Προς το περιεχόμενο

δικτυακος εκτηπωτης

mitsos2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχς εναν εκτηοωτη δικτυακο συνδεεται μονο με θυρα δικτυου ενασ konica minolta einia τον εχω εγκαταστησει εχω κανει δικτυο στο pc δινω ιντερνετ με usb μονο ποθ οταν ανοιγω τον εκτηπωτη μου κοβει το ιντερνετ τι να κανω?

Δημοσ.
για ξεκαθαρισε το λιγο.τι εννοεις δινεις ιντερνετ με usb?

εννοω οτι ο υπλολογιστης παιρνει ιντερνετ με τη θυρα usb απο το router και οχι με θυρα ethernet

Δημοσ.

γιατι δεν βαζεις τον εκτυπωτη και τον υπολογιστη πανω στο ρουτερ ωστε να φτιαξεις αμεσως δικτυο και να μην εχεις κανενα προβλημα.οι usb μονο προβληματα δημιουργουν

Δημοσ.
Αν δεν εχει αλλη lan θυρα το ρουτερ, βαλε ενα switch και φτιαξε σωστα το δικτυο

στον προηγουμενο υπολογιστη ηταν απο θυρα ethernet σε ethrrnet η συνδεση,δεν θελω να βαλω τον υπολογιστη στη θυρα lan γιατι απλα θελω να του δινω περιορισμενη ταχυτητα ιντερνετ στο αλλο pc εχω τη lan για να εχει full γραμμη

Δημοσ.

δεν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα οπως και να συνδεθεις ειτε με lan η με usb.αν θελεις να περιορισεις καποιο υπολογιστη κανε το με καποιο προγραμμα οπως το netlimiter η μεσω του ρουτερ με το quality of service η Traffic Shaping.αν παλι εχει μονο μια θυρα το ρουτερ σου παρε ενα switch και βαλτο επανω οπως ειπε παραπανω και ο 100 010 00

Δημοσ.
δεν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα οπως και να συνδεθεις ειτε με lan η με usb.αν θελεις να περιορισεις καποιο υπολογιστη κανε το με καποιο προγραμμα οπως το netlimiter η μεσω του ρουτερ με το quality of service η Traffic Shaping.αν παλι εχει μονο μια θυρα το ρουτερ σου παρε ενα switch και βαλτο επανω οπως ειπε παραπανω και ο 100 010 00

ρε παιδιά επιμένετε σε κάτι,στον παλιό υπολογιστή δεν πέρναγε από switch ήταν από θύρα ethernet σε θύρα ethernet σκέτο,άλλο ρωτάω εγώ,γιατί όταν ανοίγω τον εκτυπωτή μου κόβει τω internet?αφου εχω συνδεση μεσο usb

Δημοσ.

Προφανως επειδη κανεις δε προκειται να σε βοηθησει σε αυτο που ρωτας, εμεις σου ειπαμε πως να το κανεις σωστα συμφωνα με τις προδιαγραφες που χρησιμοποιουμε ολοι εμεις. Τωρα εσυ μπορει να τα ειχες συνδεσει και με τη βρυση και να επαιζες, αυτο ομως ειναι αλλο θεμα. Μη περιμενεις σε μια κουφη ερωτηση και χωρις να περιγραφεις βημα βημα τη συνδεσμολογια, να βρεις λυση πατωντας καποιο κουμπι

Δημοσ.

ισως το ρουτερ σου να μην μπορει να τα διαχειριστει και τα δυο ταυτοχρονα.οπως λες παλιοτερα ηταν μεσω ethernet χωρις προβλημα.αυτο προσπαθουμε να σου πουμε οτι αν τα εβαζες μεσω ethernet και τα δυο ισως να μην ειχες προβλημα.αυτο με το ρουτερ στο λεω γιατι και εδω υπαρχει παρομοιο προβλημα αλλα στην περιπτωση του ειναι δυο υπολογιστες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...