Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων 250€

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aha, και με είχε φάει η περιέργεια τι είναι αυτή η μλκ δίπλα από τις τροφοδοσίες...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η μόνη διαφορά είναι ότι η συγκεκριμένη έρχεται overclocked απ'το εργοστάσιο.

Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου, άνετα φτάνεις τα ίδια ρολόγια χωρίς πολύ κόπο.

Η GTX 275 αξίζει, αλλά άμα θέλεις οπωσδήποτε να περνάει ο ήχος μέσω HDMI αναγκαστικά θα πας σε Ati. Μέχρι στιγμής απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο καμία κάρτα της Nvidia.

Φίλε μου δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το O/C οπότε πάμε στην επόμενη ερώτηση...

Η συγκεκριμένη υλοποίηση της ΑΤΙ ξεπερνά την 275 ή και πάλι μένει πίσω?

Ρωτάω γιατί βγαίνουν σχεδόν στα ίδια λεφτά...

Υ.Γ: Πως γίνεται και περνάει ο ήχος μέσω HDMI, αφού έχει 2 DVI και 1 S-Video. Δεν θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον μία θύρα HDMI? Απ'οτι ξέρω απ'το DVI δεν περνάει ήχος...

Δημοσ.

βρε συ αφου δινεις τοσα...περιμενε λιιιιγο για τις dx11:-)

τωρα αν το εχεις ψησει αγρια προτεινω gtx275:-)

Δημοσ.
βρε συ αφου δινεις τοσα...περιμενε λιιιιγο για τις dx11:-)

τωρα αν το εχεις ψησει αγρια προτεινω gtx275:-)

Κάνω υπομονή απ'τα Χριστούγεννα που λέγανε ότι θα βγούν κοντά στο καλοκαιράκι.

Η αγορά αυτής της κάρτας προσωρινή είναι μέχρι να βγουν οι dx11 (Χριστούγεννα ή και πιο μετά!!!)!

Απλά δεν μπορώ να μείνω με την υπάρχον κάρτα που έχω γιατί τα έχει φάει τα ψωμιά της...

Δημοσ.

Η αγορά αυτής της κάρτας προσωρινή είναι μέχρι να βγουν οι dx11 (Χριστούγεννα ή και πιο μετά!!!)!

Απλά δεν μπορώ να μείνω με την υπάρχον κάρτα που έχω γιατί τα έχει φάει τα ψωμιά της...

αν εχεις την ανεση καντο! (275)

αλλιως μια 4770 και υπομονη:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

hm, κανείς δεν είχε πει καλοκαιράκι αν θυμάμαι καλά, Q4 είχαμε πει :-(

Δημοσ.

Τα χριστούγεννα που είχαν βγεί οι πρώτες φήμες για τις νέες κάρτες για καλοκαίρι διάβαζα.

Τελικά ανάμεσα στην O/C της ΑΤΙ και την 275 (σας ξαναείπα δεν ασχολούμαι με O/C) μου λέτε 275 με κλειστά μάτια?

Σας ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Μεθαυριο περιμενω μητρικη, στηνω συστημα, κοτσαρω την GTX275 (Gainward) και σου δινω μερικα νουμερακια αν θελεις και δεν εχεις παρει μεχρι τοτε.

Δημοσ.
Μεθαυριο περιμενω μητρικη, στηνω συστημα, κοτσαρω την GTX275 (Gainward) και σου δινω μερικα νουμερακια αν θελεις και δεν εχεις παρει μεχρι τοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ φιλαράκι, να'σαι καλά.

I'll be waiting...

Υ.Γ: Αν τελικά με κερδίσει η 275 ποια υλοποίηση να διαλέξω? Και μην μου πείτε την πιο φθηνή! Δεν μπορεί όλο και κάποια διαφορά θα έχει έκδοση με έκδοση, έστω και στην ψύχτρα.

Δημοσ.
Σ'ευχαριστώ πολύ φιλαράκι, να'σαι καλά.

I'll be waiting...

Υ.Γ: Αν τελικά με κερδίσει η 275 ποια υλοποίηση να διαλέξω? Και μην μου πείτε την πιο φθηνή! Δεν μπορεί όλο και κάποια διαφορά θα έχει έκδοση με έκδοση, έστω και στην ψύχτρα.

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=315016

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, μετά από μία μίνι έρευνα που έκανα κατέληξα στις εξής υλοποιήσεις:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1239643&catalog=20&category=69977735&page=9

και

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514311

Εσείς τι λέτε??????

Υ.Γ: Φίλε EliasKir η υλοποίηση που έχεις της Gainward έχει το Memory Clock της χρονισμένο στα 1134 MHz ενώ οι άλλες πιο πάνω το έχουν στα 2322 MHz. Εκτός κι αν έχει γίνει κάποιο λάθος...

• Super Moderators
Δημοσ.

την Palit γιατί είναι από Πλαίσιο, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο λόγω του καλύτερου RMA σε περίπτωση που συμβεί κάτι

Δημοσ.
την Palit γιατί είναι από Πλαίσιο, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο λόγω του καλύτερου RMA σε περίπτωση που συμβεί κάτι

WTF is RMA????

Είναι καλή η Palit σαν εταιρία?

Μ'αρέσει πολύ το σύστημα ψύξης της MSI...

• Super Moderators
Δημοσ.

το RMA είναι η διαδικασία του να το πας πίσω σε περίπτωση προβλήματος

η Gainward είναι θυγατρική της Palit...

πάνω κάτω το ίδιο σύστημα είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...