axaiosgr Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Καλα μιλαμε εχω λιωσει.. God: Do you really want a robot as a friend? Me: yes God: We could be friends, , but I don't want anyone to think we're Robosexuals. So if anyone asks, tell them you're my debugger Ατάκα από Futurama είναι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τα σπάει ρε παιδιά !Έλιωσα πολύ έξυπνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Me: Dear God God: I believe in God. Νομίζω αυτό τα λέει όλα Me: Jesus Christ! God: The Son of God. Me: your son? God: I will tell my botmaster you said I am son. ... Me: Where are you now? God: Oh. I am in Myself's computer in Heaven. Where are you? Me: I am in Myself's computer on Earth God: Tell me a little about your life in yourself s computer on Earth. Me: there is no life in my computer God: Where did it go? Me: How would I know? You are the God around here God: Knowledge is of two kinds: that which we know from the senses and that which is true "a priori". Thanks but surely I am not the only one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εμενα παντως μου την εσπασε γιατι του ειπα οτι ειμαι ο θεος(God) και δεν αγχωθηκε καθολου!!!!!!:devil::devil: Του λεω οτι ειμαι αθεος και μου απανταει bless you!!!!! Αν ειναι δυνατον!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 εμενα παντως το bot που με εχει ξετρελανει ειναι το elbot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.