Προς το περιεχόμενο

Πισώπλατα μαχαιρώματα

giorkarapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

-Σ:Γεωργία...τα έμαθα όλα...

-Γ:Στέφανε...(με τρεμάμενη φωνή ala Φώσκολος),τι εννοείς αγάπη μου;

-Σ:Μη με αποκαλείς "αγάπη μου",βρωμερή μοιχαλίδα...με τον καλύτερο μου φίλο;;;;

-Γ:Οχι Στέφανε,ήταν μια στιγμή αδυναμίας (καλά ίσως και δύο...και τρεις...oh wait...μήπως ήταν πέντε;)

*ΣΠΛΑΦ* (σφαλιάρα)

-Σ:Εμείς οι δύο τελειώσαμε Γεωργία,άλλα πρίν πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο,ένα έχω να σου πώ...στο sex πάντα προσποιόμουν!

-Γ: ΧΟΛΙ ΣΙΤ!!!

Δημοσ.
nick[;2721795'']Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ήταν ο φίλος σου μεγάλος μαλάκας και ο τύπος που του έφαγε τη γκόμενα μάγκας =P

οποτε στην περιπτωση που καποιος φιλος σου σου φαει την γκομενα στα μουλωχτα

θα κατσεις να σκεφτεις μηπως εισαι μαλακας και ο αλλος μαγκας ε?

Δημοσ.

1. Να μεγαλωσετε

2. Να πατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με σειρα προτεραιοτητας στο:

A. Κοιταω μπροστα

β. Αξιζει να το δεις

Γ. Μπορω

Αν στις παραπανω εκπομπες υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης τοτε

πηγαινετε για μια γρηγορη ξεπετα στο Super Star

Δημοσ.
οποτε στην περιπτωση που καποιος φιλος σου σου φαει την γκομενα στα μουλωχτα

θα κατσεις να σκεφτεις μηπως εισαι μαλακας και ο αλλος μαγκας ε?

Πρέπει να το σκεφτείς και αυτό

• Super Moderators
Δημοσ.

cosmopolitan threads uber alles...

που να πιάσουν και οι σοβαρές ζέστες...

Δημοσ.

κοιτα να δεις για να την κανει η γκομενα προφανως και δεν ηταν καλα μαζι του αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο

το θεμα ειναι το ΠΟΥΣ**** ο φιλος του

τεσπα μαλλον εχω παραμεγαλωσει,στα χρονια μου (ειμαι 30+) αυτο θεωρουνταν μεγαλη πουσ***

προσφατα μου την επεσε πολυ καλο γκομενακι η οποια τα ειχε με εναν απλα γνωστο στην δουλεια και την εφτυσα αβλεπι

(περα οτι την θεωρω μαλακιστηρακι) το σκεπτικο ηταν και ειναι,δεν κανουμε αυτα που δεν θελουμε να μας κανουν,+ υπαρχουν πολλες γιατι να γινεις μαλ***?

αλλα μαλλον ξαναλεω οι εποχες εχουν αλλαξει και ισως χρειαζομαι updates:lol:

Δημοσ.
........ το σκεπτικο ηταν και ειναι,δεν κανουμε αυτα που δεν θελουμε να μας κανουν,+ υπαρχουν πολλες γιατι να γινεις μαλ***?

αλλα μαλλον ξαναλεω οι εποχες εχουν αλλαξει και ισως χρειαζομαι updates:lol:

Συμφωνώ απόλυτα......

Ναι έχουν αλλάξει οι εποχές, μπορεί να χρειαζόμαστε updates αλλά εγώ αρνούμαι να κάνω update...μάρεσει ο "παλιός" τρόπος σκέψης.....:shifty:

Δημοσ.
(π.χ. επικοινωνία στους φονείς του-->''

Όχι, δεν αξίζει να τον φάτε απλά και μόνο επειδή μπιφτέκωσε μία.

Δημοσ.

καλημερααααα!

απορω γιατι δεν εχει κλειδωθει ακομα αυτο το θεμα.

μαλλον θα περιμενουν ποστ δικο μου....

λοιπον οπως πολυ σωστα ειπε και ο kostetos

Τι να πει και ο aledjo..Αυτος μονο στη θεση του λεωνιδα θα εχει βρεθει πολλακις στο παρελθον:lol::lol:

με τη διαφορα ομως οτι ολοι η παρεα υποστηριξαν εμενα και εκαναν περα τον "Στεφανο".

ο λογος (συμφωνα με τα λογια των αλλων) ηταν οτι ο "Στεφανος" ηταν μαλακας, εβαζε τη γκομενα πανω απ'ολα, (κοινως μο...δουλος) και το καλυτερο, οτι δε φερονταν "ενταξει" στη γκομενα δηλαδη πιεση, ζηλειες κτλ κτλ.

εγω παντος δε μετανιωσα ποτε γι'αυτο... επειδη αγαπαω τις γυναικες δε μπορω να τις βλεπω να υποφερουν! :lol:

στο θεμα του giorkarapas, δεν ειδα πουθενα να αναφερει τη θεση της γκομενας!

δηλαδη μονο ο Λεωνιδας φταιει? απο τη γκομενα δε θελει εκδικηση? μηπως τη βιασε?

ΑΝ ο Στεφανος σκεφτεται μονο να εκδικηθει το Λεωνιδα και βγαζει αθωα τη γκομενα, τοτε λυπαμαι αλλα ο Στεφανος μονος του εβγαλε τα ματια του.

ειναι ενας κοινως Μο...δουλος!

η γνωμη μου ειναι να τους αφησετε ησυχους και να μη ξαναμιλησετε και στους 2.

με το να παρει εκδικηση με τον οποιοδηποτε τροπο, μαλακα θα τον πουνε.

Ο καλυτερος τροπος "εκδικησης" ειναι να βρει ο Στεφανος ομορφοτερη γκομενα... και να αφησει τον λεωνιδα με το "μπαζο"!

αυτα. τωρα μπορειτε να το κλειδωσετε

Δημοσ.
αυτα. τωρα μπορειτε το κλειδωσετε

Εδώ ξέχασες το ''να''...

ειναι ενας κοινως Μο...δουλος!

Εδώ πάλι το ''νο''.

Δημοσ.

Ένας τρόπος να τους εκδικηθείς είναι να πας και να κολλήσεις κάποιο αφροδισιακό νόσημα. Σύφιλλη, aids, ότι προτιμάς.

Μετά σκαρφίζεσαι έναν τρόπο να τους κολλήσεις και έχεις πετύχει το στόχο σου.

Να κάνεις τρελό έρωτα στο Στέφανο μπροστά στα μάτια τους.

:mrgreen:

Εδώ πάλι το ''νο''.

Μονόδουλος? :P

Δημοσ.

το θεμα ειναι το ΠΟΥΣ**** ο φιλος του

τεσπα μαλλον εχω παραμεγαλωσει,στα χρονια μου (ειμαι 30+) αυτο θεωρουνταν μεγαλη πουσ***

Το θεμα ξεκιναει απ την αμπαλοσυνη του Στεφανου που κανει σοβαρη σχεση με μια κοπελα που τον ειχε κανει ταρανδο. Και μην ακουω μα και μου, οταν εισαι 4χρονια με καποια ΟΦΕΙΛΕΙΣ να την εχεις περασει απο κοσκινο. Δε θεωρω οτι καποια σοβαρη κοπελα θα εκανε κατι πισω απ την πλατη του γκομενου της.

Απο κει και περα, ευθυνη εχει εννοειται και η Γεωργια. Ευθυνη ΜΟΝΟ για το οτι δε χωρισε το Στεφανο πριν παει με το Λεωνιδα.

Απο κει και περα, ο Λεωνιδας καλα εκανε και του εφαγε τη γκομενα αν του ειχε γυαλισει και αν (που προφανως) ανταποκρινοταν και η κοπελα. Το ''δεν παω με την κοπελα του φιλου μου'' ειναι υποκρισια και τιποτε αλλο. Ειδικα αν ειχε ενημερωσει το Στεφανο απο τα Χριστουγεννα οτι γουσταρει την κοπελα του και οτι παιζει φαση μαζι της, θα του εβγαζα το καπελο/

btw βραζιλιανικο σιριαλ γιναμε..

Δημοσ.
Το θεμα ξεκιναει απ την αμπαλοσυνη του Στεφανου που κανει σοβαρη σχεση με μια κοπελα που τον ειχε κανει ταρανδο. Και μην ακουω μα και μου, οταν εισαι 4χρονια με καποια ΟΦΕΙΛΕΙΣ να την εχεις περασει απο κοσκινο. Δε θεωρω οτι καποια σοβαρη κοπελα θα εκανε κατι πισω απ την πλατη του γκομενου της.

Απο κει και περα, ευθυνη εχει εννοειται και η Γεωργια. Ευθυνη ΜΟΝΟ για το οτι δε χωρισε το Στεφανο πριν παει με το Λεωνιδα.

Απο κει και περα, ο Λεωνιδας καλα εκανε και του εφαγε τη γκομενα αν του ειχε γυαλισει και αν (που προφανως) ανταποκρινοταν και η κοπελα. Το ''δεν παω με την κοπελα του φιλου μου'' ειναι υποκρισια και τιποτε αλλο. Ειδικα αν ειχε ενημερωσει το Στεφανο απο τα Χριστουγεννα οτι γουσταρει την κοπελα του και οτι παιζει φαση μαζι της, θα του εβγαζα το καπελο/

btw βραζιλιανικο σιριαλ γιναμε..

υποκρισια ειναι να λες οτι εισαι φιλος του αλλου ενω στην πρωτη ευκαιρεια του την παιζεις χοντρα,με νιωθεις?

τι εκανε λεει? του ειχε πει ξερεις ειμαι πουστρακι και θα σου φαω υπογεια και πισωπλατα την γκομενα

καντε μου την χαρη ρε πιπινς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...