Προς το περιεχόμενο

Dell Ultrasharp 2709W 27" vs HP Pavilion w2558hc 25"

LsPhotography

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω πως εχω κανει πολλα θεματα για οθονες αλλα αw ελπσουμαι πως αυτο θα ειναι

το τελευταιο !!

Θελω να μου πειτε γνωμες αναμεσα σε αυτες τις δυο οθονες που ενδιαφερομαι,

Η DELL κανει 500 ευρω ενω η HP 260-280 ευρω,

Αξιζει να δωσω αλλα 200 ευρω για να παρω την Dell αντι για την HP ?

DELL : http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-028-DE&groupid=17&catid=1120&subcat=

HP : http://foxxmarket.gr/view_product.php?productid=8404&idcat=4&idsubcat=35&idsubsubcat=81&key=54d338afec15b37438981d931a5237ba&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Ευχαριστω για την βοηθεια σας B)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποια θα είναι η χρήση της ?! η dell τι πάνελ έχει?

Που και που photoshop και image editing αλλα γενικα , θελω ενα καλο μονιτορ!

Δεν ξερω τι πανελ εχει.

Δημοσ.

συγκρινεις ανομοια πραγματα. Κανεις δε μπορει να σου απαντησει αυτην την ερωτηση. Ειναι σα να λες "πορτοκαλι ή μηλο?" οτι εχεις ορεξη φιλαρακι...

Η Dell εχει καλυτερο panel, που σημαινει καλυτερα χρωματα+αντιθεση και κυριως τραγικα καλυτερες γωνιες θεασης, και τελος + 2 ιντσες.

Η HP εχει καλυτερο response time (οσο εχει σημασια γιατι μπορει να μη μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα) και σχεδον μιση τιμη.

Επισης η HP εχει glossy επιστρωση που εσυ μονο μπορεις να κρινεις αν ειναι θετικο ή αρνητικο....

Βλεεπις τα δεδομενα παραπανω, διαλεγεις και παιρνεις...

Προσωπικα, αν ειχα τα 500 και ηθελα οθονη να την κρατησω 3-4 χρονια, και ημουνα και ψιλοαπαιτητικος (χωρις απαραιτητα να το απαιτει η δουλεια μου, αλλα απαιτητικος) θα επαιρνα φυσικα τη Dell.

Αν θες οθονη να παιξεις κανα παιχνιδακι και να κανεις browsing και δνε εισαι ψειρας, και κυριως (αυτο πανω απολα) μπορει ςνα φροτνισεις να εχεις παντα τελεια τοποθετηση (για τις γωνιες θεασης και τα δωτα στο δωματιο) παρε την HP...

Δημοσ.

Θα παω για την DELL τοτε!!

βρηκα και εναν απο το αξωτερικο που εχει την dell και μου ειπε πως

η οθονη ειναι απιστευτη για τα λευτα της.

Απο δευτερα παραγγελνω!

Σας ευχαριστω ;-)

Δημοσ.
Στο ebay την βρισκεις απο αξιοπιστους sellers φθηνοτερα...

Δεν νομιζω, βρήκα 3 sellers ο ενας ιδια τιμη με τους overclockers.co.uk

και ο άλλος με 400ευρο + μεταφορικα αλλα USED

Έχω τα αλλα 100 ευρο για τους overclockers αλλα το θεμα ειναι πως η τραπεζα κανει 1 μερα να μεταφερει τα λευτα προπληρωμενη στην καρτα

και εγω οπως βλέπεις δεν εχω υπομονή hehe

Δημοσ.

Όταν είχα πάρει την 2407WFP απο την αντιπροσωπεία της Dell στην Ελλάδα περίμενα 2 βδομάδες να έρθει.

Οπότε, για μια μέρα μη το κάνεις θέμα :P

Δημοσ.
Δυστηχως εβαλα λευτα στην καρτα αλλα

απο overclockers.co.uk βγαίνει 640ευρο με 15% ΦΠΑ

:s

την 2408wfp την πήρα 800 και δεν το μετάνιωσα (την χρειαζόμουν ίσως περισσότερο βέβαια) Άμα την πάρεις, συνήθισε σ' αυτήν, δες και κανένα fullHD video και μετά πήγαινε σε κάποιο πολυκατάστημα να δεις οθόνη με tn-panel, θα καταλάβεις τι εστί να έχεις s-pva panel

Όταν είχα πάρει την 2407WFP απο την αντιπροσωπεία της Dell στην Ελλάδα περίμενα 2 βδομάδες να έρθει.

Οπότε, για μια μέρα μη το κάνεις θέμα :P

ομοίως :-D

Δημοσ.

Φιλαρακι δεν θα σου πω για ποιοτητα κλπ κλπ αφου δεν μπορω να συγκρινω τις οθονες, απλα θα πω οτι για 27 ιντσες η αναλυση ειναι πολυ μικρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...