MAIK82 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Έχω την συγκεκριμένη οθόνη και έχω κάποιες απορίες, ζητάω από όποιους την έχουνε βοήθεια. Όταν παίζω το crysis και κοιτάζω απότομα πάνω κάτω εμφανιζει μια γραμμή σαν "δίπλωμα" της οθόνης σαν να υπάρχει καθυστέρηση στη ανανέωση της εικόνας, αν το θέτω σωστά.Το παιχνιδι πάντως το τρέχει μια χαρά το pc. Μετά κάθε φορά που αλλάζει η ανάλυση της οθόνης πάνω αριστερά μου βγάζει πλαίσιο που μου το λέει και έχει και την ώρα, μετά από λίγο φεύγει.Μπορώ να το απενεργοποιήσω να μην εμφανίζεται; Στο μενού της οθόνης καποια πράγματα που θέλω να δώ είναι γκρίζα και δεν μπορώ να μπώ. Να ενημερώσω ότι δεν έχω παρει ακόμα καλώδιο DVI για να κάνω τη σύνδεση με τον υπολογιστή. Το σύστημά μου είναι το εξής: NZXT Tempest Black Case Intel Core I7-920 Asus P6T Deluxe V2 CoolerMaster Ucp Series PSU (900W) Corsair 6GB DDR3-1600 Ram Kit Asus GTX 275 SVGA Western Digital Caviar Black 640GB HDD Western Digital Velociraptor 150GB HDD Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- Microsoft Wired Desktop 600 Keyboard Samsung SM-T240HD LCD-TV 24''
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 καθώς και το Triple Buffer...
MAIK82 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά που τα βρίσκω αυτά;; Το μενού της οθόνης είναι στα ελληνικά. Το ότι δεν έχω βάλει ακόμα καλώδιο DVI παίζει ρόλο; Επίσης η οθόνη κάνει κάποιες φορές εναν σιγανό ηλεκτρονικό θόρυβο, όχι όμως από τα ηχεία..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 αυτά τα βρίσκεις στο Control Panel των drivers της Nvidia...Manage 3D Settings καρτέλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 δεξί click στο desktop, Nvidia Control Panel...εκεί καρτέλα Manage 3D settings, κάνεις scroll down και βρίσκεις τις επιλογές...
MAIK82 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εντάξει τα βρήκα!! Είναι τέλεια τώρα, ευχαριστώ πολύ.Για τo info ποπυ βγάζει η οθόνη ξέρει κάποιος πως τα απενεργοποιώ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 για αυτό δεν γνωρίζω sorry
Ozone Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εντάξει τα βρήκα!!Είναι τέλεια τώρα, ευχαριστώ πολύ.Για τo info ποπυ βγάζει η οθόνη ξέρει κάποιος πως τα απενεργοποιώ; μαλακια αυτο με της σαμσουνκ. το κανει και η δικη μου οταν εχω κατω απο 75% contrast. δοκιμασε να αυξισεις το κοντραστ να δεις πως θα φυγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.