telegamesvg Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Yπαρχει καποιο προγραμματακι-widget που να κανει import στο itunes artwork ? Υπαρχουν αρκετα art covers απο ποιο παλια albums που δεν μου τα βρισκει το itunes .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorm Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 εγω φιλε μου τα βρισκω στο google και τα κανω απο εμενα ιmport στο itunes. ειναι λιγο ζορι, το ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 gimmesometune το πρόγραμμα που ψάχνεις σώζει αυτόματα στο tag στίχους και covers (βέβαια πρέπει να έχει το album στο tag) αλλιώς χρησιμοποιώ ένα script find album artwork with google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thalis Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αυτό το widget κάνει πολύ καλή δουλειά http://www.widget-foundry.com/widgets/amazonart.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Επειδή το χα ψάξει αρκετά το θέμα, νομίζω ότι το καλύτερο είναι το http://www.apple.com/downloads/dashboard/music/albumartwidget.html, το οποίο μου έχει βρει σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις σωστό όνομα artist k album. rating :5/5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ολα οσα προτεινατε κανουν ολα μια χαρα την δουλεια τους . Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 πολύ καλά και τα coverscout 3 + songgenie για τα covers και τα ολοκλήρωση των τίτλων των τραγουδιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cos.alpha Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 deus, έγραψες! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.