k_dinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το περίεργο όμως ειναι οτι σε ενόχλησε αυτό γιατί?Μήπως πήγες και εσυ λογο αϋπνίας με στυλακι μαμαω και έτσι? Καθολου δεν με ενοχλησε αυτο, ισα ισα που μου ηρθε κουτι! Τις πρωτες 2 φορες δεν ειχα καθολου νευρα, ισα ισα που ημουν ανακουφισμενος που διαπιστωσαν τη βλαβη και (νομιζα οτι) θα μου εκαναν αντικατασταση. Απλως βλεπωντας την ολη συμπεριφορα του και τα καψωνια που μου εκανε, τον εχω ικανο να με εστειλε πισω επιτηδες. Στην τελικη 9 τπ πρωι ηταν, ποσα ΡC θα ειχε για φτιαξιμο? Και εγω ηθελα απλο ελεγχο, οχι εργασια. Τον σκληρο τον ειχα αφησει σπιτι αρα ουτε στα windows δεν θα εκανε τον κοπο να μπει. Αλλα και παλι, αυτο ηταν το λιγοτερο. Εκεινη την ωρα δεν ειχε κινηση και η διαδρομη βγηκε σε καλο χρονο. Μετα προστεθηκαν τα νευρα απο την αυπνια και την ταλαιπωρια, που ομως δεν τα εκδηλωσα μπροστα τους. Ουτε φωνη υψωσα ουτε τιποτα. Γι αυτο αλλωστε εχω τοσα νευρα τωρα, δεν ξεσπασα καπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Καλα ρε χαλαρωστε με τις 4 ωρες, εγω εχω αφησει σκληρο στο you απο πριν το πασχα και ακομα η τυχη του ..αγνοειται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καθολου δεν με ενοχλησε αυτο, ισα ισα που μου ηρθε κουτι! Τις πρωτες 2 φορες δεν ειχα καθολου νευρα, ισα ισα που ημουν ανακουφισμενος που διαπιστωσαν τη βλαβη και (νομιζα οτι) θα μου εκαναν αντικατασταση. Απλως βλεπωντας την ολη συμπεριφορα του και τα καψωνια που μου εκανε, τον εχω ικανο να με εστειλε πισω επιτηδες. Στην τελικη 9 τπ πρωι ηταν, ποσα ΡC θα ειχε για φτιαξιμο? Και εγω ηθελα απλο ελεγχο, οχι εργασια. Τον σκληρο τον ειχα αφησει σπιτι αρα ουτε στα windows δεν θα εκανε τον κοπο να μπει. Αλλα και παλι, αυτο ηταν το λιγοτερο. Εκεινη την ωρα δεν ειχε κινηση και η διαδρομη βγηκε σε καλο χρονο. Μετα προστεθηκαν τα νευρα απο την αυπνια και την ταλαιπωρια, που ομως δεν τα εκδηλωσα μπροστα τους. Ουτε φωνη υψωσα ουτε τιποτα. Γι αυτο αλλωστε εχω τοσα νευρα τωρα, δεν ξεσπασα καπου! Είσαι σε αλυσίδα καταστημάτων φίλε μου όμως. 9 το πρωί που έχουν δουλεία απο τις 8 το πρωι αλλά και να μην είχαν και να καθόντουσαν να πίνανε το καφεδάκι τους εσένα δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό. Αν ήταν κανένα γειτονικό μαγαζάκι να το καταλάβω και πάλι ομως δεν μπορείς να απαιτήσεις απο κανέναν να στο φτιάξει ή να στο δοκιμάσει εκείνη την στιγμή. btw γιατί δέχτηκες να σου κάνουν έλεγχο αφού είχες σκοπό να αγοράσεις και να το βάλεις μόνος σου? Δεν σου διναν την πίστωση? και έπρεπε να σε χρεώσουν γιαυτό? Έλεος? Την εγγύησή την έχεις? Εχω την εντύπωση οτι στα turbo x εχουν μεγαλύτερη εγγύηση απο τους άλλους υπολογιστές αλλα και δωρεάν επισκευή. Δεν έπρεπε να σε χρεώσουν ουτε μισό σεντς έκτος αν υπάρχει αλλος νόμος στην εγγύηση τους τι να πω. Παντως αυτο που μπορείς να κανεις αν θελεις να 'τιμωρήσεις' τον ενλογο υπεύθυνο και πωλητη μπορεις να στείλεις τα παράπονα σου στα κεντρικά μεσω email απλά θα κανεις ενα κοπο να περάσεις απο κει και να δεις τα ταμπελάκια τους αν θες να τους αναφέρεις και ονομαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 οτι κατι πηγες το προι δεν εχει σχεση γιατι πολύ απλα μπορει να εχει ερθει άλλο απο τοβράδυ που θα το κοιτάξουν το πρω πέρνουν σειρά δεν γινεται να τα κανουν όλα ταυτοχρονα και πολλά πράγμαμμαα πέρνει χρονο για να τα ελέξουν (γενικα μιλώντας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Όλα τα μαγαζιά που κάνουν δική τους εισαγωγή δικαιολογούν ένα ποσοστό για ελαττωματικά προιόντα μιας και οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών προιόντων έχουν ήδη καταργήσει για θέμα κόστους τη γραμμή ελέγχου από το εργοστάσιο τους. Απλά προσέχουν να είναι μέσα σε αυτά τα όρια και αν μπορέσουν να έχουν και ακόμη περισσότερο κέρδος γιατί όχι ? Γι' αυτό δεν υπάρχει και σταθερή πολιτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Υπάρχει νομοθεσία όμως. Όποιος δεν την γνωρίζει κακό του κεφαλιού του και καλό για το καθε κατάστημα και επιχειρηματία. Ανοίξτε λίγο τα γκαβά σας και απαιτείστε αυτο που δικαιούστε βάση του νόμου ρε παιδιά απλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 η γραφιοκρατια ειναι ακομα χειροτερη εδω αλλα μάλλον ειναι off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Σιγουρα δεν ειναι μονο η ισοτιμια που παιζει ρολο, αλλα το οτι ανεβηκαν εστω και λιγο οι τιμες απο περυσι ειναι γεγονος. Αυτο που ηθελαν να μου πουλησουν ηταν Enermax 625W, ενω εγω ζητησα αν μπορουσα να παρω το Corsair 650W σε τιμη ιντερνετ. Η αποδειξη για αυτο που ειχα αναφερει ' 650W/ACTIVE PFC FORTON' (τοσο της πλακας ηταν?) To εψαξα αυτο με την εγγυηση, το λεει και στο βιβλιαρακι αυτο. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, παρολο που ειχαν περσει μονο 10 μερες απο τον 1χρονο. Αυτο που με νευριασε ειναι οτι ο υπαλληλος μου εκανε καψωνια επειδη δεν του πληρωσα 30 ευρω την "εργασια" του! Και το οτι ημουν αυπνος εκανε τα πραγματα πολυ χειροτερα. Το τροφοδοτικο γραφω οτι εκανε 49ευρω. Η αποδειξη οντως γραφει 0,01 αλλα μου τυπωσε ενα χαρτι που εγραφε ολοκληρη την παραγγελια και το ειχε 49ευρω. Δηλαδη αν του εδινα τα 30, θα μου ελεγε οτι δεν εχει ιδιο τροφοδοτικο να μου βαλει μεσα και ετσι θα επαιρνα πισω 50-30= 20 ευρω! Την 8800GTX την αναφερω διοτι με βαση το παραδειγμα μου, η εγγύηση καλυψε τα χρήματα και οχι το προϊόν. Αρνηθηκαν να μου δωσουν εστω και το πιο φθηνο 650αρι που ειχαν διοτι κοστιζε παραπανω, αλλα το πλασαραν οτι δεν ειναι το ιδιο. Και στο τελος πηρα στο χερι τα λεφτα πισω. Γι' αυτο λεω για την 8800GTX. Συμφωνα με τη λογικη τους απο τη στιγμη που δεν υπαρχει τετοια καρτα πλεον δεν σου δινουν αλλη, αλλα τα λεφτα που ειχες δωσει τοτε. (Οχι οτι θα το κανουν ποτε βεβαια..) Οσο για τις 4 ωρες, δεν τον ρωτησα σε ποση ωρα θα ειναι ετοιμο, αλλα αν μπορω να περιμενω μεχρι να δει τι εχει. Μπορουσε να δει αμεσως αν εφταιγε το τροφοδοτικο. Αλλα μου απαντησε οτι ΣΕ 4 ωρες θα ειναι ετοιμο και οχι στο περιπου. Γι αυτο γυρισα να κοιμηθω κι ολας. Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Αν οντως εκανε 4 ωρες δεν θα προλαβαινα το e-shop ανοιχτο μετα! (αληθεια, το τροφοδοτικο που πηρα στο τελος τι λεει?) βαριεμε να διαβασω τις σελιδες 2 ως 6, και απλα λεω: Το Εnermax που σου διναν ειναι μακράν καλύτερο απο το Fortron που εχεις και Ισάξιο (αν οχι καλυτερο) απο το corsair που ζητουσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 βαριεμε να διαβασω τις σελιδες 2 ως 6, και απλα λεω: Το Εnermax που σου διναν ειναι μακράν καλύτερο απο το Fortron που εχεις και Ισάξιο (αν οχι καλυτερο) απο το corsair που ζητουσες. Δεν μου το διναν ετσι απλα, θα πληρωνα κανονικοτατα τη διαφορα + τα 10 ευρω του ελεγχου. Θα μπορουσανε δηλαδη να μου πρπτεινουν και το Hipro 1200W που κανει 370 και θα τους εδινα 340 απο πανω. Το οτι μου ειπαν να παρω το ENERMAX δεν λεει κατι., να πουλησουν θελανε. Τελικα το COOLERMASTER 650W που πηρα τι λεει? Ειναι καλο ή θα εχουμε την ιδια ιστορια στο e-shop του χρονου? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:00 ---------- ...δεν μπορείς να απαιτήσεις απο κανέναν να στο φτιάξει ή να στο δοκιμάσει εκείνη την στιγμή.btw γιατί δέχτηκες να σου κάνουν έλεγχο αφού είχες σκοπό να αγοράσεις και να το βάλεις μόνος σου? Δεν σου διναν την πίστωση? και έπρεπε να σε χρεώσουν γιαυτό? Έλεος? Την εγγύησή την έχεις? Εχω την εντύπωση οτι στα turbo x εχουν μεγαλύτερη εγγύηση απο τους άλλους υπολογιστές αλλα και δωρεάν επισκευή. Δεν έπρεπε να σε χρεώσουν ουτε μισό σεντς έκτος αν υπάρχει αλλος νόμος στην εγγύηση τους τι να πω. Παντως αυτο που μπορείς να κανεις αν θελεις να 'τιμωρήσεις' τον ενλογο υπεύθυνο και πωλητη μπορεις να στείλεις τα παράπονα σου στα κεντρικά μεσω email απλά θα κανεις ενα κοπο να περάσεις απο κει και να δεις τα ταμπελάκια τους αν θες να τους αναφέρεις και ονομαστικά Αφου σας ειπα οτι οι 4ωρες ηταν το λιγοτερο, δεν με πειραξε αυτο. Σε καλο μου βγηκε, μην κολλαμε εκει. Για το αλλο θεμα ειναι οπως τα λες. Το αναφερω και στο πρωτο post, μου ειπαν τηλεφωνικα οτι για να κανω χρηση της εγγυησης επρεπε πρωτα να γινει ελεγχος και για να γινει αυτο επρεπε να παρω ολο το PC εκει. Και απο την στιγμη που αναφερουν στο βιβλιαρακι που μου δωσαν με την αγορα, οτι μετα τον χρονο η εργασια χρεωνεται δεν μπορω να τους πω κατι. Εκτος και αν αυτο που γραφουν ειναι αντιθετο απο καποιον νομο που δεν ξερω. Δεν θελω να τραβηξω το ολο θεμα περισσοτερο με επισημη καταγγελια, δεν μου ταιριαζει. Οσο βλακας και να ειναι ο αλλος, δεν θελω να ειμαι εγω η αιτια για να χασει τη δουλεια του. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:15 ---------- Ουτε κι εσυ θα εδινες το κατσαβιδι σου σε καποιον αγνωστο να το παρει εξω πιστευω, κι αν στο εκλεβαν? Τι θα το εκανα το κατσαβιδι εγω? Θα το επαιρνα και θα εφευγα? Αφου επρεπε να επιστρεψω για να παρω τα χρηματα της εγγυησης. Το κατσαβιδι κοστιζει 2ευρω και τα χρεηματα που θα επαιρνα ηταν 40ευρω. Και παλι ομως, αν ημουν υπαλληλος θα ειχα βγαλει μονος μου το τροφοδοτικο απο την αρχη. Περισσοτερη ωρα μας πηρε να το συζητησουμε.. Εργασια θεωρειται η τοποθετηση. Να φανταστεις ειχε ηδη αποσυνδεσει τα καλωδια μεσα (λογικο, για να κανει τη δοκιμη, μην καει τιποτα αλλο), αρα το μονο που εμενε ηταν να ξεβδωσει 4 βιδες, τιποτα αλλο! Θα μου πεις τωρα γιατι να το κανει, δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει αφου δεν του εδωσα 5 ευρω για καθε βιδα!?!? Ειναι κατι που το λεω κουτοπονηρια, το εκανε καθαρα για εκδικηση και οχι γιατι φοβοταν μη του κλεψω το κατσαβιδι.. ΕΠΙΣΗΜΑ δεν μπορω να τον κατηγορησω, ομως οπως λεει και ο nickarmy ειναι η γραφειοκρατεια στη χειροτερη της μορφη. Με αυτη τη λογικη τοτε πρεπει να του στειλω το ΣΔΟΕ επειδη μου εδωσε στο τελος το βυσμα του ευρω χωρις να μου κοψει αποδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Προφανώς το όλο θέμα κρίθηκε από το ύφος της συνομιλίας πιστεύω. Για κάποιο λόγο ο υπάλληλος στράβωσε και μετά προσπάθησε να σου σπάσει τα νεύρα με κάθε πιθανό τρόπο. Μην το ψάχνεις περισσότερο, τζάμπα χαλάς την ηρεμία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axristidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) γαλλικο κλειδι βαριομτρικο Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2009 από axristidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 την πολιτικη για τις 4 ωρες την εχουν για τα παντα ή μονο για τα turbo X ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 την πολιτικη για τις 4 ωρες την εχουν για τα παντα ή μονο για τα turbo X ? http://www.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty "10. Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των προϊόντων αποφασίζεται αποκλειστικά από την Πλαίσιο Computers." μάλλον την έχουν για όποτε τους καπνίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 http://www.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty"10. Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των προϊόντων αποφασίζεται αποκλειστικά από την Πλαίσιο Computers." μάλλον την έχουν για όποτε τους καπνίσει Αναλογα με τον φορτο εργασιας ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πάντως εγώ προτιμώ το ΠΛΑΙΣΙΟ Καλλιθέας. Πήγα με ένα Dvd-rw που δεν έκλεινε τελείως το πορτάκι. Όταν το είδε ο τεχνικός μου το άλλαξε αμέσως. Μάλιστα επειδή δεν υπήρχε bulk με τα χαρακτηριστικά που είχε (black-sata-lightscribe) μου έδωσε ένα ASUS στο κουτί του χωρίς καμιά διαφορά τιμής.. Υ.Γ. Μακράν ο χειρότερός τεχνικός στο ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν ένας μαυριδερός στο Σύνταγμα πριν 5-6 χρόνια ,την εποχή που το service ήταν στον 2ο.Ευτυχώς είχαν 2 υπεύθυνους στο hardware και τραβήξανε αυτοί το κουπί. Ο ένας πρέπει να είναι στο Athens Heart τώρα ο άλλος χάθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα