captain556 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Γειασας παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας ,για την δημιουργεια ενος pc απο το eshop ή πλαισιο... Αν και ειμαι αρκετα γνωστης σε θεματα υπολογιστων ,στο θεμα του hardware ομως πασχω λιγο. Θελω να φτιαξω ενα pc εως το πολυ 370 ευρω για ενα ξαδερφακι μου. Περισσοτερο με ενδιαφερει να εχει εναν καλο επεξεργαστη και μια καλη καρτα γραφικων,ωστε να παιζει και κανα απο τα καινουρια παιχνιδια. Επισεις δεν με ενδιαφερει να αγορασω καποιο λειτουργεικο... Εχω φτιαξει ενα απο το πλαισιο ,οποιος θελει ας ριξει μια ματια ,και να μου πει τι θα μπορουσα να αλαξω ,ή αν θελει να φτιαξει απο την αρχη καποιο pc εως το ποσο που ανεφερα παραπανω... Ευχαριστω οποιον βοηθησει
captain556 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 με οθονη και περιφερειακα ή μονο το κουτι; Ναι απ' ολα... Αλλα αυτα δεν με πειραζει ,ας ειναι τα ποιο φτηνιαρικα που υπαρχουν. Αρκει να κανουν την δουλεια τους...
liopyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Pc με οθόνη περιφερειακά, καλή cpu και gpu, στα 370€ ΔΕΝ βγαίνει... Αν ο σημαντικός λόγος αγοράς του είναι τα παιχνίδια, πάρε κανσόλα. (το link για το καλάθι αγορών δεν παραπέμει στο δικό σου καλάθι, αλλά στου καθενός μας).
captain556 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Pc με οθόνη περιφερειακά, καλή cpu και gpu, στα 370€ ΔΕΝ βγαίνει... (το link για το καλάθι αγορών δεν παραπέμει στο δικό σου καλάθι, αλλά στου καθενός μας). Κοιταξε οταν λεμε περιφερειακα ,ποντικι και πληκτρολογιο μονο ,ποσο ναχουν τα ποιο φτηνα ,15 ευρω και τα δυο ? Και οθονη εχω βρει 17" με 80 ευρω... Ριξε και μια ματια σε αυτο που εφτιαξα στο πλαισιο ,εβαλα λινκ στο πρωτο ποστ... Τα εχει ολλα και ειναι στα 400 ευρω...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζουν ολα αυτα που ταιριαξα... (το link για το καλάθι αγορών δεν παραπέμει στο δικό σου καλάθι, αλλά στου καθενός μας). Δηλαδη δεν διχνει αυτο που εφτιαξα ?
liopyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το link που έχεις στο πρώτο post δεν γίνεται να το δούμε οι υπόλοιποι. Παραπέμπει στο δικό μας καλάθι. Βγάλε screenshot, ή δώσε links με τα parts που διάλεξες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- Η φθηνότερη λύση που μου βγήκε είναι αυτή: Yπολόγισε λοιπόν +~100€ για monitor και περιφερειακά, πάει στα ~400€
captain556 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το link που έχεις στο πρώτο post δεν γίνεται να το δούμε οι υπόλοιποι.Παραπέμπει στο δικό μας καλάθι. Βγάλε screenshot, ή δώσε links με τα parts που διάλεξες.
liopyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Χοντρικά την ίδια σύνθεση φτιάξαμε. Βάλε τουλάχιστον όμως 4670, με 4350 gaming δεν έχει. Επίσης η after market ψύκτρα είναι περιτή, πάρε box την cpu. Α, πρέπει να βάλεις και psu ε.
captain556 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Χοντρικά την ίδια σύνθεση φτιάξαμε. Βάλε τουλάχιστον όμως 4670, με 4350 gaming δεν έχει. Επίσης η after market ψύκτρα είναι περιτή, πάρε box την cpu. Α, πρέπει να βάλεις και psu ε. Βασικα ψαρωσα με το 1gb που εγραφε Δηλαδη να μην βαλω καθολου ψυκτρα ? Δεν το πολυκαταλαβα αυτο.. Ωσο για psu θα βαλω την δικια σου... Οποτε αν φτιαξω ενα pc με ολα αυτα που διαλεξα ,απλα να αλαξω την καρτα γραφικων και να προσθεσω την psu ,θα ειναι οκ ? Επιδει δεν εχω ιδεα ,το pc θα μου ερθει συναρμολογουμενο η κομματια οπως το βλεπω στην φωτο...δεν εχω ορεξη να καθομαι να συναρμολογω pc...Δεν ξερω κιολας ,οχι τιποτα αλλο...
liopyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Όχι, απλά θα τον πάρεις box με την εργοστασιακή του ψύκτρα. Θα το παραγγείλεις μέσω internet, και στα σχόλια θα γράψεις να έρθει συναρμολογημένο.
captain556 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Όχι, απλά θα τον πάρεις box με την εργοστασιακή του ψύκτρα. Θα το παραγγείλεις μέσω internet, και στα σχόλια θα γράψεις να έρθει συναρμολογημένο. Δεν νομιζω να εχει εξτρα χρεωση η συναρμολογηση,η εχει ?
captain556 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Αυτο εφτιαξα μαγκες ,υστερα απο πολυ σκεψη. Ενα κλικ μενει μονο να το παραγειλω... Και μια ερωτηση ,η motherboard διαθετη και καρτα ηχου ? Ετσι αναφερει ,διοτι δεν εβαλα ,επισεις μηπως θελει να βαλω και καμια ψυκτρα ,δεν εχω βαλει τιποτα... Στα 9.90 το σετ πληκτρολογιο ,ποντικι ,ηχεια...
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Για ποιο λόγο έβαλες 3d party κάρτα δικτύου από τη στιγμή που έχει ήδη η μητρική; Όπως έχει και onboard κάρτα ήχου, οπότε δε χρειάζεται ν' αγοράσεις άλλη. Επίσης, αφού ο Ε5300 είναι box, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και η stock ψύκτρα. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε ανεμιστήρια.. Κουτί θα προτιμούσα το Asus των 28 ευραίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.