Προς το περιεχόμενο

Εμεις φταιμε ετσι απλα. <- τελεια

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Βρετανία καθαιρεί πολιτικούς για σκανδαλα 18.000 ευρώ.

Ο κουνιάδος μου που διαμένει στην Αγγλία μου διεμήνυσε ότι το πολιτικό κλίμα της Χώρας αυτής βρίσκεται σε βαθιά κρίση γιατί ορισμένοι βουλευτές της τόλμησαν να καταχραστούν κατά μέσον όρο 18.000 ευρώ, τα οποία είχαν σκοπό να αποπληρώσουν αργότερα !

Του συνέστησα να παρακολουθήσει το τι συμβαίνει στο Λαμογιανιανιστάν (την Ελλάδα) για ναι καταλάβει ότι τα λεφτά που καταχράστηκαν οι...

πολιτικοί της Αγγλίας είναι "ψίχουλα" μπροστά σε αυτά που ροκανίζουν καθημερινά οι κυβερνώντες μας. Ακόμη και 50.000 ευρώ είναι μηδαμινά "μπαξίσια" για τους υπουργούς του κυβερνώντος κόμματοσ. Και να μην ξεχωάμε το περιστατικό με τον Τόνυ Μπλαιρ που κατελήφθη στο Μετρό του Λονδίνου να έχει ξεχάσει να κόψει εισιτήριο και το τι τράβηξε από τα μέσα ενημέρωσης.........

Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα, ο ελεγκτής υπάλληλος του Μετρό θα είχε εξαφανισθεί "από προσώπου γης". Ο καραμανλής θα τον έστελνε σε καμία Γιάρο και μάλιστα απολυμένο με παραδειγματικό τρόπο".

πηγη Troktiko

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/18000.html

Δημοσ.
Η Βρετανία καθαιρεί πολιτικούς για σκανδαλα 18.000 ευρώ.

Ο κουνιάδος μου που διαμένει στην Αγγλία μου διεμήνυσε ότι το πολιτικό κλίμα της Χώρας αυτής βρίσκεται σε βαθιά κρίση γιατί ορισμένοι βουλευτές της τόλμησαν να καταχραστούν κατά μέσον όρο 18.000 ευρώ, τα οποία είχαν σκοπό να αποπληρώσουν αργότερα !

Του συνέστησα να παρακολουθήσει το τι συμβαίνει στο Λαμογιανιανιστάν (την Ελλάδα) για ναι καταλάβει ότι τα λεφτά που καταχράστηκαν οι...

πολιτικοί της Αγγλίας είναι "ψίχουλα" μπροστά σε αυτά που ροκανίζουν καθημερινά οι κυβερνώντες μας. Ακόμη και 50.000 ευρώ είναι μηδαμινά "μπαξίσια" για τους υπουργούς του κυβερνώντος κόμματοσ. Και να μην ξεχωάμε το περιστατικό με τον Τόνυ Μπλαιρ που κατελήφθη στο Μετρό του Λονδίνου να έχει ξεχάσει να κόψει εισιτήριο και το τι τράβηξε από τα μέσα ενημέρωσης.........

Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα, ο ελεγκτής υπάλληλος του Μετρό θα είχε εξαφανισθεί "από προσώπου γης". Ο καραμανλής θα τον έστελνε σε καμία Γιάρο και μάλιστα απολυμένο με παραδειγματικό τρόπο".

πηγη Troktiko

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/18000.html

ρε εδώ μας πέρασαν στην Eurovision αυτό σε απασχολεί εσένα !

Δημοσ.
στην Ελλαδα θα πρεπει να αυτοκτονησουν πρωτα αυτοι που τους ψηφιζουν. 5-6 εκ. δηλαδη...

οι υπολιποι ειναι ξενης υποικοτητας :rolleyes:

παντος για το κλιμα που επικρατοι εμεις φταιμε

τωρα ειναι το θεμα ενταξη δεν ψιφιζω ( όποιον και να ψιφισσεις το ιδιο ειναι πλεον απλος αλλάζει το χρωμα )

αλλα ποιος θα κυβερνηση

άλλο ειναι ανάγκη να υπάρχουν 300 υπουργοι τι να τους κανουμε ετσι όλο μεταθετοντε οι ευθυνες και τελικα φταει ο υπάλληλος που εκτελη εντολες

(μου θυμιζει περιστατικο στη γαλλία με ατυχημα στο σιδηροδρομο 199.. κατι )

Δημοσ.

λοιπον επειδη γενικως παιζει η απλοικη αποψη οτι για την καταντια μας φταιει η βλακεια του κοσμου εγω δεν συμφωνω

θεωρω

οτι ενα ποσοστο ειναι μεγαλυτερα τσογλανια και λαμογια απο αυτους που ψηφιζουν

ενα αλλο κοιμαται τον υπνο του δικαιου

ενα αλλο θεωρει οτι ετσι ειναι η κατασταση και τπτ αλλο δεν μπορει να γινει

ενα αλλο ψηφιζει για να αποκομισει καποιο οφελος

ενα αλλο εξυπηρετειται τρελα απο την ολη κατασταση γιατι τα παιρνει χοντρα με διαφορους τροπους

ενα αλλο ψηφιζει θεωρωντας την πολιτικη κατι σαν το ποδοσφαιρο,οπαδικα δλδ

ενα αλλο ειναι ζαμαν φου οποτε ψηφιζει με βαση τις εντυπωσεις

Δημοσ.

Η υπουργός οικονομικων του νησιού γιουχαιστηκε άγρια σε τηλεοπτική εκπομπή. Νομίζατε ότι ο μέσος έλληνας θα είχε την τόλμη να γιουχάρει την υπεξ πχ (γυναίκα κι αυτή)? Ο δεσποτισμός κυβερνάει σε αυτή τη χώρα.

Δημοσ.
λοιπον επειδη γενικως παιζει η απλοικη αποψη οτι για την καταντια μας φταιει η βλακεια του κοσμου εγω δεν συμφωνω

θεωρω

οτι ενα ποσοστο ειναι μεγαλυτερα τσογλανια και λαμογια απο αυτους που ψηφιζουν

ενα αλλο κοιμαται τον υπνο του δικαιου

ενα αλλο θεωρει οτι ετσι ειναι η κατασταση και τπτ αλλο δεν μπορει να γινει

ενα αλλο ψηφιζει για να αποκομισει καποιο οφελος

ενα αλλο εξυπηρετειται τρελα απο την ολη κατασταση γιατι τα παιρνει χοντρα με διαφορους τροπους

ενα αλλο ψηφιζει θεωρωντας την πολιτικη κατι σαν το ποδοσφαιρο,οπαδικα δλδ

ενα αλλο ειναι ζαμαν φου οποτε ψηφιζει με βαση τις εντυπωσεις

Και καταλήγουμε στο ζουμί της υπόθεσης:

Έχουμε τους πολιτικούς που έχουμε ...γιατι μας αξίζει!

Και οι ίδιοι δέν γεννήθηκαν δηλωμένοι κλέφτες/απατεώνες (δέν νομίζω στα μαιευτήρια να πατάνε σφραγίδες στο κούτελο των νεογνών),απλά έχουν πιάσει το νόημα και το go with the flow.

(btw φλερτάρουμε επικίνδυνα με το lock)

Δημοσ.

18.000 ευρω; πφφφφ... ερασιτεχνες...

Φερτε τους εδω για σεμιναρια, να παρουν παραδειγμα απ' τους

δικους μας λεβεντες... μεχρι και βουλη κλεινουνε αμα στριμωχτουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...