antreas18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Πολυ καλη εμφανιση απο Σακη αλλα δυστυχως το τραγουδι και κυριως το χορευτικο κατω του μετριου...
nickarmy Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 αλλα να μας περάσει η τουρκια καλα οι άλλες (ειδικα η Νορβηγια)
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 To participate in Eurovision is like running in the Special Olympics - even if you win, you're still retarded. (Κλεμμένο).
alexdelpiero Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εκπληκτικη ερμηνεια απο Εσθονια.Πολυ μ αρεσαν κ οι Γαλλια-Βοσνια.Κ πολυ πηγε ο Ρουβας πιο κατω επρεπε να πηγαινε καλα της πλακας κ η Νορβηγια...Α μην ξεχνατε... μας κανανε πολεμο κ μαςς εριξαν οι συμμαχιες...
jason_rethymno Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως το περίμενα οτι δε θα τα πάει καλά ο Σάκης. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άρεσε σε τόσους Ελληνες το τραγούδι του.
VAssassin Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ...μας κανανε πολεμο κ μαςς εριξαν οι συμμαχιες... Ναι, το ειπε και στις ειδησεις στη ΝΕΤ...
revvok Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 καλά εγώ περίμενα πιο κάτω και από 7η αλλά έχε χάρη... το τραγούδι ήταν χαλαρά στα 7-8 χειρότερα του τελικού..τελοσπάντων εμένα μ άρεσε πιο πολύ η Ισλανδία, αλλά 'μας φάγαν τα κυκλώματα'
gf030 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Πολυ καλο το τραγουδακι της Νορβηγιας, και μπραβο στο παλικαρακι που κερδισε.... απο οτι εμαθα χωρις προβες, χωρις promotion, χωρις να μοιραζει λουκουμια τηλεκαρτες και χαλβα Φαρσαλων. Αντε για να καταλαβουμε πως με κωλοτραγουδα κατα παραγγελια με κωλοτουμπες, σκισμενα πουκαμισα και μπουκαλια νερο στο κεφαλι δεν παιρνουμε πρωτια. Εκτος απο ακροβατικα και ζογκλεριστικα κολπα πρεπει να τραγουδαμε και λιγουλακι... και ο ρουφας δεν τραγουδησε ουτε σημερα... Ουτε και εχει τραγουδησει ποτε του, οτι ακουτε κατασκευαζεται στο στουντιο Στο playback ομως... σκιζει, τραγουδισταρας.
alexdelpiero Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Του Ρακιτζη του τα ειχαν χωσει αγρια...Τωρα το ρουβα βλεπω να το χαιδευουν κ να τα ριχνουν μονο στο τραγουδι.Α ρε οι δημοσηες σχεσεις τι κανουν...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Του Ρακιτζη του τα ειχαν χωσει αγρια...Τωρα το ρουβα βλεπω να το χαιδευουν κ να τα ριχνουν μονο στο τραγουδι.Α ρε οι δημοσηες σχεσεις τι κανουν... Καλά, ο ρακιντζής είχε βγεί στην 17ή θέση, αυτός βγήκε έβδομος. Και πάλι όμως, τσάμπα τα καραγκιοζιλίκια του τόσους μήνες μπας και πάρει κάνα 12άρι. Νομίζω μόνο 2 πήρε...
alexdelpiero Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Απο κυπρο κ αλβανια...Ηταν κ σιγουρος οτι θα νικησει.Αν ψηφιζε αποκλειστηκα ο κοσμος θα πηγαινε καλυτερα μαλλον απο την κριτικη επιτροπη πρεπει να χαντακωθηκε.Φετος ακουστηκαν τραγουδαρες παντως...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οι Ρώσοι έδωσαν ρεσιτάλ, με το μέγεθος του χώρου και τα σκηνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.