kitten Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Γεια χαρά! ετοιμάζομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά αεροπορικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, αλλά δεν διαθέτω εκτυπωτή για να τυπώσω το eticket. Ξέρει κανείς αν το σύστημα θα μου δώσει δυνατότητα να το αποθηκεύσω (σαν pdf πχ για να το τυπώσω αργότερα) ή τέλος πάντων αν μπορώ να ταξιδεψω ακόμα κι αν δεν το έχω εκτυπώσει; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Nitrous18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 δε χρειάζεται νατο εκτυπώσεις με την ταυτότητα η το διαβατήριο σου θα πας κατευθείαν στο check in τις εταιρίας και θα σου δώσουν το πασο για την επιβίβαση.
kitten Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και ... καλό μου ταξίδι!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Γεια χαρά! ετοιμάζομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά αεροπορικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, αλλά δεν διαθέτω εκτυπωτή για να τυπώσω το eticket. Ξέρει κανείς αν το σύστημα θα μου δώσει δυνατότητα να το αποθηκεύσω (σαν pdf πχ για να το τυπώσω αργότερα) ή τέλος πάντων αν μπορώ να ταξιδεψω ακόμα κι αν δεν το έχω εκτυπώσει; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για να διευκολύνεις τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας, καλό είναι να σημειώσεις σε ένα χαρτί τον κωδικό κράτησης που θα σου δώσει το σύστημα της αεροπορικής εταιρείας. Το δίνεις στο check-in (αν κάνεις check-in) και σε βρίσκουν αμέσως.
stathi02 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Υπάρχει και ο Printer : Microsoft Office image writer. Το γράφεις σαν tif, σε ένα flash-ακι και μετά όπου βρείς εκτυπωτή το τυπώνεις.
Hal9000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Η πηγαίνεις με το κωδικό στα ειδικά μηχανήματα που έχει στις αναχωρήσεις το Ελ. Βενιζέλος και κάνεις από εκεί το check in σε 1 λεπτό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Η πηγαίνεις με το κωδικό στα ειδικά μηχανήματα που έχει στις αναχωρήσεις το Ελ. Βενιζέλος και κάνεις από εκεί το check in σε 1 λεπτό Αλήθεια, επειδή πάντα κάνω check-in από το σπίτι, αυτά τα μηχανήματα στο Ελ. Βενιζέλος παίζουν για όλες τις reputable εταιρείες ή για συγκεκριμένες; Και παίζουν είτε έχεις βαλίτσες για φόρτωση είτε όχι;
raziels Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 check in από το σπίτι σου μπορείς να κάνεις μόνο αν δεν έχεις αποσκευές?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 check in από το σπίτι σου μπορείς να κάνεις μόνο αν δεν έχεις αποσκευές? Ανάλογα την εταιρεία. Η συντριπτική πλειοψηφία επιτρέπει check-in μόνο εάν δεν έχεις αποσκευές. Για την ακρίβεια, εάν έχεις χειραποσκευή (δηλ. δεν έχεις αποσκευές που φορτώνεις στο αεροπλάνο αλλά μόνο αποσκευή που παίρνεις μαζί σου και χωράει στο ντουλάπι πάνω από τις θέσεις). Αλλά πρόσφατα μου είπαν ότι και η Ολυμπιακή και η Aegean δέχονται check-in ακόμη κι αν έχεις αποσκευές για φόρτωση - οπότε πηγαίνεις σε ειδικό check-in counter για να παραδώσεις μόνο την αποσκευή σου και μετά έφυγες για την έξοδο (τουλάχιστον στο Ελ. Βενιζέλος γιατί, για παράδειγμα στο Ι. Καποδίστριας της Κέρκυρας έχει 4 counter όλα κι όλα, τι ειδικό και πράσσειν άλογα). Για ταξίδια 3-5 ημερών πάντως αξίζει τρελλά η χειραποσκευή (αρκεί να είναι μέχρι 55 x 40 x 20 εκ.). Δεν περιμένεις βαλίτσες και είναι μεγάλη ιστορία να ΜΗΝ περιμένεις.
raziels Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ανάλογα την εταιρεία. Η συντριπτική πλειοψηφία επιτρέπει check-in μόνο εάν δεν έχεις αποσκευές. Για την ακρίβεια, εάν έχεις χειραποσκευή (δηλ. δεν έχεις αποσκευές που φορτώνεις στο αεροπλάνο αλλά μόνο αποσκευή που παίρνεις μαζί σου και χωράει στο ντουλάπι πάνω από τις θέσεις). Αλλά πρόσφατα μου είπαν ότι και η Ολυμπιακή και η Aegean δέχονται check-in ακόμη κι αν έχεις αποσκευές για φόρτωση - οπότε πηγαίνεις σε ειδικό check-in counter για να παραδώσεις μόνο την αποσκευή σου και μετά έφυγες για την έξοδο (τουλάχιστον στο Ελ. Βενιζέλος γιατί, για παράδειγμα στο Ι. Καποδίστριας της Κέρκυρας έχει 4 counter όλα κι όλα, τι ειδικό και πράσσειν άλογα). Για ταξίδια 3-5 ημερών πάντως αξίζει τρελλά η χειραποσκευή (αρκεί να είναι μέχρι 55 x 40 x 20 εκ.). Δεν περιμένεις βαλίτσες και είναι μεγάλη ιστορία να ΜΗΝ περιμένεις. άρα πρέπει να ρωτήσω, για να είμαι σίγουρος, την αεροπορική εταιρεία, μιας και θα εχω και χειραποσκευη και κανονική βαλίτσα. αυτές τις πληροφορίες λογικά θα τις έχουν στο site τους?
raziels Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 βασικά στο site της SAS έκλεισα, αλλά το e-ticket πάνω γράφει blue1, πρέπει να είναι Φιλανδική αν δεν κάνω λάθος.
kitten Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εντάξει με το εισιτήριο, ευχαριστώ πολύ και... καλά μας ταξίδια!!! @stathi02: πολύ καλή η ιδέα σου -εγώ συνήθως έκανα prt screen, αλλά αυτό που πρότεινες βολεύει απίστευτα και σε άλλες περιπτωσεις!
Hal9000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αλήθεια, επειδή πάντα κάνω check-in από το σπίτι, αυτά τα μηχανήματα στο Ελ. Βενιζέλος παίζουν για όλες τις reputable εταιρείες ή για συγκεκριμένες;Και παίζουν είτε έχεις βαλίτσες για φόρτωση είτε όχι; Δε θυμάμαι ποιές εταιρείες είχε να σου πω την αλήθεια. aegean σίγουρα πάντως. Αν έχεις βαλίτσες μπορείς να κάνεις το check in κανονικά από τα μηχανήματα απλά μετά πρέπει να πας να τις δώσεις εμφανίζοντας παράλληλα και το eticket
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.