Προς το περιεχόμενο

μετατροπη αρχειων

ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.εχω μια ψηφιακη κορνιζα Kodak sv710,με την οποια αντιμετωπιζω προβλημα μετατροπης αρχειων που να τα υποστηριζει.το εγχειριδιο λεει οτι παιζει mpeg4.χρησιμοποιω το photo story 3 των windows και ενω η καρτα μηνμης το παιζει στο κομπιουτερ οταν το περναω στην κορνιζα δεν αναγνωριζει το αρχειο.

μια βοηθεια γιατι και το καταστημα που την πηρα δεν ξερει τιποτε να με βοηθησει.

ευχαριστω εκ' των προτερων

Δημοσ.

Η ψηφιακή κορνίζα στις προδιαγραφές της αναφέρει ότι μπορεί να αναπαράγει αρχεία video τύπου WMV; Γιατί μάλλον τέτοιο τύπο αρχείων εξάγει το Photo Story 3...

Δημοσ.
Η ψηφιακή κορνίζα στις προδιαγραφές της αναφέρει ότι μπορεί να αναπαράγει αρχεία video τύπου WMV; Γιατί μάλλον τέτοιο τύπο αρχείων εξάγει το Photo Story 3...

δεν αναπαραγει τα αρχεια wmv αλλα με εναν converter δεν μπορω να το μετατρεψω και να το παιζει? γιατι στο manual η κορνιζα λεει οτι διαβαζει Mpeg4 αλλα μετα την μετατροπη δεν το αναγνωριζει.ξερετε κανεναν αλλον τροπο που να μπορει να γινει μετατροπη του αρεχειου? το θεμα ειναι οτι εκει που αποταθηκα,που ειναι και γνωστης,δεν ηξερε να μου πει τι συμβαινει.

Δημοσ.

Στο συνοδευτικό CD της κορνίζας δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τέτοιες μετατροπές; Αν ναι, το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχει σε αυτό σχετική μέριμνα για να παράγει αποτέλεσμα απόλυτα συμβατό με την κορνίζα και είναι το πρώτο πρόγραμμα που θα πρέπει να δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

Δημοσ.

Μάλλον το πρόγραμμα που έχεις δεν κάνει καλή μετατροπή

Και εγώ είχα ένα αντιστοιχώ πρόβλημα αλλά όχι σε κορνίζα, το όποιο και εμένα δεν έπαιζαν...

Δοκίμασα και αλλά προγράμματα και αυτό που μου έκανε τη δουλειά είναι

AVS Video Converte

Δημοσ.
Μάλλον το πρόγραμμα που έχεις δεν κάνει καλή μετατροπή

Και εγώ είχα ένα αντιστοιχώ πρόβλημα αλλά όχι σε κορνίζα, το όποιο και εμένα δεν έπαιζαν...

Δοκίμασα και αλλά προγράμματα και αυτό που μου έκανε τη δουλειά είναι

AVS Video Converte

το ευχαριστω ειναι λιγο. μια δοκιμη με το avs και αμεσως πηρε το αναθεματισμενο αρχειο.να εισαι καλα. μια αλλη ερωτηση που δεν με πολυενδιαφερει γιατι θα το αγορασω ετσι και αλλιως.στην δοκιμη που κανω μου βγαζει στο κεντρο τα στοιχεια του.θα ειναι επειδη ειναι περιορισμενης χρησης,θα κοιταξω να το βρω free διαφορετικα το αγοραζω.

και παλι πολλα πολλα ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...