Προς το περιεχόμενο

Ταλαιπωρια στο Πλαισιο

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω με το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα και αγοραζω σιγουρα 8 με 10 χρονια.

1 φορα που μου χαλασε το Desire HD που ειχα παρει-το πηγα το πρωι και το μεσημερι ειχα μηνυμα να περασω να παρω αλλη συσκευη.

Ισως ετυχε ισως τυχει και σε αλλους . Γενικως ομως εχει ΚΑΛΗ εγγυηση γιαυτο και υπαρχει τοσα χρονια .

Απο τιμες ειναι χαλια αλλα αυτο το κατι παραπανω σου δινει την εγγυηση !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα δεν είναι ΑΝ θα στο αλλάξουν αλλά ΤΙ θα σου δώσουν..

Όταν επέστρεψα πρόσφατα bricked δίσκο της Seagate (500GB / 32MB), μου είπαν ότι εαν δεν μου αρέσει αυτό που θα μου προτείνουν, θα τον υπολογίσουν σαν αξία € 29 (τόσο έχει ο recertified) και θα δώσω τη διαφορά σε αυτό που θα διαλέξω.. Και αυτό γιατί θέλανε να μου δώσουν Green ενώ τους είπα ότι τους τρέχω σε RAID και θέλω κανονική ταχύτητα..

Όπως και να χει, με το κατάστημα αυτό πάντα τα πήγαινα καλά, και πάντα πετυχαίνω υπαλλήλους που κάθονται και ασχολούνται λίγο παραπάνω.. Σαν αποτέλεσμα πήρα χωρίς να πληρώσω τίποτα έναν WD AV-GP με ίδια specs και ας ήταν μόνο για αγορά μέσω internet..

(είδες που ένα !bump! δεν βλάπτει? :-D )

Το θέμα δεν είναι ΑΝ θα στο αλλάξουν αλλά ΤΙ θα σου δώσουν..

.. Και αυτό γιατί θέλανε να μου δώσουν Green ενώ τους είπα ότι τους τρέχω σε RAID και θέλω κανονική ταχύτητα..

.. Σαν αποτέλεσμα πήρα χωρίς να πληρώσω τίποτα έναν WD AV-GP με ίδια specs και ας ήταν μόνο για αγορά μέσω internet..

Tελικα Green σου δωσανε, ετσι δεν είναι?

icon_big.png

GP = Green Power

Tελικα Green σου δωσανε, ετσι δεν είναι?

icon_big.png

GP = Green Power

Το είχα κοιτάξει πολύ βιαστικά εκείνη τη στιγμή και κάπου διάβασα ότι οι AV-GP παίζουν μέχρι και 7200rpm με μεταβλητές στροφές, ενώ οι GP περιορίζονται στις 5400rpm.

Όπως και να χει, για το RAID1 που τον ήθελα μια χαρά είναι..

Ακούστε φάση που έτυχε σε εμένα με το Πλαίσιο και έναν φίλο μου.

Δεν του άνοιγε ένα laptop, και το πάει στο πλαίσιο από όπου το είχε αγοράσει.

Του λένε έχεις χαλασμένο σκληρό, οπότε του τον βγάζουν τελείως από πάνω ωστε να το δει (δώστε βάση σε αυτή τη χαζομάρα)

Ρωτάει την τιμή, και του λένε ότι είναι στα 80 ευρώ η επισκευή και ότι θα χάσει όλα τα αρχεία του.

Την ψιλοακούει λίγο, και τον παίρνει και φεύγει.

Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει το και το... Του λέω φέρτον μου να τον δω εγώ.

Μου δίνει το λάπτοπ και τον σκληρό ΧΩΡΙΑ, και βάζω τον σκληρό του στο pc μου για tests.

Όχι μόνο δεν έχασε κανένα αρχείο, αλλά ο σκληρός ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ. Πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία.

Ο λόγος που δεν άνοιγε το λάπτοπ ήταν γιατί προφανώς σε κάποια αδρανοποίηση όταν έκλεισε από μπαταρία, δεν γράφτηκε σωστά η επαναφορά με αποτέλεσμα να χαλάσει το boot.

Τα 80 τους ευρώ ήταν απλώς μια εντολή fixmbr!!!

Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;

Βλέποντας τον ότι δεν ξέρει από υπολογιστές, του είπαν ένα 80άρι, θα του κάναν φορμάτ χωρίς λόγο και του βγάλαν τον σκληρό από μέσα για να πιστέψει πως αυτός έχει πρόβλημα.

Βλέποντας τον ότι δεν ξέρει από υπολογιστές, του είπαν ένα 80άρι, θα του κάναν φορμάτ χωρίς λόγο και του βγάλαν τον σκληρό από μέσα για να πιστέψει πως αυτός έχει πρόβλημα.

Δεν νομιζω οτι ο υπαλληλος θα εκανε κατι τετοιο επιτηδες. Εκτος αν εχεις στοιχεια οτι παιρνουν bonus για τετοια τακτικη.

Πιο πιθανο θεωρω να το κοιταξε βιαστικα και να του ειπε το σεναριο που απαιτει τη λιγοτερη σκεψη και δοκιμες απο μερους του.

Κατακριτεο μεν αλλα χωρις δολο. Δεν αποκλειεται και να μην ηξερε κιολας να το αντιμετωπισει.

Συμφωνω με τον Bspus . Τα πιο πολλα παιδια που βαζουν και δουλευουν ειναι ασχετοι-εντελως μιλαμε !!

Μεχρι στιγμης 2 πωλητες ξερω απο Πλαισιο που γνωριζουν 2-3 πραγματα...

Ο Ενας εγινε manager προσφατως οποτε..αντε βρες λυση εκει μεσα !!

Πάντως δεν γίνεται το προσωπικό να είναι ενημερωμένο πλήρως στα πάντα, κακά τα ψέματα..

Και ειδικά στο θέμα γνώσεων, την πρωτιά την έχει άλλο κατάστημα/αλυσίδα, που ο υπάλληλος κάθεται στην καρεκλίτσα του και σου διαβάζει ακριβώς ότι λέει το site τους..

Πάντως δεν γίνεται το προσωπικό να είναι ενημερωμένο πλήρως στα πάντα, κακά τα ψέματα..

Και ειδικά στο θέμα γνώσεων, την πρωτιά την έχει άλλο κατάστημα/αλυσίδα, που ο υπάλληλος κάθεται στην καρεκλίτσα του και σου διαβάζει ακριβώς ότι λέει το site τους..

Multirama. Ενταξει μιλαμε για "Τσικο" . ΤΟ Πλαισιο παιζει τουλαχιστον σε κατηγορια,εστω και στην τελευταια ! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...