trifonasb Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Φιλε μου, μιλας σα να εχετε προσωπικα εσυ και ο υπαλληλος, Ο υπαλληλος, οπως σου ειπα, κανει απλα τη δουλεια που του εχουν πει να κανει, δεν εχει προσωπικα με σενα ουτε και τα λεφτα θα βγουν απ τη τσεπη του... Όχι φίλε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Γιατί 1. έχουν περιγραφεί από πολλούς συνομιλητές αρκετές παραπλήσιες περιπτώσεις όπου κάποιος υπάλληλος είχε ως στόχο του να "εξυπηρετήσει" και όχι να "καψωνάρει". Και βηκε την καλύτερη λύση. 2. ο συγκεκριμένος υπάλληλος "έχει περιγραφεί" αρκούντως από άλλους συνομιλητες. Και "έχει περιγραφεί" ακριβώς γιατί η συμπεριφορά του είναι τετοια που προκαλεί τον πελάτη (κάνοντας τον καλό ρουφιάνο του προϊσταμένου) και τραβώντας καψώνι και ειρωνία κατά βούληση. Τώρα αυτό που λες για το αν ήταν "καλυμμένος" ή "νομότυπος" είναι μια τελείως διαφορετική κουβέντα. Σε όλες τις καταστάσεις της παρανοϊκής γραφειοκρατίας, όλοι αυτοί οι "νομότυποι υπάλληλοι"/δικτατορίσκοι να ξέρεις ότι είναι πάντα..."καλυμμένοι" όταν βασανίζουν τον πελάτη/πολίτη. Αυτό το ξέρουν και αυτό εκμεταλλεύονται (για ποιο λόγο το κάνουν?? γιατί είναι κομπλεξικοί, ζοχάδες, κλπ. δεν έχει σημασία) Φαντάζεσαι ο κακομοίρης ο υπαλληλάκος στον γκισέ της δημόσιας υπηρεσίας που καταταλαιπωρεί τον κόσμο που στήνεται με τις ώρες στην ουρά, ότι δρα "παράνομα";;; Όχι φίλε μου. "Νομότυπος" είναι. "Νομότυπος" είναι όταν στέλνει τον συνταξιούχο ή τον μεροκαματιάρη ξανά και ξανά για να του φέρει τα διάφορα "δικαιολογητικά" .Αυτή η "νομοτυπία" μας έχει φάει. Αλλά η αγορά ή αν θες η "αγορά" για να λειτουργήσει εύρυθμα χρειάζεται τη λεγόμενη "καλή πίστη". Την καλοπιστία, τη διάθεση για συνεργασία, τη διάθεση για εξυπηρέτηση. Το να είναι ο συγκεκριμένος υπαλληλάκος του Πλαισίου της Α.Παρασκευής διαρκώς και συστηματικώς "νομότυπος" δεν λέει τίποτα πραγματικά...Τη στιγμή που καλύπτεται πίσω από νομιμοφανείς ή νόμιμες δικαιολογίες για να κάνει καψώνι, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, και αυτός, και ο προϊστάμενός του, και ο Διευθυντής του συγκεκριμένου υποκαταστήματος. Όλα τα άλλα είναι απλώς προσπάθειες για να δικαιολογηθεί η συγκεκριμένη γραφειοκρατία. Γιατί αυτό ακριβώς είναι η γραφειοκρατία. Α, και ο συγκεκριμένος υπάλληλος, και βέβαια όπως γράφεις δεν έχει προσωπικά με τον φίλο παραπάνω. Αλλά όπως έγραψαν και κάποιοι άλλοι φίλοι πιο πάνω, φαίνεται να "έχει προσωπικά" γενικώς...με όλο σχεδόν τον κόσμο που πάει να "εξυπηρετηθεί" από αυτόν...
screenshot Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Φιλε, αν ειναι ετσι οπως τα γραφεις τοτε υποβιβαζουμε το θεμα του κακου service μιας ολοκληρης εταιριας σε υποθεση ενος ή περισσοτερων υπαλληλακων!! Τελειος αποπροσανατολισμος δηλαδη, και οι εταιριες θα τριβουν τα χερια τους αφου "για ολα φταιει ο συγκεκριμενος υπαλληλος"... Για να ειμαστε σοβαροι τωρα, ο καθε υπαλληλος εκτελει τις οδηγιες της εταιριας στην οποια εργαζεται, αρα υπευθυνη για το κακο service ειναι αποκλειστικα η εταιρια. Μην της δινουμε αλλοθι εναν "προβληματικο" υπαλληλο.
k_dinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγω θα συμφωνησω με τον trifonasb αλλα και με τον Land_Of_Banania νωριτερρα που περιεγραψε την ολη κατασταση μεσα σε 2 σειρες. Αλλά η αγορά ή αν θες η "αγορά" για να λειτουργήσει εύρυθμα χρειάζεται τη λεγόμενη "καλή πίστη". Την καλοπιστία, τη διάθεση για συνεργασία, τη διάθεση για εξυπηρέτηση. Σωστος! Αντι να πρεπει καθε φορα να σκεφτομαστε τον υπαλληλο και να ερχομαστε θεση του, ας ερθει μια φορα ο υπαλληλος στη θεση μας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- Για να ειμαστε σοβαροι τωρα, ο καθε υπαλληλος εκτελει τις οδηγιες της εταιριας στην οποια εργαζεται, αρα υπευθυνη για το κακο service ειναι αποκλειστικα η εταιρια. Μην της δινουμε αλλοθι εναν "προβληματικο" υπαλληλο. Συνφωνω με αυτο που λες αλλα το service του Πλαισιου εχει καλη φημη, για το συγκεκριμενο γεγονος ευθυνεται ο υπαλληλος. Γενικοτερα ομως ειναι οπως τα λες.
swiftech Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι παιδι του πλαισιου εχω μαλωσει αρκετες φορες αλλα εχουν το καλυτερο service.. προσφατα πηγα για ελεγχο μια rampage που δεν δουλευε ο ενας σατα κοντρολερ.. το ελενξανε δωρεαν σε 4 ωρες με πηραν και μου δωσαν πιστωτικο με την τιμη που την ειχα αγορασει.. πηρα την ιδια και 70 ευρω πιστωτικο.. πλαισιο μεταμορφωσης παντα.. μονο κανα δυο φορες εχω κανει μεγαλο θεμα και κυριως για καμμενα-βλαμμενα πιξελ οθονης.. εχει να κανει και με την εγγυηση που εχει το προιον σου.. στα τροφοδοτικα τα μη επωνυμα δεν ξερω τι ισχυει ακριβως αλλα κανουν και βλακειες προσφατα πηρα μια καινουργια μητρικη μπηκα στο site της evga να κανω register και εκπληκτος βλεπω οτι αλλο σειριακο ειχε το κουτι και αλλο η μητρικη! προφανως αυτος που την εβγαλε την εβαλε σε αλλο κουτι.. και μιλαμε για μητρικη των 459 ευρω που θα επρεπε να την εχουν σε πεντε ζελατινες σφραγισμενη.. χωρια οτι απο πιο παλιες μητρικες λειπαν και κανα δυο πραγματακια παντα απο το πλαισιο μεταμορφωσης Επεξ/σία 20 Μαΐου 2009 από swiftech
d3m0n Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Και μένα πήγαν να μου χρεώσουν μια φορά 10 ευρώ για service που τελικά είχε πρόβλημα το pc αλλά τους πήρε και τους σήκωσε και τελικά δεν πλήρωσα τίποτα.
georgeascona Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εμένα πάλι με χρέωσαν για αναβάθμιση των windows 2000 (α ρε πατέρα) και μου χάλασαν το GRUB (bootloader). Όταν τους ρώτησα τα σχετικά, είπαν "έτσι γ'ινονται αυτά". Η απάντησή μου: "ναι, αν δεν ξέρεις από λειτουργικά". Πλαίσιο Πάτρας, 2006.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πλαισιο Αγιας Παρασκευης.Νομιζω πως εχω προσεξει αυτο το τυπο που λες. Σπαστικος αρκετα
caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ...είπαν "έτσι γ'ινονται αυτά"... ...σε ένα τέλειο σύμπαν, εκείνη ακριβώς την στιγμή θα επέφτε πάνω του το μεγάλο αμόνι
axristidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) ποση εκλογικη αδεια? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2009 από axristidis
o_magazatoras Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Eδω που τα λεμε, η καλύτερη λύση οταν συνανταμε προβληματικο υπαλληλο ειναι να του τραβηξουμε μια μπουνια στη μουρη.... Μη γίνεσαι ηλίθιος.Μπορεί να στη στήσει και να κάνεις να ξαναπερπατήσεις κανα εξάμηνο.Μπορεί να καλέσει αστυνομία και να σου στοιχίσει η μπουνιά κανα πεντοχίλιαρο γιούργια... Ένα σωρό μαλακίες μπορεί να σου κάτσουν αν δεν κουλαντρίσεις τις διαθέσεις σου.
axristidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) τουργκουτ οζαλ Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2009 από axristidis
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εγω ειχα παρει δυο δισκους Seagate 500GB 32MB και τους ειχα σε raid Mirror. Μου τα παιζει ο ενας (μια τον εβλεπε μια τον εχανε) και παω στο πλαισιο στο περιστερι. Χωρις καν να τον δουν γιατι ειμαι πελατης εκει μου λενε πως η αξια του δισκου απο 119 ευρο που ειχε τωρα κανει 62 ευρο και μου κοβουν πιστωτικο. Εγω τους λεω πως θελω τον ιδιο δισκο και μου λενε πως δεν εχουν αυτη την στιγμη και πως θα φερουν και ετσι εμεινα με ενα πιστωτικο των 62 ευρο στο χερι. Ευτυχως που για καλη μου τυχη επαθε black out και ο αλλος 500αρης αλλα αυτη την φορα πηγα στο Πλαισιο της Στουρναρη και εκει μου εκοψαν το κανονικο πιστωτικο δηλαδη 119 ευρο και πηρα δυο WD RA3 500GB με τα δυο πιστωτικα που ειχα! Τωρα τι κουφο αυτο το ενα Πλαισιο να μου δινει κανονικα τα λεφτα μου και το αλλο τα μισα δεν μπορω να το καταλαβω! Φυσικα πλεον παω στην Στουρναρη Ασχετο αλλα οι Seagate 500GB 32MB Case που ειχα δεν υπαρχουν πλεον!
nik-nik Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα στον πρώτο δίσκο σε δουλέψαν και θα πρέπει να τους κάνεις φασαρία. Εννοείται πως έπρεπε να σου κόψουν πιστωτικό για όλο το ποσό αφου τόσο είχες πληρώσει ή να σου δώσουν αλλο ίδιο δίσκο ή αντίστοιχο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα στον πρώτο δίσκο σε δουλέψαν και θα πρέπει να τους κάνεις φασαρία. Εννοείται πως έπρεπε να σου κόψουν πιστωτικό για όλο το ποσό αφου τόσο είχες πληρώσει ή να σου δώσουν αλλο ίδιο δίσκο ή αντίστοιχο. Ναι εχεις δικιο αλλα στην τελικη πηρα πιστωση 181 ευρο που με αυτα πηρα τους δυο WD RE3 500GB στα 164 ευρο (82Χ2) που ειναι πολυ καλυτεροι απο του Seagate που ειχα και μου εμειναν και 17 ευρο για καραμελες
nik-nik Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Απο αυτήν την μεριά που το βλέπεις είσαι ΟΚ. Αλλα ισχύει αυτο που σου είπα και ήταν πονηριά απο μέρος τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα