Προς το περιεχόμενο

Πισώπλατα μαχαιρώματα

giorkarapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χτες έμαθα κάποιο νέο το οποίο με τάραξε και θα ήθελα τη γνώμη και τη βοήθεια σας.

Η ιστορία έχει ως εξής

Ενας φίλος μου ο Στέφανος τα είχε με μια κοπέλα εδω και 4 χρόνια την Γεωργία.Εγώ με τον Στέφανο είχαμε έναν κοινό ''φίλο'' τον Λεωνίδα. Βγαίναμε κάποιες φορές σαν κοινή παρέα, αν και ο Λεωνίδας είχε πιο πολλλές επαφές με την Γεωργία από ότι εγώ.Εχτές έμαθα πως διατηρούσαν κρυφό δεσμό από τα Χριστούγεννα.ο Λεωνίδας πίεσε την Γεωργία να χωρίσει με τον Στέφανο, χωρίς αυτός να ξέρει τίποτα.Δεν θα αναφερθώ σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του τύπου, μας το έπαιζε φίλος όλον αυτόν τον καιρό, υπάρχουν πολλές και δεν έχει νόημα.

Ξέρω πως θα έχετε ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες, όπως και εγώ αλλά όταν συμβαίνουν σε σένα και τους γύρω σου, πιστέψτε με είναι ισχυρό σοκ.

Αυτό που ζητάω από εσάς ειναι τρόπους να πάρουμε εκδίκηση.ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ προτάσεις του τύπου κάψτε του το αμάξι ή πλακώστε τον στο ξύλο, αλλά τρόπους να γίνει ρεζίλι(π.χ. επικοινωνία στους φονείς του-->''συγχαρητήρια για το γιο σας'' η ρεζίλι σε όλον τον κόσμο για αυτό που έκανε, ή τρόπο να τους χωρίσουμε και αυτούς)

Εννοείται πως ο συγκεκριμένος θα μείνει χωρίς φίλους από εδώ και πέρα

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι ζητώ και να μου έχετε καποια καλή πρόταση

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τους δένετε μαζι πιστάγκωνα (το "φίλο" και τη μοιχαλίδα) με τον ειδικό τρόπο που όσο προσπαθείς να λυθείς τόσο το σχοινί σου σφίγγει το λαιμό (δε θυμάμαι πως λέγεται). Επειτα τους βάζετε σε ένα τσουβάλι. Μέσα στο τσουβάλι ρίχνετε σκορπιούς, φίδια, ταραντούλες, 1 γάτα, 1 σκύλο, και απο πάνω μια σφηκοφωλιά. Δένετε καλά το τσουβάλι και το πετάτε στη θάλασσα. Να ζήσετε να τους θυμόσαστε.

Top 10 Gruesome Methods of Execution

Δημοσ.

Ρίχνετε ένα χέσιμο σε αυτήν που πήγε με άλλον (και μάλιστα με τον φίλο σας) επειδή δεν τον χώρισε πρώτα για να προχωρήσει σε κάτι άλλο.

Ρίχνετε και ένα σκατό στον Λεωνίδα επειδή του 'φαγε τη γκόμενα κοτζάμ φίλος και δεν τους ξανα μιλάτε.

Τι εκδίκηση και μαλακίες...συμβαίνουν αυτά.

Οπότε προχωράτε εσύ και ο μπάκουρας ο Στέφανος, του κάνεις παρέα, βγαίνετε, τα πίνετε, του γνωρίζεις και κανένα νιμου να έρθει στα ίσια του και είναι όλοι κομπλέ.

Δημοσ.

βάλτε του ιο στον υπολογιστή

πάρτε τον πατέρα της κοπέλας ανωνημα

πάρτε τη μητερα του γιου

και πητε μια ποια τα εχει ο γιος (χωρις να πειτε οτι πριν ειχε χωριση με τον άλλο) ετσι θα αρχισουν οι ερωτήσεις και τα υπονοούμενα

Δημοσ.

το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι

Να μεγαλωσετε

να γραψετε και τους 2 εντελως στα @@ σας και να προχωρησετε για αλλα

να μεγαλωσετε

να αναλογιστειτε

να μεγαλωσετε

να σκεφτειτε μηπως εχετε κανει τπτ παρομοιο οποτε να δειτε πως ειναι και απο την αλλη πλευρα

να μεγαλωσετε

ακουσετε ευλαβικα τι θα πει ο χρηστης aledjo

Δημοσ.

@thread starter: just grow up όπως είπε και ο pablo.

Δηλαδή χωρίς πλάκα, επειδή δεν έχω και όρεξη, τι ακριβώς περιμένεις να ακούσεις;

Αν εξακολουθείς να πιστεύεις πως αξίζει να ανζητήσεις την "εκδίκηση" στο πρόσωπο κάποιου (όσον αφορά τον φίλο σου δηλαδή), το πρώτο άτομο που θα πρέπει να κυνηγήσεις είναι η "Γεωργία".

Τα υπόλοιπα θα στα αναλύσει καλύτερα κάποιο πρωϊνάδικο του star.

ps: IBT.

Δημοσ.

Ειναι Κυριακη σημερα λειπει η γραμματεας του... (κοινως ηταν σαββατο χτες και θα εκανε το dj μεχρι το πρωι :-) )

Δημοσ.

Να κάνεις τρελό έρωτα στο Στέφανο μπροστά στα μάτια τους.

Να μάθουν!

Δημοσ.
Τι να πει και ο aledjo..Αυτος μονο στη θεση του λεωνιδα θα εχει βρεθει πολλακις στο παρελθον:lol::lol:

[Βλασφημε δεν μιλανε ετσι για το ειδωλο]

true:lol:

Δημοσ.
Να κάνεις τρελό έρωτα στο Στέφανο μπροστά στα μάτια τους.

Να μάθουν!

:lol: 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...