Qaara Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 από eurovision δεν ξέρω αλλά αυτή η κοπέλα της πορτογαλίας που πήρε το μάτι μου μ'αρέσει
slygeo87 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τα καλύτερα τραγούδια ή τα hits που άντεξαν κάποια χρόνια και όχι λίγες εβδομάδες; Έχω την εντύπωση πως τα καλύτερα τραγούδια δεν παίρνουν συνήθως τη πρωτιά. Tα καλύτερα τραγούδια που είχαν πετύχει αυτή τη ''σωστή συνταγή'' που λέμε, για να τα κάνουν ξεχωριστά και να φέρουν τη πρωτιά στο διαγωνισμό αυτό.Πάντως κατ' εμέ το τραγούδι της Παπαρίζου, της Ruslana, της Sertab Erener και των Lordi είναι γενικά αρκετά αξιόλογα.Αυτό είναι το μυστικό, αυτές είναι οι απαραίτητες αναλογίες.Χώσε μπιτάκι με λύρα και μπουζούκι, βγάλε και λίγο μπουτάκι έξω και είσαι χαλαρά στη 3άδα.
Qaara Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Σ'αρέσουν (και σένα) οι γεματούλες ε; δεν είναι γεματούλα, απλά δεν είναι κοκαλιάρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εάν υποψιαστώ ότι γλιτώσαμε από τη Μπόκοτα για να μας κατσικωθούν οι Μαγγίρες σε κείμενα Καπουτζίδη... Γενικά, ακόμη πιο ενοχλητικό από τα αδιάφορα τραγούδια, την αχαρακτήριστη χορογραφία, το γιγάντιο νυχοκόπτη και την ανύπαρκτη φωνή του Σάκη, είναι αυτό το όνειδος που ονομάζεται απευθείας ανάθεση. Αυτό, και το χρήμα που σκορπά η κρατική τηλεόραση για να δίνει "ευκαιρίες" διεθνούς καριέρας σε -εγχώρια- πασίγνωστους, στερώντας από νέους ανθρώπους μια χρήσιμη ευκαιρία. Τέλος πάντων, από τη φετινή διοργάνωση θα έχω να θυμάμαι την Εσθονία, την Ισλανδία, τη Γαλλία και την Πορτογαλία. Και το βίντεο της Ρώσικης συμμετοχής -αλλά όχι το τραγούδι. Πολύ καλός ο Νορβηγός, μπράβο του.
Soulseeker Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Όπως θα έχετε προσέξει (περά από μερικές εξαιρέσεις) κερδίζει πάντα το κομμάτι που ξεχωρίζει και είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Όπως έκανε μπαμ φέτος του Νορβηγού, παλιότερα Lordi, Παπαριζου, Ρουσλανα κτλ To τραγούδι του Ρουβα ήταν απλό κομμάτι που δεν πρόσφερε τπτ ιδιαίτερο (Να μην πω για τα ελεεινά σχόλια των Μαγγιρα) το όποιο αν το έλεγε κάποιος άλλος πχ ο Κουβάς θα έβγαινε σίγουρα εκτός 10αδας Τελοσπαντων το προσωπικό μου τοπ 3 είναι 1) Νορβηγία 2) Εσθονία 3) Βοσνία Φοβερό το κομμάτι της Εσθονίας βασικά έπρεπε να είναι στην 3αδα
kurokokoro Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Πιστευω πως η Γιουροβρίσιον είναι ένα καλό πανήγυράκι ώστε να αναδειχθούν νέα ταλέντα. Αντ' αυτού στέλνουμε τους φτασμένους (Ρουβά, Βίσση, Μαντώ, Ρακιντζή, Παπαρίζου) για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Το τραγουδάκι του Νορβηγού πολύ καλό. Έτυχε να το δω το Σάββατο το βράδυ που γύρισα σπίτι μου στις ειδήσεις. Εγώ πάντως πιστευω πως θα ήταν ωραίο να στέλναμε ένα τραγούδι στα αρχαία ελληνικά με αντίστοιχα όργανα και ένα χορευτικό με σπαθιά και ασπίδες.
slipknot Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Tα καλύτερα τραγούδια που είχαν πετύχει αυτή τη ''σωστή συνταγή'' που λέμε, για να τα κάνουν ξεχωριστά και να φέρουν τη πρωτιά στο διαγωνισμό αυτό.Πάντως κατ' εμέ το τραγούδι της Παπαρίζου, της Ruslana, της Sertab Erener και των Lordi είναι γενικά αρκετά αξιόλογα.Αυτό είναι το μυστικό, αυτές είναι οι απαραίτητες αναλογίες.Χώσε μπιτάκι με λύρα και μπουζούκι, βγάλε και λίγο μπουτάκι έξω και είσαι χαλαρά στη 3άδα. Οκ, κατάλαβα πως το εννοείς. Έχω ένα παράπονο όμως, κάποιες χρονιές χώρες όπως η Σερβία ή η Βοσνία είχαν στείλει εκπληκτικές μπαλάντες, μπήκαν μεν στη τριάδα αλλά δε πήραν τη πρωτιά. Και πριν 2-3 χρόνια νίκησε ξέρω γω η άλλη η Σέρβα με τα γυαλιά που ντάξει είχε μια απλή μπαλάντα. Οι μπαλάντες που ανέφερα πριν είχαν και στοιχεία από την εκάστοτε χώρα. Χίλιες φορές να νίκαγαν αυτά. Γενικά, ακόμη πιο ενοχλητικό από τα αδιάφορα τραγούδια, την αχαρακτήριστη χορογραφία, το γιγάντιο νυχοκόπτη και την ανύπαρκτη φωνή του Σάκη, είναι αυτό το όνειδος που ονομάζεται απευθείας ανάθεση. Αυτό, και το χρήμα που σκορπά η κρατική τηλεόραση για να δίνει "ευκαιρίες" διεθνούς καριέρας σε -εγχώρια- πασίγνωστους, στερώντας από νέους ανθρώπους μια χρήσιμη ευκαιρία. Συμφωνώ για την απευθείας ανάθεση, τι είναι αυτό το πράγμα; Οκ τους βγήκε μια φορά με τη Παπαρίζου (αν θυμάμαι καλά με απευθείας ανάθεση δεν είχε πάει; ) και τώρα την έχουν δει ότι θα το κάνουν συνέχεια μπας και ξαναέρθει πρωτιά; Άλλες χώρες επιλέγουν αυτόν που θα τις εκπροσωπήσει μέσα από τελικούς με 10+ διαγωνιζόμενους. Εδώ ή θα κάνουν απευθείας ανάθεση ή θα βάλουν... 3 υποψήφιους. Και φτάνει πια με τους φτασμένους σταρ (τι σταρ τι κριθάρ) που πάνε κάθε χρόνο επειδή ονειρεύονται διεθνή καριέρα (η φράση έχει γίνει κλισέ πια). Αν βάλουν και κάναν πιο άγνωστο δε θα πάθουν τίποτα, ίσα ίσα μπορεί να κάνει και την έκπληξη. Όσον αφορά τη Ρωσσία τώρα, δε ξέρω μου φάνηκε πολύ μαρτυρική η εμφάνιση της. Ίσως είμαι ο μόνος αλλά βρήκα τη φωνή της σπαστική, γκάριζε 3 λεπτά και περίμενα πως και πως να τελειώσει. Το βίντεο από πίσω δε με τρόμαξε όπως μερικούς, ούτε μου άρεσε.
geovard Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Και τώρα τι? Η Ελλάδα φαίνεται πως απέτυχε αφού είχε θέσει ως στόχο την πρωτιά.Θεωρείτε λοιπόν ότι κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό?Εγώ πιστεύω πως ναι τουλάχιστον όσον αφορά στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Γιατί ποτέ δεν αποδίδονται ευθύνες σε αυτή τη χώρα? Κάποιοι έκαναν λάθος επιλογές και δεν θα πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο.Σε αυτή τη χώρα από την κορυφή μέχρι τον πάτο όλοι είναι διαποτισμένοι με την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία άρα την ατιμωρησία.Καί δεν λέω να πάει κάποιος φυλακή.Αλλά να παραιτηθεί γιά προφανείς λόγους.Αλλά σε αυτή τη χώρα όλοι φοράνε φουστάνια φαίνεται.Αυτό που λένε ότι τα παντελόνια τα φοράνε οι άντρες εννοώντας τη λεβεντιά είναι πλέον άγνωστη ρήση. Επί αρκετά χρόνια ο μουσικός διαγωνισμός είχε απαξιωθεί εντελώς.Αφού λοιπόν θέλουν να τον αναβαθμίσουν ας το κάνουν άνθρωποι άξιοι και όχι οι ημέτεροι.
lefi Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πολυ καλο το τραγουδακι της Νορβηγιας, και μπραβο στο παλικαρακιπου κερδισε.... απο οτι εμαθα χωρις προβες, χωρις promotion, χωρις να μοιραζει λουκουμια τηλεκαρτες και χαλβα Φαρσαλων. Έλα μωρέ τι είναι καμιά 200αριά αναφορές στα κανάλια και το ότι ήταν φαγορί συνέχεια. Για να πιστευεις ότι δεν έγινε καμία διαφήμηση μάλλον προσγειώθηκες πρόσφατα από τον Άρη.
slipknot Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Χμ ναι, μάλλον θα εννοεί ότι δεν ξόδεψε υπέρογκα ποσά σε promotion.
lefi Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Tα καλύτερα τραγούδια που είχαν πετύχει αυτή τη ''σωστή συνταγή'' που λέμε, για να τα κάνουν ξεχωριστά και να φέρουν τη πρωτιά στο διαγωνισμό αυτό.Πάντως κατ' εμέ το τραγούδι της Παπαρίζου, της Ruslana, της Sertab Erener και των Lordi είναι γενικά αρκετά αξιόλογα.Αυτό είναι το μυστικό, αυτές είναι οι απαραίτητες αναλογίες.Χώσε μπιτάκι με λύρα και μπουζούκι, βγάλε και λίγο μπουτάκι έξω και είσαι χαλαρά στη 3άδα. Πολύυυυυυ σωστός
gf030 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Έλα μωρέ τι είναι καμιά 200αριά αναφορές στα κανάλια και το ότι ήταν φαγορί συνέχεια. Για να πιστευεις ότι δεν έγινε καμία διαφήμηση μάλλον προσγειώθηκες πρόσφατα από τον Άρη. Δηλαδη τα καναλια τον εβγαλαν πρωτο; και δη τα ελληνικα; γιατι στον πολιτισμενο κοσμο οι τηλεορασεις ειχαν σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουν απο την eurovision.
kostaspeninha Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πολύυυυυυ σωστός δηλαδη οι lordi ή η ομοφυλοφιλικη γεματουλα τι απ αυτα τα 3 ειχαν? λυρα??? μπουζουκι???? η μηπως μπουτακι????(θεος φυλαξει...!!!) ο κοσμος δεν ειναι κουφος παιδια.αν κοιταξετε θα δειτε οτι καθε χρονο παντα το καλυτερο και πιο ευκολοακουστο τραγουδι βγαινει.σε συγκριση παντα με τα υπολοιπα, γιατι απο μονα τους τα πρωτα δεν θα στεκοντουσαν πουθενα.εκτος μερικων εξαιρεσεων, μετρημενες στα δακτυλα.οσο για τα βιολια και γενικα τα εγχορδα και τις γκομενες, αφου τα 4/5 των τραγουδιων τα ειχαν,τοτε λογικο και επακολουθο και ο πρωτος να ηταν ενας απο αυτους... ps. ειδικα φετος τι βιολι και κακο ηταν αυτο??? ημαρτον!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.