teodgeor Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οταν ανοιγω το utorrent μου καθηστερει καποια προγραμματα στην δουλεια μου να δουλεψουν για μισο λεπτο περιπου και εχω προβλημα. Οταν το κλεινω μια χαρα. Μπορω να κανω κατι σε αυτο το θεμα? Ευχαριστω
dali13gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αρχικά, μπορείς να μην ανοίγεις το utorrent όταν δουλεύεις. Στη συνέχεια, μπορείς να μειώσεις τις συνδέσεις που επιτρέπει το utorrent ταυτόχρονα. Αν είναι πάρα πολλές, ενδέχεται να σου καθυστερεί το σύστημα.
pcos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αρχικά, μπορείς να μην ανοίγεις το utorrent όταν δουλεύεις. Στη συνέχεια, μπορείς να μειώσεις τις συνδέσεις που επιτρέπει το utorrent ταυτόχρονα. Αν είναι πάρα πολλές, ενδέχεται να σου καθυστερεί το σύστημα. Πολυ σωστα. πειραματισου με τις ταυτοχρονες συνδεσεις, ειδικα για to upload.
Kosmostr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αν τα προγράμματα σου τα αργεί δεν φταίνε οι συνδέσεις. Παίξε με τις ρυθμίσεις του disk cache
100 010 00 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τα προγραμματα ειναι στο pc σου, ή τα δουλευεις δικτυακα?
teodgeor Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τα προγραμματα ειναι στο pc σου, ή τα δουλευεις δικτυακα? Το προγραμμα που με ενδιαφερει ναι ειναι δικτυακο ειναι σε αλλο pc (server) το ποιο συνδεομαι εγω σε αυτον για να δουλεψω. Αυτο το προγραμμα μου αργει οταν δουλεει το μτορρεντ
dali13gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 E πες το ντε. Άμα κατεβάζει και ανεβάζει το utorrent πως να μην σου καθυστερεί...
dkoum Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 εφοσον το προγραμμα το τρεχεις σε αλλον server θα πρεπει ειτε να κλεισεις το mtorrent ειτε μεσα απο τις ρυθμισεις του να περιορισεις το download kai upload connections
100 010 00 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τα torrent clients σου τερματιζουν τα tcp/ip concurrent connections...... εν ολιγοις λιωνεις και το ιντερνετ και το δικτυο. προσεξε γιατι τετοια θεματα σε εταιρειες ειναι λογος απολυσης
teodgeor Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τα torrent clients σου τερματιζουν τα tcp/ip concurrent connections...... εν ολιγοις λιωνεις και το ιντερνετ και το δικτυο. προσεξε γιατι τετοια θεματα σε εταιρειες ειναι λογος απολυσης Δυο pc ειναι σε ενα καταστημα ,απλως δουλευουμε πιο πολυ στον client εκει εχω και το mtorrent και οταν ειναι ανοικτο το torrent μου αργει αρκετα να μου τυπωσει αποδειξη
100 010 00 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ναι γιατι το tcp/ip οταν τερματιζουν οι συνδεσεις σου τραβαει ολη τη μνημη. Εχεις και φορολογικο μηχανισμο? Αν ναι υπαρχει περιπτωση να μη σου βγαζει χαρτακι και να μπαινεις σε διαδικασιες. Δοκιμασε να μειωσεις αρκετα τις συνδεσεις του client σε 10 το πολυ και δοκιμασε ετσι.......... αλλιως πρεπει να το εχεις κλειστο, ή οταν χρειαζεται να κοβεις αποδειξη, να κανεις disable και reenable τη τοπικη σου συνδεση για να τερματιζεις τις συνδεσεις σου. Αυτο δε θα σε καθυστερει μιας και θες 2 δευτερολεπτα για να το κανεις. Δοκιμασε και πες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.