Προς το περιεχόμενο

Nέο Insomnia Forum

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr>

Τώρα συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είχα ποτέ κοιτάξει προσεκτικά .. Ετσι ήταν πάντα ή τώρα το κατάλαβα εγώ; <hr /></blockquote>

Έτσι ήταν πάντα βρε!

Βέβαια, τώρα μπορώ επιτέλους να αποκαλύψω γιατί υπάρχει αυτή η ημισέληνος: Το φόρουμ διευθύνεται από την μουσουλμανική μαφία της υφηλίου (την λεγόμενη και Μουσουλμανική Διεθνή). Κανονικά ο Hal είναι από τους κορυφαίους ιμάμηδες της Ευρώπης... Το κανονικό του όνομα είναι HALil el Hallal... :P

Οι στοιχειώδεις κανόνες συνωμοτισμού δεν μου επιτρέπουν να αποκαλύψω τα πραγματικά ονόματα των λοιπών moderators αλλά σας διαβεβαιώ ότι όλοι είμαστε 'μπασμένοι' στο κόλπο. Την δε Χριστίνα (γυναίκα γαρ!) την έχουμε για 'ξεκάρφωμα'... :P

Τιμή στον Αλλάχ!!!

Paredw-bin-se <hr /></blockquote>

Μπουαχχαχαχαχαχαχά :grin:

Πρόταση για το forum: αλλαχθούν τα 'greamlins'... Εαν χρειάζεται, έχω πολλά που μπορώ να στείλω...

Δημοσ.

Simfono na allaxtoune ligo ta greamlins :)

Avatars kai photos sto sign xilies fores oxi...

patisa to forum pou dothike parapano prin apo 5 lepta, kai akoma fortonei eikones..... megalo spasimo >:-@

Δημοσ.

ego pantos ksero oti otan imouna ellada to kalokairi me ena modemaki katevaza livesets...

kai evlepa pio varia forums apo afto pou se kathe topic mpenane 4-5 photos kai den ekane 5 lepta na aniksi mia selida...apla ipervalete

Δημοσ.

re paideia, giati to balame to gamidi to "do not show signatures"???

opoios 0elei na tis blepei tis blepei, opoios den 0elei, apla kanei klick to koutaki!

aman pia!

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι με την άρνηση του edit post, χάνεται το USERS HARDWARE DATABASE.

Προσωπικά το άλλαζα με την παραμικρή αλλαγή του config μου.

Αλλά δεν βαριέσαι, τι είναι ένα μειον μπροστά στα πολλά συν 8-)

Δημοσ.

To edit post δεν έχει απενεργοποιηθεί. Απλά πρέπει να περάσουν κάποια λεπτά από την ώρα του post

Δεν μπορείτε να κάνετε edit ?

Στείλτε Graemlins για να προσθέσω μερικά

Δημοσ.

Η ιδέα του USERS HARDWARE DATABASE ήταν να αλλάζουμε τα config μας, ώστε αν κάποιος είχε πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο hardware να ρωτούσε άτομα που είχαν το ίδιο.

Τώρα δυστυχώς δεν γίνεται να κάνουμε edit post που έχουν γίνει μέρες και μήνες πριν.. Δεν πειράζει αυτό είναι το λιγότερο..

ΥΓ. Το logo πιστεύω είναι καλύτερα τώρα, έτσι; Αν και ταιριάζει καλύτερα σε σκούρο background..

Μου έφαγε κανένα 15λεπτο να το φτιάξω, αλλά χαλάλι τον κόπο 8-)

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για τις αλλαγές στο φόρουμ, που είναι με μεγάλη διαφορά το καλύτερο στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις:

1)Το threaded view είναι τελείως άχρηστο, και νομίζω πως μόνο βαραίνει το φόρτο εργασίας των moderators. Γιατί να μην το κάνουμε όπως πριν, απλό και ωραίο;

2)Για τα avatars, σας προτείνω να δείτε το φόρουμ του www.atlasf1.com που νομίζω ότι είναι ο,τι καλύτερο έχω δει στο internet. Εκεί στα signatures απαγορεύονται οι φωτογραφίες(με μοναδικό περιορισμό τον αριθμό των χαρακτήρων), ενώ ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει avatar μεγέθους μέχρι 50Χ50 pixels, που μπαίνει κάτω από το username. Αν κάποιος έχει πρόβλημα, μπορεί να τα απενεργοποιήσει, ώστε να φορτώνει γρηγορότερα.

Κατά τα άλλα, πολλά μπράβο για την προσπάθεια!

Δημοσ.

Βαγγελης:

symfono kai ego apolita, to threaded view einai poly dystropo, indeed to forum tou atlasf1 einai oti kalytero exo dei

an kai to quick reply einai POLY kalo feature:P den nomizo oti xreiazotan se KATHE post (ta kaka tou threaded view)

Δημοσ.

Τεράστιες αλλαγές στην insomnia:) τι να πω, φοβερές αλλαγές και ταχύτατο το forum!!

Φοβερή και η δυνατότητα να μην βλέπουμε τις υπογραφές :D

Δυστηχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις προτάσεις σε σχέση με το νέο forum, πιθανώς να έχει ήδη γραφτεί. Νομίζω ένα link με τα θέματα της ημέρας είναι αρκετά σημαντικό. Τουλάχιστο εγώ το χρησιμοποιούσα συνεχώς.

Δημοσ.

Re paidia, den einai lisi na patisoume to koumpaki kai na min blepoume ta signs, epeidi merikoi eixan tin idea na baloun kalikatzarakia na kouniountai kato apo kathe post tous.

Merikoi grafoun eksipna pragmata, blepe: "stamatiste tin gi thelo na katebo" kai alla tetoia pou omorfenoun to forum kai merikoi tin homepage tous. Den einai anagi na patame kathe fora pou theloume na doume kati sti homepage tou kathenos, to username tous kai na mas bgazei 1002 "asxeta"(gia tin sigekrimeni xroniki stigmi) infos.

Eipame, einai grigoro to neo forum, alla opos to pame, the ginei pio argo kai apo to site tis microsoft...

Δημοσ.

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου... κατ'αρχήν, είμαι αντίθετος στις εικόνες στο signature. Είμαι όμως υπέρ της ιδέας ενός avatar στα αριστερά, κάτω από το όνομα, σε χώρο που, ούτως ή άλλως μένει κενός. Πιστεύω πως το signature είναι χώρος για μία φράση, ένα απόφθεγμα, μία σοφία ή μία βλακεία, στο κάτω-κάτω, που μας αντιπροσωπεύει. Θέλω να βλέπω signatures, δε θεωρώ λύση το disable, αλλά δε νομίζω πως οι εικόνες ανήκουν εκεί. Στο κάτω-κάτω, πράγματι, κάναμε το Users' Hardware Database ωστέ να ξέρουμε τι μηχάνημα έχει ο καθένας μας. Ρε παιδιά, είστε ΤΟΣΟ περήφανοι για το μηχάνημά σας που πρέπει να μας το υπενθυμίζετε σε ΚΑΘΕ post σας; Στο κάτω-κάτω, ένας Anomalos (γειά σου ρε Νίκο) που έχει ανάγει το overclocking σε επιστήμη, και δεν έχει το μηχάνημά του στο signature! Επιμένω: μία ωραία φράση ή δύο στο signature, μία μικρή εικονίτσα σαν avatar (με δυνατότητα απενεργοποίησης είτε του ενός είτε του άλλου) και είμαστε κορυφαίοι. Κάτι που έχω δεί σε ξένο forum είναι να έχουν δικαίωμα για avatar μόνο χρήστες με συμπληρωμένο κάποιο αριθμό posts, είτε σε ειδικές περιπτώσεις.

Ελπίζω να λυθεί το θέμα σύντομα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...