palawiaris Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αγόρασε μια κούκλα και βάφτισέ την Γεωργία...... Μετά αγόρασε και μαι αρσενική κούκλα και βάφτισέ τον Λεωνίδα..... Τα υπόλοιπα τα ξέρεις..:lol::lol: ---------------------------------------------------- Πέρα από την πλάκα δεν αξίζει να ασχολήσε για μια γκόμενα,ειδικά να χαλάτε την παρέα για μία.Ρίξτο στην αδιαφορία και ποιος ξέρει μπορεί να βρεις μια καλύτερη Γεωργία.Αν δεν βρεθεί πας στην πρώτη λύση πάλι.
kostetos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 [Βλασφημε δεν μιλανε ετσι για το ειδωλο] true:lol: Sorry respect...
Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 εγω λεω να την πεσει και ο thread starter στη Γερωγια για να συμπληρωθει το κουαρτετο... τι διαολο δεν μου φαινεται και πολυ δυσκολη
afentiko7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μήπως να πάψετε να "ερωτεύεστε" γυναίκες και να κάνετε μόνο αρπαχτές? 4 χρόνια με μια κοπέλα? Αντί να χαίρεσαι που ο φίλος σου απελευθερώθηκε από τα δεσμά της καταπίεσης παραπονιέσαι κιόλας.
The_Judas Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 εγω λεω να την πεσει και ο thread starter στη Γερωγια για να συμπληρωθει το κουαρτετο... τι διαολο δεν μου φαινεται και πολυ δυσκολη Εγώ βάζω στοίχημα οτι θα την έχουν συγχωρέσει ήδη... αφού ο άλλος ο τυπάς την πίεζε να χωρίσει με τον Στέφανο... αλλά αυτή δεν υπέκυψε.
evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μήπως να πάψετε να "ερωτεύεστε" γυναίκες και να κάνετε μόνο αρπαχτές? 4 χρόνια με μια κοπέλα? Αντί να χαίρεσαι που ο φίλος σου απελευθερώθηκε από τα δεσμά της καταπίεσης παραπονιέσαι κιόλας. δεν ειμαστα 18 πια ξερεις
PavelX Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δεν είναι 18, τρεις είναι. Στο μυαλό μου, το παραπάνω φάνηκε πολύ αστείο hahahahahahaha Όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα πάθουν το ίδιο. Οπότε όπως είπαν οι περισσότεροι, grow up and let it go. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.
anterovgaltis Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Να κάνεις τρελό έρωτα στο Στέφανο μπροστά στα μάτια τους. Να μάθουν! lol Επικο...
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε αυτον που σου εκλεψε την γυναικα ειναι να του την αφησεις... ποσο ετων ειστε ειπαμε...?
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Όπως θα λέγαν και στο /b/ Είσαι και εσύ /b/tard? Γαμωτ' πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι οι έλληνες tards:lol:
jason_rethymno Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Κανε οτι και ο Παπακαλιάτης στις σειρές του.
million_voices Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μήπως να πάψετε να "ερωτεύεστε" γυναίκες και να κάνετε μόνο αρπαχτές? 4 χρόνια με μια κοπέλα? Αντί να χαίρεσαι που ο φίλος σου απελευθερώθηκε από τα δεσμά της καταπίεσης παραπονιέσαι κιόλας. [wanna be μαμικος mode on] για πε για πε [wanna be μαμικος mode standby] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ---------- το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε αυτον που σου εκλεψε την γυναικα ειναι να του την αφησεις... ποσο ετων ειστε ειπαμε...? +1000 wise points +2 levels
-nick- Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ήταν ο φίλος σου μεγάλος μαλάκας και ο τύπος που του έφαγε τη γκόμενα μάγκας =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.