Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για Flight Simulator Χ με full addons

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να σας πω και εγω την γνωμη μου μια και το συγκεκριμενο "παιχνιδι" ειναι η μεγαλη πορωση του αδελφου μου απο τα μεσα της δεκαετιας του '80 που πρωτοβγηκε. Οσον αφορα την τελευταια εκδοση του Χ πρεπει να πουμε οτι ειναι πολυ βαρια και την εχω δοκιμασει με Ι7 στα 4.2ghz και διαφορες πολυ δυνατες καρτες γραφικων οπως 9800gx2, 4870x2 gtx260 και gtx280. Πρεπει να παραδεχτω οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι η nvidia εχει το προβαδισμα στο minimum frame rate που ειναι και αυτο που κανει το παιχνιδι playble τελικα. Τι να το κανω εγω να εχω 300 fps οταν κοιταω ουρανο στην 4870Χ2 και παω να προσγειωθω στο Βενιζελος και πεφτω στα 20 fps ενω στην gtx280 (που ειναι κατωτερη σε επιδοσεις) οταν βλεπω ουρανο εχω 120fps και οταν παω για προσγειωση στον ιδιο αεροδιαδρομο εχω 26-28 fps που ειναι πολυυυ καλυτερα για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Παντως πιστευω οτι ο συγκεριμενο τιτλος θα ειναι απολυτως playble σε ολες τις καταστασεις στις επομενης γενια καρτες γραφικων ή για οποιον εχει καψα τωρα με 2 gtx-285 καλα κλοκαρισμενες.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν όντως ισχύει για minimum framerates, που είναι το ποιο σημαντικό σε όλα τα games/sims, τότες κατευθείαν σε NVIDIA.

Liopyr, φτιάξε μια template,FSX-PC να την έχεις πρόχειρη και για το μέλλον αλλά και για άλλα setups με i7.:lol:

Δημοσ.

με βλεπω να μην το βαζω :-)

edit: με προλαβε liopyr (ειχα να κανω reload 4 λεπτα την σελιδα και δεν προλαβα να δω το μυνημα σου)

Δημοσ.

Liopyr, φτιάξε μια template,FSX-PC να την έχεις πρόχειρη και για το μέλλον αλλά και για άλλα setups με i7.:lol:

Kαι τον ψυχίατρο ποιος θα τον πληρώσει? :P

~~~~~

Άμα χρειάζεται 2χ285+i7 superclocked για να το παίξω με 20 fps, fuck it, πα να νοικιάσω κάνα αληθινό αεροπλάνο, στα ίδια θα μου βγει...

:P

Δημοσ.

Υπερβολές τώρα...μια χαρά πάει σε έναν γρήγορο quad και με λίγο tweaking στο config, υπάρχουν έτοιμα config στα διάφορα forums που συνδυάζουν και γραφικά αλλά και αξιοπρεπέστατες επιδόσεις. Πάντως μέχρι στιγμής είναι το απόλυτο benchmark στις CPU μαζί με το Crysis στις GPU.

Δημοσ.

κοιτα το configuration παιρνει παρα πολυ tweak αλλα το θεμα ειναι να παιζεις και με ολα τα features ανοικτα γιατι αν ειναι να αρχιζεις να κοβεις απο εδω και απο εκει τοτε φυσικα ανεβαζεις frames αλλα χανεις σε ποιοτητα απεικόνισης. Φυσικα υπαρχει πολυς κοσμος που δεν τον πειραζει αλλα εγω ειμαι της φιλοσοφιας οτι αφου εσκασα τοσα χρηματα για το μηχνημα θελω να παιζω με ολα φουλ.

Δημοσ.
εγω ειμαι της φιλοσοφιας οτι αφου εσκασα τοσα χρηματα για το μηχνημα θελω να παιζω με ολα φουλ.

Επικίνδυνη φιλοσοφία να ξες...:P

Δημοσ.
το ξερω φιλτατε τα σκαω εδω και 25 χρονια...

ασε φιλε παραμεγαλωσαμε :fear:

απο τον ταπεινο spectrum,amstrad και την βασιλισσα amiga κοιτα που φτασαμε...

και τι εχουμε να δουμε ακομα,καλα να'μαστε :-)

μαζι σου λοιπον, ολα στο foul.

Δημοσ.
ασε φιλε παραμεγαλωσαμε :fear:

απο τον ταπεινο spectrum,amstrad και την βασιλισσα amiga κοιτα που φτασαμε...

και τι εχουμε να δουμε ακομα,καλα να'μαστε :-)

μαζι σου λοιπον, ολα στο foul.

οντως παραμεγαλωσαμε (εχω και γενέθλια σημερα τρομαρα μου) το ωραιο ειναι οτι απο οτι βλεπω ιδια πορεια υπολογιστων ακολουθησαμε με εξαιρεση τον Amstrad εγω spectrum 48K (1984) Amiga 500(1988),2000+8088 PC Card (1990), 1200+68030/33Mhz 6Mb RAM (1991) και απο το 1994 και μετα PCια

Δημοσ.
οντως παραμεγαλωσαμε (εχω και γενέθλια σημερα τρομαρα μου) το ωραιο ειναι οτι απο οτι βλεπω ιδια πορεια υπολογιστων ακολουθησαμε με εξαιρεση τον Amstrad εγω spectrum 48K (1984) Amiga 500(1988),2000+8088 PC Card (1990), 1200+68030/33Mhz 6Mb RAM (1991) και απο το 1994 και μετα PCια

αντε να τα κατοστησεις, ετσι για να προλαβουμε να παιζουμε με τα εγγονια τα ray tracing games :lol:

μαρεσει που τα θυμασαι ολα με ημερομηνιες, κραταγες ημερολογιο ?

Δημοσ.

οχι αλλα ειναι τοσο εντονες οι αναμνησεις και η λαχταρα που ενιωθα μεχρι να αποκτησω καποιο απο αυτα τα μηχανηματα (περιττο να πω για τις οικονομικες θυσιες πιστευω) που μου εχουν μεινει χαραγμενα στο μυαλο. Αξεχαστες εποχες παιδια τωρα η χαρα αποκτησης νεου hardware οσο καλο και ακριβο να ειναι κρατα πολυ λιγο και δεν εχει καμια σχεση με τοτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...