adonisGER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 έχω να δω από την εποχή του Νώε...άρα χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... ναι βεβαια, αμα εχεις vista αφου πρωτα αγορασες υπερυπολογιστη για να τρεχουν σωστα....:lol::lol: Στα xp ειχα μπλε οθονη καθε 15 μερες και το format επεφτε συννεφο....παλιες καλες εποχες:-D:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 και με XP (είχα μέχρι το Πάσχα) είχα χρόνια να δω... αν ξέρεις τι κάνεις και δεν τα κάνεις πουτάνα δεν βλέπεις εύκολα Bsod...
j11h Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Κοιτα ,αμα ετρεξεw το wubi και εχεις κανει εικονικο dual boot τοτε αυτο που λες ειναι πολυ πιθανο και υπαρχει συσχετιση ....οι μπλε οθονες ξαναλεω ειναι πολυ συχνο φαινομενο στα windows...αν και στα vista γινεται αραια και που..... Οχι φιλε μου καθαρο install εκανα και τα δυο λειτουργικα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 έχω να δω από την εποχή του Νώε...άρα χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... Μία απ' τα ίδια.. Καμιά 6άρα χρόνια (και τότε δεν ήταν κάτι σημαντικό, έμαθα ότι μετά το Upgrade συγκεκριμένων Parts.. χρειάζεσαι Format..), και έχω κάνει 8 αναβαθμίσεις, 3 format και μια αλλαγή OS. BSoD only strikes the innocent! /Koritsi_Gia_PC
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ριχνοντας μια ματια στα minidump σου,το καθενα απο τα 5(το ενα ηταν 0 bytes) βγαζει σαν πιθανα προβληματα: memory_corruption (3 απο τα 5),win32k.sys και το ntkrnlmp.exe.Σε ρωτησα και σε προηγουμενο post,απο την στιγμη που εβγαλες τα εξτρα 4gb ram,ειχες προβλημα?Μηπως πολυ απλα εφταιγε καποιο ram module?Αν δεν φταιει και αυτο,πιθανοτατα κατι προκαλει memory corruption και αυτο το κατι μπορει να ειναι καποιος driver και δη παλιος driver.Οσον αφορα το 5ο dump παντως,η bsod προεκυψε ενω ετρεχες το orthos. Μηπως οταν ξεκινησαν τα bsod,εκανες εγκατασταση καποιο παιχνιδι με safedisc?Υπαρχει λογικα στο windows\system32\drivers το secdrv.sys,το οποιο ειναι του 2006 και ισως προκαλει καποιο ασυμβατοτητα.Εχω διαβασει διαφορες ιστοριες για αγριους οσον αφορα τα copy protection,οποτε καλο ειναι να του ριξεις μια ματια.Αλλοι παλιοι driverς που εχεις ειναι αυτοι της καμερας(εχεις καμερα?).Υπαρχουν διαφοροι ακομα που ισως παιζουν ρολο.Για να μην γραφω αδικα,απαντησε στα παραπανω και βλεπουμε
j11h Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ριχνοντας μια ματια στα minidump σου,το καθενα απο τα 5(το ενα ηταν 0 bytes) βγαζει σαν πιθανα προβληματα: memory_corruption (3 απο τα 5),win32k.sys και το ntkrnlmp.exe.Σε ρωτησα και σε προηγουμενο post,απο την στιγμη που εβγαλες τα εξτρα 4gb ram,ειχες προβλημα?Μηπως πολυ απλα εφταιγε καποιο ram module?Αν δεν φταιει και αυτο,πιθανοτατα κατι προκαλει memory corruption και αυτο το κατι μπορει να ειναι καποιος driver και δη παλιος driver.Οσον αφορα το 5ο dump παντως,η bsod προεκυψε ενω ετρεχες το orthos. Μηπως οταν ξεκινησαν τα bsod,εκανες εγκατασταση καποιο παιχνιδι με safedisc?Υπαρχει λογικα στο windows\system32\drivers το secdrv.sys,το οποιο ειναι του 2006 και ισως προκαλει καποιο ασυμβατοτητα.Εχω διαβασει διαφορες ιστοριες για αγριους οσον αφορα τα copy protection,οποτε καλο ειναι να του ριξεις μια ματια.Αλλοι παλιοι driverς που εχεις ειναι αυτοι της καμερας(εχεις καμερα?).Υπαρχουν διαφοροι ακομα που ισως παιζουν ρολο.Για να μην γραφω αδικα,απαντησε στα παραπανω και βλεπουμε Λοιπον εχει δυο μερες περιπου που εχω βγαλει τα 4 απο τα 8 giga ram(αυτα που ειχα βαλει προσφατα) και δεν εχω παρει ακομη bluescreen.Εριξα και μια ματια στο forum της asus και ειδα οτι αρκετοι εχουν τα ιδια προβληματα με εμενα οταν εβαλαν 8 giga ram.Οποτε μαλλον μιλαμε για καποιο error της μητρικης και οχι απαραιτητα των μνημων(το memtest δεν εδειξε κατι). Χιλια ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον που εδειξες με το να κοιταξεις και τα αρχεια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Να σαι καλα.Κατι παρομοιο ειχα αντιμετωπισει με την p5w dlx αν θυμαμαι καλα,οπου δεν συμπαθουσε ιδιαιτερα τον συνδιασμο ολα τα ram slots πιασμενα-overclocking(..ασχετα αν το overclocking ηταν +5 fsb πανω και τιποτα αλλο).Α!Για καλο και για κακο παντως ενεργοποιησε το kernel dump,γιατι με τα minidumps ισως καμια φορα να μην βγαινει ακρη. Κλασικα-για Asus-λοιπον,περιμενεις ενα νεο bios που δεν θα σου κανει μαγκιες με τα 8gb πανω.
j11h Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Κλασικα-για Asus-λοιπον,περιμενεις ενα νεο bios που δεν θα σου κανει μαγκιες με τα 8gb πανω. Μπα δεν το κοβω.Αυτη την στιγμη εχω πανω το καινουργιο bios σε beta(το εβαλα για να δω εαν εχουν διορθωσει το προβλημα απο την προηγουμενη εκδοση αλλα τιποτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.