Προς το περιεχόμενο

Ταλαιπωρια στο Πλαισιο

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πειρε μια εβδομαδα γιατι εγω εκανα μια πατάτα.... (αυτοι ηταν εντάξη)

όχι στις αθηνας το εστειλα μεσο τον eshop της κορινθου

όταν ειχε τυχει άλλη περιπτωση που ημουν θεσσαλονικη (που δεν επιτρεπεται να μην εχει άλλο 1 έστω) μου εκανε μια μερα (αν θυμαμε καλα ή αλλιως 4 *) χροιαστηκε επισκευη και μου πηραν 10 ευρώ

* εχω μπερδευψει δυο αγορες γιαυτο η μια ειχε πάει στην αθηνα για ελενχο....

( επειδη η πλειοψεια αγοράζει απο eshop :) ]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mεγαλε, διαβασα προσεκτικα το pοst σου και βρηκα πολυ διασκεδαστικη τη Φαση Β:-)

Κατα τα αλλα, το ολο θεμα μου φανηκε φυσιολογικο.

Οι ανθρωποι απλα ακολουθησαν την τυπικη διαδικασια που προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις.

Ειναι και το πως συμπεριφερονται ομως, το πως σου μιλανε και με τι υφος σε κοιτανε.

Πχ και ο αστυνομικος μπορει να σου τυπικο κανει ελεγχο στοιχειων αλλα ολοι εχουμε πεσει σε 'περιπτωσεις'. Το λεω απλως για παραδειγμα και οχι για να προσβαλλω καποιον.

Και επιπλεον φαινοταν ξεκαθαρα οτι δεν ειχαν καμια διαθεση να βοηθησουν. Ναι, δεν ηταν υπορχεωμενοι να μου δανεισουν για 5 λεπτα το κατσαβιδι, αλλα θα μπορουσαν να το κανουν.

Οπως ειπα και πριν, προκειται καθαρα για καψωνι που δεν εδωσα τα 30 ευρω

ΥΓ: Το ολο σκηνικο εγινε στο Πλαισιο της Αγιας Παρασκευης που ειναι κοντα στο Σταυρο. Παλαιοτερα ειχα καλες εμπειριες απο το service του συγκεκριμενου μαγαζιου, αλλα αυτη ηταν το κατι αλλο

Οκ λοιπον, το πηραμε το μαθημα μας! Μακρια απο το πλαισιο της Αγ. Παρασκευης...Και ας προσεχαν αλλη φορα να μην αφηναν πελατες απογοητευμενους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε πες το απο την αρχη οτι ειναι της Αγιας Παρασκευης...

Τωρα τελευταια οντως το εχουν παρακανει με τετοια σκηνικα μεχρι περυσι τουλαχιστον που χρειαστηκα τελευταια φορα αλλαγη στην Mobo ηταν μια χαρα και εξυπηρετικοτατοι αλλα οταν μου εκαναν κατι γυφτιες με ενα πληκτρολογιο και ποντικι Microsoft 3000 κατι,που δεν μου το πιστωναν εκεινη την στιγμη αλλα μου προτειναν ελεγχο απογοητευτηκα.....Και ολα αυτα σε πελατη που τους σκαει(ή καλυτερα εσκαγε) καθε εξαμηνο πανω απο 4000€ Οχι για εμενα φυσικα αλλα για φιλους και γνωστους.

Πηγα ωραιοτατα διπλα στο Multirama το τσιμπησα αλλα οταν μου βγηκε και αυτο ελλατωματικο (Πολυ κωλοσειρα!!!) τους το δινω με κλειστο κουτι και χωρις μα μου ή εστω εναν τυπικο ελεγχο μου εδωσαν αλλο.

Αλλα τι να πεις οταν παιρνουν κάποιον στα Service και νομιζει οτι ειναι ο μαμαω και δερνω και οτι τον εχουμε αναγκη...

Επεξ/σία από madsc

Λίγο προσοχή με τους χαρακτηρισμούς και τα κοσμητικά επίθετα στα σχόλια σας, είτε πρόκειται για εταιρεία, είτε για υπάλληλο, είτε για μέλος της κοινότητας Insomnia.

Δεν χρειάζονται. Τα γεγονότα αναφέρουμε.

Μην ρίχνουμε επίπεδο. :mad:

/sc

Πρόσφατα μου άλλαξαν μητρική, και δεν πλήρωσα δραχμή.

Και είχαν περάσει δυό χρόνια από την αγορά.

1 καλό μέσα σε τόσα κακά δεν φαίνεται καθόλου σωστό!!!

[quote name='k_dinos;2721261

Φαση Β

Παω πισω στο Πλαισιο (25 λεπτα' date=' ειχε αρχισει η κινηση), μου ειχαν συσκευασει με ναυλον το κουτι.

Ακολουθει ο διαλογος (στο περιπου) :

[i']- Τελικα ειχε προβλημα το τροφοδοτικο

- Ωραια, να παρω ενα καινουριο?

- Πρεπει να μας δωσεις πρωτα το χαλασμενο

- Γιατι δεν το πηρες?

- Δεν ηθελες να πληρωσεις εργατικα!

- Ωραια, μπορω να το βγαλω τωρα μονος μου?

- Οχι μεσα στο καταστημα

- Τοτε μηπως μπορεις να μου δανεισεις ενα κατσαβιδι να το βγαλω στο αυτοκινητο?

- Οχι!

- Καλα, παντως δικαιουμαι αντικατασταση ε?

- Ναι.

- Αληθεια, η αντικατασταση ειναι βαση των Watt ή παει με την τιμη που εκανε το προηγουμενο τροφοδοτικο?

- Αν δεν υπαρχει το ιδιο θα παρεις ενα στα ιδια watt.

- Ναι αλλα στα ιδια watt υπαρχουν ενα σωρο μαρκες και τροφοδοτικα, ποιο απο ολα θα παρω?

- Οποιο υπαρχει διαθεσιμο.[/i]

Παιρνω το κουτι, πληρωνω τα 10ευρω και γυριζω σπιτι.

Πολυ γυφτια και πολυ πλακα αυτο το σημειο :P

Λίγο προσοχή με τους χαρακτηρισμούς και τα κοσμητικά επίθετα στα σχόλια σας, είτε πρόκειται για εταιρεία, είτε για υπάλληλο, είτε για μέλος της κοινότητας Insomnia.

Δεν χρειάζονται. Τα γεγονότα αναφέρουμε.

Μην ρίχνουμε επίπεδο. :mad:

/sc

Sorry Mad αλλα αν μιλαει το παιδι για εναν ψηλο μελαχρινο στο Service και οτι ειπα λιγα ειναι.

Και απο θεμα αντιμετωπισης,ειρωνιας,και δηθεν ανωτεροτητας...

Το να απαξιωνει ετσι καποιον που στην τελικη θελει να παρει οτι του χρωσταει το πλαισιο μονο και μονο επειδη δεν εγραψε στο μπλοκακι του 30€ επισκευη δινει σε ολους μας το δικαιωμα να αναφερονται σε αυτον και τους ομοιδεατες του οπως τους αρμοζει...

Please μην βγαλετε παλι το σκηνικο με το Eshop Κυπρου :P

... δινει σε ολους μας το δικαιωμα να αναφερονται σε αυτον και τους ομοιδεατες του οπως τους αρμοζει...

Στο παρόν δημόσιο βήμα που σε φιλοξενεί δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα, και επιφέρει κυρώσεις.

Αν πιστεύεις πως κάποιος σε κάποια εταιρεία φέρθηκε αντιεπαγγελματικά, αναφέρεις τα γεγονότα κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς, και στέλνεται link εκεί που πρέπει να σταλεί.

Έτσι διορθώνονται τα πράγματα.

/sc

Στο παρόν δημόσιο βήμα που σε φιλοξενεί δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα, και επιφέρει κυρώσεις.

Δεν με φιλοξενεί Κανένας εγω επέλεξα και ήρθα και δεν χρωστάω σε κανέναν χάρη που είμαι μέλος αφού τηρώ τους κανόνες αν παραφερθω να έρθουν οι κυρώσεις αλλά για όλους!!!!

Έτσι διορθώνονται τα πράγματα και είμαστε όλοι ίσοι σαν μέλη.

Σοβαρα τωρα ποίος ηταν ο χαρακτηρισμος;Το εσβησες και δεν θυμαμαι.

Αν ειναι για το Eshop Κυπρου απλα No Comment.....

... αν μιλαει το παιδι για εναν ψηλο μελαχρινο στο Service και οτι ειπα λιγα ειναι.

Και απο θεμα αντιμετωπισης,ειρωνιας,και δηθεν ανωτεροτητας...

Για τον ιδιο πρεπει να μιλαμε, ηταν και ενας αλλος στο service, που οταν πηγε να μου εξηγησει λιγο ευγενικα γυρισε και του ειπε: -Εγω μιλαω τωρα!

Δηλαδη ηταν ο υπευθυνος του service.

Δεν μου αρεσει να 'καρφωνω', αλλα οπως φαινεται σε ολους ετσι συμπεριφερεται.

Γενικοτερα η αντιμετωπιση μου θυμισε αντιπαραθεση με φανατικο οπαδο της αντιπαλης ποδοσφαιρικης ομαδας, που ξερεις οτι ειναι απο την αρχη εναντιον σου και οτι και να πεις δεν βγαζεις ακρη.

Αλλα εχω να του αναγνωρισω κατι: Στο τελος της ολης ιστοριας, ακολουθησε ο παρακατω διαλογος (στο περιπου):

-Τελικα το τροφοδοτικο που μου λετε να παρω σε αυτα τα λεφτα δεν εχει ρευμα για 6-pin PCIE, που εχετε καλωδια να αγορασω?

-(εβγαλε ενα απο το service) παρε αυτο εδω ΔΩΡΕΑΝ!!

Σε καμοια περιπτωση δεν δικαιολογει ομως ολη την προηγουμενη συμπεριφορα του και ουτε πρεπει να βιαστουμε να πουμε μπραβο το ειχαμε παρεξηγησει το παιδι οπως θα κανουν μερικοι.

Χαιρομαι που τελικα εβγαλες ακρη και κανεις την δουλεια σου εστω και αν τραβηξες ολη αυτη την ταλαιπωρια αλλα επρεπε να το αναφερεις απο την αρχη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...