Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 opos mporei na einai oraia mia frasi etsi mporei na einai kai mia pic sto sig..milame gia 50k eikona...
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 opos mporei na einai eksipni mia frasi allo toso mporei na einai eksipni i omorfi mia photo.iparxoune kai image restrictions...kai den milame gia parapano apo 50k
mentor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Βαγγέλης: Για τα avatars, σας προτείνω να δείτε το φόρουμ του www.atlasf1.com που νομίζω ότι είναι ο,τι καλύτερο έχω δει στο internet. Εκεί στα signatures απαγορεύονται οι φωτογραφίες(με μοναδικό περιορισμό τον αριθμό των χαρακτήρων), ενώ ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει avatar μεγέθους μέχρι 50Χ50 pixels, που μπαίνει κάτω από το username. Αν κάποιος έχει πρόβλημα, μπορεί να τα απενεργοποιήσει, ώστε να φορτώνει γρηγορότερα. <hr /></blockquote> Spock: Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου... κατ'αρχήν, είμαι αντίθετος στις εικόνες στο signature. Είμαι όμως υπέρ της ιδέας ενός avatar στα αριστερά, κάτω από το όνομα, σε χώρο που, ούτως ή άλλως μένει κενός. Πιστεύω πως το signature είναι χώρος για μία φράση, ένα απόφθεγμα, μία σοφία ή μία βλακεία, στο κάτω-κάτω, που μας αντιπροσωπεύει. Θέλω να βλέπω signatures, δε θεωρώ λύση το disable, αλλά δε νομίζω πως οι εικόνες ανήκουν εκεί. Στο κάτω-κάτω, πράγματι, κάναμε το Users' Hardware Database ωστέ να ξέρουμε τι μηχάνημα έχει ο καθένας μας. Ρε παιδιά, είστε ΤΟΣΟ περήφανοι για το μηχάνημά σας που πρέπει να μας το υπενθυμίζετε σε ΚΑΘΕ post σας; Στο κάτω-κάτω, ένας Anomalos (γειά σου ρε Νίκο) που έχει ανάγει το overclocking σε επιστήμη, και δεν έχει το μηχάνημά του στο signature! Επιμένω: μία ωραία φράση ή δύο στο signature, μία μικρή εικονίτσα σαν avatar (με δυνατότητα απενεργοποίησης είτε του ενός είτε του άλλου) και είμαστε κορυφαίοι. Κάτι που έχω δεί σε ξένο forum είναι να έχουν δικαίωμα για avatar μόνο χρήστες με συμπληρωμένο κάποιο αριθμό posts, είτε σε ειδικές περιπτώσεις. Ελπίζω να λυθεί το θέμα σύντομα! <hr /></blockquote> Συμφωνώ και προσυπογράφω! Έτσι είναι βρε παιδιά! Με τα άβαταρ αριστερά κάτω από το όνομά μας νομίζω ότι θα ικανοποιηθούν όλοι. Στην υπογραφή αρκεί ένα σχόλιο ή το λινκ της σελίδας μας. Δεν θέλω να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα της υπογραφής γιατί θέλω να βλέπω σχόλια ή τα λινκ των σελίδων. Όχι όμως τεράστιες και κακόγουστες μερικές φορές φωτος...
vastravoud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Ωραία, είμαστε 3 που συμφωνούμε με αυτή τη λύση(και ένας ο epote, 4). ʼντε να πληθύνουμε!
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 as ginei poll na doume posoi simfonoune opos esi vriskeis kakogousto ena sig ego mporei na vrisko kakogousto ena tragoudi pou tha akous i kapia selida pou tha exeis sto sig sou.... kai ksanaleo..pou to eides to terastio?
adams Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Βαγγέλης:</font><hr> Ωραία, είμαστε 3 που συμφωνούμε με αυτή τη λύση(και ένας ο epote, 4). ʼντε να πληθύνουμε! <hr /></blockquote> Δεν πιστευω να πιανω για 2 :grin: θεωρω και εγω αυτη την ιδανικη λυση!
Edgar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Efoson oi avatars tha einai mikroi kai tha mporoun na ginoun disable, eimai kai ego mesa. Gia ta signs epimeno...
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 kai episis..olo lete oti den exete bandwith klp klp oxi pics me tin mia posted oxi sigs...ego leo na to kanoume se txt version mono olo...eleos
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 dite edo pos thelete to insomnia otan pianete eseis akra tha piano kai ego http://www.sogamed.com
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Exeis parathrhsei oti eisai o monos poy xtypietai san to xtapodi?
Toufas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 vasika i plaka einai oti exoune mpei idi images sta sigs apla kati pezei me to diko mou kai den mporo na to allakso
Edgar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Toufa egrapses :shocked: :shocked: :shocked: Pantos kai auto to forum exei polles eikonitses..... (kati simeakia kai tetoia) :grin: :grin: :grin: :grin: re si, den eipame kai etsi..... apla na min to parakanoume me tis photo.... Poios epiase ta akra? Diladi tora to forum tis insomnia den einai kalo (leo tora pou den exi polles images sto sign kai avatars)?
Edgar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Toufas:</font><hr>... apla kati pezei me to diko mou kai den mporo na to allakso <hr /></blockquote> Yparxei kai theos!!! :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.