Προς το περιεχόμενο

+1000 στο Πλαισιο

johnny21a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να σας πω την αληθεια και εχω και εγω καλες εμπειριες απο το πλαισιο..η πιο προσφατη ηταν πριν ενα μηνα που μου καικε μια 9800 gx2:fear: (πονεμενη ιστορια)τεσπα πηγα στο πλαισιο και ολα μια χαρα!βρηκαν το προβλημα,ηρθε ο υπευθηνος του καταστηματος και μου λεει θα σου βαλουμε μια gtx 280 η διαφορα που πρεπει να πληρωσεις ειναι 30 ευρω αλλα θα στα κανουμε δωρο...του ειπα ομως οτι θελω την gtx 285 και μου λεει οκ και μου εκοψε 80 ευρω τοτε...στην ουσια πηρα την 285 με 50 ευρω!ειχα πληρωσει τοσα λεφτα βεβαια την 9800gx2 αλλα τι να κανεις...

Δημοσ.
κανονικα δεν πρεπει να λεμε μπράβο

αφου γιαυτο πληρώνοντε και αυτη ειναι η υποχρεωσή τους

που παμε να λέμε ευχαριστω επειδη κανουν αυτο που δικαιουμαστε ....

Πολύ σωστό σχόλιο.

όσο για το e-shop χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά τι μίσος είναι αυτό.

Μιλάτε για το πλαίσιο και το υποστηρίζετε λες και είναι κανα συμπαθητικό μαγαζάκι που προσπαθεί να τα βγάλει περα. Δεν ξερουν τι βγάζουν εκεί τρώνε την πίτα μόνοι, και μόλις ανεβαίνει καποιος από το 0 (βλεπε e-shop) αμέσως να το θαψουμε.

Λίγη ισορροπία στην αγορά δεν βλαπτει.

Δημοσ.

το αν τρώει την πιτα μονο του για καποιο λόγο γίνεται αυτο, γιατι οσο και διαφήμιση να κάνεις αν αυτο που προσφερεις δεν ανταποκρίνεται σ' αυτο που υποσχεσαι ο πελατης μπορει να αγοράσει μια-δυο φορές αλλά την τριτη θα παει κάπου αλλού. Και το πλαισιο απο το ''0'' ξεκίνησε πουλώντας χαρτικά αλλά σπανια βλέπω να το θαβουν εν συγκρίση με το αλλο. Λες όλοι να ειναι βαλτοί;

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν κάνει μια μ@λ@κί@ ένας πωλητής ή ένας οποιοσδήποτε υπάλληλος σε οποιοδήποτε κατάστημα(βλ.e-shop,plaisio) και αντιστρόφως και μια καλή συμπεριφορά του δεν μπορεί να πέρνει στο λαιμό του όλη την εταιρία σαν όνομα.Έτσι εγώ πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να λέμε το plaisio είναι gtp το e-shop είναι gtp.Εγώ είχα και έχω ακόμα κάποιους γνωστούς σε τέτοιου είδους μαγαζιά.Σε ένα από αυτά,δεν λέω σε πιο,για να μην χαλάσω το όνομα αυτού του συγκεκριμένου μαγαζιού,πουλούσαν σε έτοιμα κουτιά μεταχειρισμένo hardware ως καινούργιο,επειδή ήταν μέσα στο κουτί δεν μπορείς να το ελένξεις.Έτσι ποτέ δεν θα πάρω έτοιμο κουτί,θα πάρω όλα τα κομμάτια ένα-ένα και θα τα συνδέσω μόνος μου.Εκτός από το ότι θα είμαι σίγουρος ότι είναι καινούργια θα μου βγει και πιο οικονομικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...