Προς το περιεχόμενο

Ανεξήγητο Blue Screen

BaNcU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν σου κανει κοπο και εχεις το/τα minidump (C:\Windows\Minidump\) απο τις μπλε οθονες,ανεβασε τα καπου.

Εαν λες τα αρχεια με καταληξη .dmp τα εχω.Οριστε http://rapidshare.com/files/239196171/Minidump.zip.html

Παιδια το link το εσβησα.Μολις διαπιστωσα οτι μου κλεψανε τον κοδικο στο rapidshare.Πολυ ωραια.....

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Εαν λες τα αρχεια με καταληξη .dmp τα εχω.Οριστε http://rapidshare.com/files/239196171/Minidump.zip.html

Παιδια το link το εσβησα.Μολις διαπιστωσα οτι μου κλεψανε τον κοδικο στο rapidshare.Πολυ ωραια.....

Aυτα εννοουσα.Εισαι λιγο ατυχος ε?:whistle:

Στειλε email στο rapid,δειχνουν καταννοηση σε τετοια θεματα,θα τον παρεις πισω τον λογαριασμο σου.

Δημοσ.
Aυτα εννοουσα.Εισαι λιγο ατυχος ε?:whistle:

Στειλε email στο rapid,δειχνουν καταννοηση σε τετοια θεματα,θα τον παρεις πισω τον λογαριασμο σου.

Να σου πω Gi0 δεν μου στελνεις με pm το mail σου να σου τα στειλω εκει μπας και κανουμε καμια δουλεια?Ευχαριστω.

---------- Post added at 16:49 ----------

Μολις πηρα και το ευχαριστο mail απο rapidshare με τους κοδικους μου.Να και κατι καλο σε ολη την ιστορια.

• Moderators
Δημοσ.

Ελα,ξανανεβασε το και ελπιζω να το δω μεχρι αυριο μηπως και βγαλεις ακρη!Προς το παρον,απο τη στιγμη που εβγαλες τα 4 gb εισαι οκ?Χωρις bsod?

Ριξε μια ματια και στον event viewer μηπως εχεις τιποτα errors που βοηθησουν.

Δημοσ.
Ελα,ξανανεβασε το και ελπιζω να το δω μεχρι αυριο μηπως και βγαλεις ακρη!Προς το παρον,απο τη στιγμη που εβγαλες τα 4 gb εισαι οκ?Χωρις bsod?

Ριξε μια ματια και στον event viewer μηπως εχεις τιποτα errors που βοηθησουν.

Οριστε το link και παλι http://rapidshare.com/files/239296995/Minidump.zip

• Super Moderators
Δημοσ.
Το Memtest86+ το έτρεξα 2 φορές και ήταν successful in both. Δεν ξέρω άμα αυτό είναι αρκετό.

2 λούπες, χώρις να ξέρω το "πρέπει" για να σιγουρευτώ

κανονικά θέλει καμιά 20αρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
ενα εχω να πω....η μπλε οθονη δεν ειναι καθολου ανεξηγητο φαινομενο οταν τρεχεις windows!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

useless info of the day?

Δημοσ.
ενα εχω να πω....η μπλε οθονη δεν ειναι καθολου ανεξηγητο φαινομενο οταν τρεχεις windows!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μεσα απο ubuntu ξεκινησε πρωτη φορα το προβλημα(χωρις αυτο να σημαινει οτι φταιει το ubuntu).Τα ειχα σε διπλο boot με vista.Tην πρωτη φορα ειχε παγωσει τελος ολο το pc και μετα αφου μπηκα σε vista αρχισαν οι μπλε οθονες.Βασικα εαν ειναι θεμα hardware κανενα λειτουργοικο δεν μπορει να σε σωσει.

Δημοσ.
Μεσα απο ubuntu ξεκινησε πρωτη φορα το προβλημα(χωρις αυτο να σημαινει οτι φταιει το ubuntu).Τα ειχα σε διπλο boot με vista.Tην πρωτη φορα ειχε παγωσει τελος ολο το pc και μετα αφου μπηκα σε vista αρχισαν οι μπλε οθονες.Βασικα εαν ειναι θεμα hardware κανενα λειτουργοικο δεν μπορει να σε σωσει.

Κοιτα ,αμα ετρεξεw το wubi και εχεις κανει εικονικο dual boot τοτε αυτο που λες ειναι πολυ πιθανο και υπαρχει συσχετιση ....οι μπλε οθονες ξαναλεω ειναι πολυ συχνο φαινομενο στα windows...αν και στα vista γινεται αραια και που......

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ----------

useless info of the day?

μπορει αλλα και παλι τα windows θα βγαζουν μπλε οθονες....!!:-D:-D:-D:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
μπορει αλλα και παλι τα windows θα βγαζουν μπλε οθονες....!!:-D:-D:-D:-D:-D

έχω να δω από την εποχή του Νώε...άρα χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...