fe31h Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γεια σας... Εχοντας μαθει καποια βασικα πραγματα για την HTML και γενικα για αυτην την κατηγορια σκεφτηκα να ξεκινησω να φτιαχνω και κανονικες ιστοσελιδες... Αυτο που δεν ξερω ειναι, ποσο περιπου παει μια απλη ιστοσελιδα να στην φτιαξει καποιος επαγγελματιας??? απο που ξεκινανε οι τιμες?? και αν θελετε να μου πειτε κανενα δυο host (.com/.gr/.org).. Ευχαριστω εκ των προτερων...
snik Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κοιτα δεν νομιζω οτι μπορει να σου πει καποιος μια στανταρ τιμη, παιζουν πολλα ρολο. Οταν λες html εχεις ασχοληθει και με css η javascript η μονο Html;
Seldimi Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Και ψάχνεις να βρεις και πελάτες; Λίγο νωρίς δεν είναι;
fe31h Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Λεω να μπω απο νωρις στην δουλεια... τι εγινε? ενοχλω κανεναν? αφου εχω φτιαξει πολλες και ωραιες σελιδες γιατι να μην το κανω και επαγκελματικα???? οεο??
Seldimi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Χαλάρωσε λιγάκι, δεν σου μιλάω επιθετικά... απλα στηρίχτηκα στο ποστ σου (Εχοντας μαθει καποια βασικα πραγματα για την HTML και γενικα για αυτην την κατηγορια σκεφτηκα να ξεκινησω να φτιαχνω και κανονικες ιστοσελιδες... Ένας πελάτης δεν θα απαιτήσει μια απλή HTML σελίδα... οπότε μάθε καλύτερα τα πράγματα στον χώρο (PHP, CSS, Javascript, mySQL, SEO κτλ κτλ κτλ) και μετα ψάξ'το εμπορικά... ΟΙ τιμές είναι υποκειμενικές πάντως... μπορείς με 10ευρώ, με 100, με 1000, ανάλογα τι θα σου ζητήσει...
CyberCr33p Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 αφου εχω φτιαξει πολλες και ωραιες σελιδες γιατι να μην το κανω και επαγκελματικα? Έχεις κάποιο δείγμα από τις ιστοσελίδες που έφτιαξες να μας δείξεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.