phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Όσες Sparkle έχουν πέσει στα χέρια εμού και φίλων μου δεν πάνε βήμα, να 'ναι τυχαίο ή μήπως κάπως έτσι εξηγείται ότι συνήθως είναι οι φθηνότερες υλοποιήσεις;
liopyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Όσες Sparkle έχουν πέσει στα χέρια εμού και φίλων μου δεν πάνε βήμα, να 'ναι τυχαίο ή μήπως κάπως έτσι εξηγείται ότι συνήθως είναι οι φθηνότερες υλοποιήσεις; Tυχαίο είναι, άλλες δύο που περάσανε από τα χέρια μου, (μία GTS320 και μία GTS512) μια χαρά ανεβαίνανε. Η 320 ειδικά ξεπέρνούσε κάθε προσδοκία... E, και νταξ δεν είναι απαραίτητα φθηνιάρικες υλοποιήσεις, μη ξεχνάς πως και οι ακριβούτσικες "calibre" υλοποιήσεις της sparkle είναι.
Chaos3X Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά συγνώμη που σας πρήζω πάλι με το συγκεκριμένο θέμα αλλά θα τρελαθώ. Πήρα ένα περιοδικό του χώρου που είχε ένα συγκριτικό ανάμεσα στην 270 και στην 4890 και έβγαζε "ελαφρός" πιο γρήγορη την κάρτα της ΑΤΙ. Έχω συγχυστεί εντελώς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 υπάρχουν τόσα reviews στο internet, άρχισε να διαβάζεις και πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μόνος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.