Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για Flight Simulator Χ με full addons

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Ένας φίλος κι εγώ ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε υπολογιστή ο οποίος θα χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ως εξομοιωτής πτήσεων, με το πρόγραμμα Flight Simulator και να μοιραστούμε και το κόστος. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα αγοράσουμε 20άρα οθόνη, αλλά από τα χαρακτηριστικά της σύνθεσης, δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα. Ένας φίλος μας που έχει Core2Duo PC με την 9600GT δεν μπορεί να παίξει με καλά frame rates το συγκεκριμένο παιχνίδι, άρα ξέρουμε ότι θέλουμε κάτι καλύτερο.

Παρακαλώ τα φώτα σας για μια πολύ δυνατή σύνθεση, όσο το δυνατόν πιο οικονομική. Μας ενδιαφέρει να παίζει το παιχνίδι άψογα. Τα requirements που αναγράφονται στα χαρακτηριστικά του Flight Simulator (X Deluxe Edition) δεν είναι ρεαλιστικά, καθώς στα δικά μας PC απλά σέρνεται.

Μας είπαν ότι οι Quad Core καταναλώνουν πολύ ρεύμα. Άρα ίσως είναι καλύτερα να πάμε σε κάτι με I7.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Υ.Γ. Είμαστε τόσο κολλημένοι με τα αεροπλάνα, που μάλλον το Σεπτέμβριο θα γραφτούμε σε ιδιωτική σχολή αεροπλοϊας για άδεια χειριστή. Ασχολούμαστε με εξομοιωτές πτήσεων από το 2001 και το "μικρόβιο" μας μπήκε από τον καιρό που σπουδάζαμε στο εξωτερικό.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μεχρι ποσα χρημματα δινετε;

Αν θέλεις πρότεινέ μου κάτι για να δω αν είναι απαγορευτικό, καθώς δεν έχω ιδέα. Δεν θέλουμε να δώσουμε και μια περιουσία πάντως. Δεν είμαστε εφοπλιστές. Απλά έχουμε τρέλα με αυτό το χόμπι και αποφασίσαμε να το πάρουμε λίγο πιο σοβαρά. Μας έχει ξεμυαλίσει ένας κοινός φίλος που νοικιάζει με φίλους του αεροπλάνα και πετάει στα νησιά και την Κύπρο. Αυτός έχει πάρει άδεια χειριστή από Αγγλία (ψηνόμαστε κι εμείς, καθώς εκεί είναι ακόμα πιο φτηνά).

Για λάπτοπ, με 17άρα οθόνη αποκλείεται να υπάρχει έτοιμο που να σηκώνει flight simulator, έ; Μου έδειξαν στο Multirama ένα Dell για gaming, αλλά αμφιβάλλω αν θα σηκώνει το παιχνίδι. Έκανε 2000 ευρώ, και είχε design παρόμοιο με Alienware.

Δημοσ.

Intel Core i7/6GB Triple Channel, καρφωτά για το FSX, το ποιο cpu bound sim/game που υπάρχει. Μην ξεχνάμε και το X-Plane ε....Άντε και καλές πτήσεις.

Δημοσ.

+1 στον liopyr

Αν και θα προτιμουσα να μπει μια 4870 στη θεση της 4890, και με τα

λεφτα που θα περισσεψουν να πανε σε 22αρα αντι της 20αρας. Πιο

πολυ θα το ευχαριστηθουν το game θελω να πιστευω :)

Δημοσ.

η πιο φθηνη 20αρα στο πλαισιο κανει 108 και η πιο φθηνη 22αρα 125....

για 22αρα πας χαλαρα:-)

Δημοσ.

συμφωνω με το συστημα. αλλα θα προτεινα μια 32'' LCD-TV 1920x1080 ή μεγαλυτερες ιντσες.

εκει να δεις πορωση. βεβαια για αυτη την αναλυση ισως χρειαστεις 2χ4890 :P

Δημοσ.
συμφωνω με το συστημα. αλλα θα προτεινα μια 32'' LCD-TV 1920x1080 ή μεγαλυτερες ιντσες.

εκει να δεις πορωση. βεβαια για αυτη την αναλυση ισως χρειαστεις 2χ4890 :P

Έτσι κι αλλιώς θα συνδέουμε το PC με 32άρα full HD κάποιες φορές για online διαγωνισμούς και συναντήσεις. Άρα, τι κάνουμε;

Για την 22 άρα διαφωνώ γιατί όταν την έχεις μπροστά σου στο μισό μέτρο, απλά σε ζαλίζει. Τουλάχιστον εμένα μου προκαλεί ναυτία.

Δημοσ.

+1 στην σύνθεση του Liopyr, αλλά θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους για αλλαγή της 4890 με μια 4870 σε ευκαιρία και με τα λεφτά να πάνε σε αλλαγή του κουτιού από το budget Coolermaster σε ενα HAF με το τεράστιο πλαϊνό fan του, μην ξεχνάμε ότι τα Χ58 chipsets/μητρικές και ο i7 δεν είναι ότι και το πιο "δροσερό", και θέλουν καλή ψύξη.

Δημοσ.
Eνδεικτικά. (ίσως η gpu είναι υπερβολή, το αφήνω πάνω σου αν θες φθηνότερη).

kwusdna0dg3tdpwq79ys.jpg

πηγαιντε και αγοράστε το όπως είναι :)

αν ειστε λιγο ποιο πολυ του γουστου δωστε κατι παραπανω για λιγο ποιο εξτριμ κουτι

(προσεξτε μη μαλλωνεται ποιος θα παιξει πρώτος)

Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν, ενα full tower κουτί όπως το HAF με τον πλαινο ανεμιστήρα του, και μια NVIDIA κάρτα γραφικών μιας και στα Simulators τα πάνε αρκετά καλύτερα από τις ATI. To δικαστήριο είναι ακόμα κεκλεισμένων των θυρών βέβαια...Το σίγουρο είναι ότι με τον i7 920 και μια 4890 το FSX πραγματικά απογειώνεται, όλα στo Full και δεν ασχολήσε με τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Το καλύτερο θα ήταν, ενα full tower κουτί όπως το HAF με τον πλαινο ανεμιστήρα του, και μια NVIDIA κάρτα γραφικών μιας και στα Simulators τα πάνε αρκετά καλύτερα από τις ATI.

In that case, πάει για GTX260 και HAF it is.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...