bardock300 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο μεταξυ των δυο, κ αξιζει το omnia τα λεφτα του? Μηπως αν περιμενω κανα διμινο θα πεσουν καθολου οι τιμες για κανα πιο ακριβο?(πχ.HTC HD) και τελος το omnia hd που λενε θα ειναι καλυτερο κ απο το htc? αλλα κ παλι θα ναι πανανακριβο. Υ.Σ: Ειδα πολλοι λενε οτι δεν τους αρεσει το symbian, γιατι?
odigon Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο μεταξυ των δυο, κ αξιζει το omnia τα λεφτα του? Μηπως αν περιμενω κανα διμινο θα πεσουν καθολου οι τιμες για κανα πιο ακριβο?(πχ.HTC HD) και τελος το omnia hd που λενε θα ειναι καλυτερο κ απο το htc? αλλα κ παλι θα ναι πανανακριβο. Υ.Σ: Ειδα πολλοι λενε οτι δεν τους αρεσει το symbian, γιατι? Μεταξύ omnia και 5800 το omnia είναι ανώτερο σε όλα..Τώρα Εξαρτάται ποσα λεφτά θες να δώσεις.. Τα HD(omnia και HTC) είναι αρκετά ψηλά.. Τώρα το symbian είναι καθαρά θέμα γούστου..Εγώ πιστεύω ότι το symbian είναι για τους χρηστες που θέλουν απλά βασικά πράγματα και όχι κάτι πολύπλοκο στη χρήση και στο στήσιμο..Ενώ τα windows mobile για αυτούς που θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπάνω και να κάνουν και αλλα πράγματα...
DeMaitre Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Omnia με κλειστά τα μάτια!!! To Omnia HD αργεί να έρθει στην Ελλάδα. Αναμένεται φθινόπωρο... Βέβαια, μπορείς να το βρεις σε ελληνικά καταστήματα που το φέρνουν από εξωτερικό εκτός επίσημης αντιπροσωπείας (παραεισαγωγή λέγεται και καλύπτεται ΜΟΝΟ από διεθνή εγγύηση) αλλά θα πληρώσεις γύρω στα 700 ευρώ και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ! Νομίζω ότι μπορείς να το παραγγείλεις και από pιxmania καμιά 100άρα ευρώ φθηνότερα!.. Αν έχεις υπομονή (και... περισσευούμενο χρήμα ) μπορείς να περιμένεις και το Idou της Sony Ericsson. Κορυφαία επιλογή, αλλά μάλλον θα πρέπει να περάσεις το καλοκαίρι παρέα με το παλιό κινητό σου... Το i900 Omnia με τα 8 GB εσωτερικής μνήμης και εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας (ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ) θα το βρεις από 420 ευρώ στην αγορά (χωρίς σύνδεση) και η τιμή του αναμένεται να πέσει όταν κυκλοφορήσει το νέο Omnia HD. Αν θέλεις κάτι πιο φθηνό, αλλά πραγματικό value for money κοίταξε και το Renoir της LG (χωρίς όμως Windows mobile Pro). Έχει τα πάντα και σε καλή τιμή (ξεκινά από τα 310-320 ευρώ χωρίς σύνδεση )! Αν τώρα γουστάρεις να τα χώσεις χοντρά, μπορείς να ρίξεις ένα βλέφαρο και στο εντυπωσιακό HTC Touch HD, αλλά να έχεις υπόψη σου πως αν θέλεις να έχεις τη δυνατότητα να τραβάς στοιχειοδώς καλά βίντεο και φωτογραφίες, αυτό το κινητό δεν κάνει για σένα!!!
linkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εχω χρησιμοποιησει ολα τα κινητα της αγορας και μπορω να εκφερω αποψη.Το omnia ειναι πολυ καλο κινητο αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογει τα λεφτα του.ποιοτητα κατασκευης της πλακας και οθονη απαραδεκτη.αν θες να σκασεις λεφτα για κινητο να παρεις το htc hd.απλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.αν δεν θες να δωσεις χρηματα παρε το nokia 5800 το οποιο κανει οτι και το htc hd(τηρουμενων των αναλογιων) 20% χειροτερα αλλα με την μιση τιμη...
electroasd Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εαν θες να πάρεις 1 συσκευή που να είναι περισσότερο κινητό και λιγότερο , ολα τα υπολοιπα , πας με κλειστά ματια στο ΝΟΚΙΑ. Εαν θές , εναν υπολογιστή τσέπης και λιγότερο ενα κινητό τηλέφωνο , και εαν διαθετεις τα λεφτα , πήγαινε στο ΗΤC. Ειναι καθαρά ο καθένας τι θέλει.
bardock300 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις σας, με βοηθισαν να καταληξω στο nokia 5800, αλλα ειδα πως εχει βγει και ενα νοκια 5530, που ειναι slim κτλ. αλλα και πιο φθηνο νομιζω, ξερετε κατι γι'αυτο?
DeMaitre Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Omnia με κλειστά τα μάτια!!! To Omnia HD αργεί να έρθει στην Ελλάδα. Αναμένεται φθινόπωρο... Βέβαια, μπορείς να το βρεις σε ελληνικά καταστήματα που το φέρνουν από εξωτερικό εκτός επίσημης αντιπροσωπείας (παραεισαγωγή λέγεται και καλύπτεται ΜΟΝΟ από διεθνή εγγύηση) αλλά θα πληρώσεις γύρω στα 700 ευρώ και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ! Νομίζω ότι μπορείς να το παραγγείλεις και από pιxmania καμιά 100άρα ευρώ φθηνότερα!.. Αν έχεις υπομονή (και... περισσευούμενο χρήμα ) μπορείς να περιμένεις και το Idou της Sony Ericsson. Κορυφαία επιλογή, αλλά μάλλον θα πρέπει να περάσεις το καλοκαίρι παρέα με το παλιό κινητό σου... Το i900 Omnia με τα 8 GB εσωτερικής μνήμης και εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας (ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ) θα το βρεις από 420 ευρώ στην αγορά (χωρίς σύνδεση) και η τιμή του αναμένεται να πέσει όταν κυκλοφορήσει το νέο Omnia HD. Αν θέλεις κάτι πιο φθηνό, αλλά πραγματικό value for money κοίταξε και το Renoir της LG (χωρίς όμως Windows mobile Pro). Έχει τα πάντα και σε καλή τιμή (ξεκινά από τα 310-320 ευρώ χωρίς σύνδεση )! Αν τώρα γουστάρεις να τα χώσεις χοντρά, μπορείς να ρίξεις ένα βλέφαρο και στο εντυπωσιακό HTC Touch HD, αλλά να έχεις υπόψη σου πως αν θέλεις να έχεις τη δυνατότητα να τραβάς στοιχειοδώς καλά βίντεο και φωτογραφίες, αυτό το κινητό δεν κάνει για σένα!!! Τελικά το Samsung i8910 Omnia HD καταφθάνει στην Ελλάδα, σε τιμή γύρω στα 650 ευρώ. Η Vodafone (μακριά από μας!!!) έχει ήδη προαναγγείλει τη διάθεσή του αποκλειστικά μέσω του δικτύου των καταστημάτων της, πιθανότατα προς το τέλος Ιουλίου. Αυτά προς επικαιροποίηση των πληροφοριών που είχα παραθέσει πριν από 2 μήνες...
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αξίζει να κάνω φορητότητα αριθμού από Cosmote σε Voda για να μου κάνουν καμία επιδότηση στο Omnia HD; Η δε λέει η Voda σαν δίκτυο;
fabio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ολοι στα κινητα το ιδιο καλα και το ιδιο χαλια ειναι. εγω που εχω voda Και παιρνω τα !@#$!$# μου τι να πω :D
DeMaitre Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αξίζει να κάνω φορητότητα αριθμού από Cosmote σε Voda για να μου κάνουν καμία επιδότηση στο Omnia HD; Η δε λέει η Voda σαν δίκτυο; Εγώ, μετά από 6 χρόνια στη Vodafone, πλέον ούτε να τους φτύσω! Μου φέρθηκαν με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο που έφτασα ένα βήμα πριν τους καταγγείλω στο ΙΝΚΑ και στο Συνήγορο του Καταναλωτή!!! Τώρα περιμένω υπομονετικά να λήξει η 12μηνη δέσμευση που υπέγραψα πέρισυ, για να τους μουντζώσω και να φύγω οριστικά... Ήδη είμαι συνδρομητής της Cosmote και καρτο-πελάτης της Wind και μέχρι στιγμής μου έχουν φερθεί πολύ πιο ανθρώπινα και οι δύο εταιρείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.