins που στο ενα τα ματια πεταγοντουσαν εξω και στο αλλο που γυρναγαν γυρω γυρω? Ειδικα το δευτερο που εδειχνε την αμφιβολια που εχουμε ολοι μας για αυτα που λεμε οταν τα λεμε, εμενα τουλαχιστον μου λειπει αφανταστα...
pyro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 sto forum home: Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/hal9000/public_html/ubbthreads/theme.inc.php:117) in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1793 sto forum insomnia-forum: Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/hal9000/public_html/ubbthreads/theme.inc.php:117) in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1793 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/hal9000/public_html/ubbthreads/theme.inc.php:117) in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/postlist.php on line 375 se auto to topic: Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/hal9000/public_html/ubbthreads/theme.inc.php:117) in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1793 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/hal9000/public_html/ubbthreads/theme.inc.php:117) in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/showflat.php on line 84
theobabis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Hal Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/hal9000/public_html/ubbthreads/config.inc.php:328) in /home/hal9000/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 1793 δε μπορω να δω το my home
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.