Προς το περιεχόμενο

Πισώπλατα μαχαιρώματα

giorkarapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασε μια κούκλα και βάφτισέ την Γεωργία......

Μετά αγόρασε και μαι αρσενική κούκλα και βάφτισέ τον Λεωνίδα.....

Τα υπόλοιπα τα ξέρεις..:lol::lol::lol::lol::lol:

----------------------------------------------------

Πέρα από την πλάκα δεν αξίζει να ασχολήσε για μια γκόμενα,ειδικά να χαλάτε την παρέα για μία.Ρίξτο στην αδιαφορία και ποιος ξέρει μπορεί να βρεις μια καλύτερη Γεωργία.Αν δεν βρεθεί πας στην πρώτη λύση πάλι.paparia1.gif paparia1.gif

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω λεω να την πεσει και ο thread starter στη Γερωγια για να συμπληρωθει το κουαρτετο... τι διαολο δεν μου φαινεται και πολυ δυσκολη

Δημοσ.

Μήπως να πάψετε να "ερωτεύεστε" γυναίκες και να κάνετε μόνο αρπαχτές? 4 χρόνια με μια κοπέλα? Αντί να χαίρεσαι που ο φίλος σου απελευθερώθηκε από τα δεσμά της καταπίεσης παραπονιέσαι κιόλας.

Δημοσ.
εγω λεω να την πεσει και ο thread starter στη Γερωγια για να συμπληρωθει το κουαρτετο... τι διαολο δεν μου φαινεται και πολυ δυσκολη

Εγώ βάζω στοίχημα οτι θα την έχουν συγχωρέσει ήδη... αφού ο άλλος ο τυπάς την πίεζε να χωρίσει με τον Στέφανο... αλλά αυτή δεν υπέκυψε.

Δημοσ.
Μήπως να πάψετε να "ερωτεύεστε" γυναίκες και να κάνετε μόνο αρπαχτές? 4 χρόνια με μια κοπέλα? Αντί να χαίρεσαι που ο φίλος σου απελευθερώθηκε από τα δεσμά της καταπίεσης παραπονιέσαι κιόλας.

δεν ειμαστα 18 πια ξερεις

Δημοσ.

Δεν είναι 18, τρεις είναι.

Στο μυαλό μου, το παραπάνω φάνηκε πολύ αστείο hahahahahahaha

Όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα πάθουν το ίδιο.

Οπότε όπως είπαν οι περισσότεροι, grow up and let it go. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε αυτον που σου εκλεψε την γυναικα ειναι να του την αφησεις...

ποσο ετων ειστε ειπαμε...?

Δημοσ.

[wanna be μαμικος mode on]

για πε για πε

[wanna be μαμικος mode standby]

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ----------

το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε αυτον που σου εκλεψε την γυναικα ειναι να του την αφησεις...

ποσο ετων ειστε ειπαμε...?

+1000 wise points

+2 levels

:lol:

Δημοσ.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ήταν ο φίλος σου μεγάλος μαλάκας και ο τύπος που του έφαγε τη γκόμενα μάγκας =P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...