*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για μαγαζι για piercing στα νοτια προαστια κοντα... Εχω ακουσει αρκτα καλα λογια για τον Τζένιο στο Π.Φαληρο... Αν καποιος γνωριζει κατι,για καποιο καλο μαγαζι ας ποσταρει...thanks
archsatan Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για μαγαζι για piercing στα νοτια προαστια κοντα...Εχω ακουσει αρκτα καλα λογια για τον Τζένιο στο Π.Φαληρο... Αν καποιος γνωριζει κατι,για καποιο καλο μαγαζι ας ποσταρει...thanks 20euro/τρύπα. Μια χαρά είναι ο Τζένιος γνωστός και ως χασάπης... ΧΔ Άλλο μαγαζί δεν παίζει να υπάρχει εκεί....
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Κανενα αλλο μαγαζι ? Για το barcode στο Ν.Ψυχικο ξερει κανεις τπτ ?
aGka8l Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το λεκτικο?χαχα το παιζει ιστορια καλυτερα απο χειρουργειο κτλ, φορανε γαντια με τα οποια περα απο το piercing ποιανουν χρηματα , κινητα κτλ
archsatan Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το λεκτικο?χαχα το παιζει ιστορια καλυτερα απο χειρουργειο κτλ, φορανε γαντια με τα οποια περα απο το piercing ποιανουν χρηματα , κινητα κτλ Xαλάρωσε ρε μαν.. το bbc είναι από τα πιο καθαρά στούντιο. Κάνει καλή δουλειά αλλά πετάει κάτι τιμές ότι νά ναι + σου πρήζει τα @@ με ιστορίες για το άφτερκέρ κλπ... Ο Παντέλος είναι καλύτερος από τον Χρόνη. Και εννοείται ό,τι αυτό που λές δν ισχύει με την καμία αφού μπροστά σου φοράει γάντια μιας χρήσης και ανοίγει την βελόνα.
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ρε παιδες,περα απο τζενιο + λεκτικο ειναι κ ενα στην γλυφαδα που βρηκα... Unicorn λεγεται το μαγαζι , αν ξερει κανεις τπτ ας ριξει μια ενημερωση
archsatan Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ρε παιδες,περα απο τζενιο + λεκτικο ειναι κ ενα στην γλυφαδα που βρηκα...Unicorn λεγεται το μαγαζι , αν ξερει κανεις τπτ ας ριξει μια ενημερωση Το Unicorn είναι από τα καλύτερα στούντιο για ταττού.
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Το Unicorn είναι από τα καλύτερα στούντιο για ταττού. Για piercing ειναι το ιδιο καλο ?
archsatan Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Για piercing ειναι το ιδιο καλο ? Ντάξ ρε μάν χαλάρωσε όπου και να πας είναι το ίδιο. Μήπως θες να κάνεις ΡΑ και ψάχνεσαι τόσο...; Τέσπα γνώμη μου είναι πως αν φοβάσα ι (και βασικά δεν καταλαβαίνω τί φοβάσαι - αφού για να μολυνθεί μια τρύπα είναι κομμάτι δύσκολο) μην την κάνεις. Στο unicorn ρώτα αν δουλεύει ακόμα η Κατερίνα (η καλύτερη πιρσέρ έβερ).
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ντάξ ρε μάν χαλάρωσε όπου και να πας είναι το ίδιο. Μήπως θες να κάνεις ΡΑ και ψάχνεσαι τόσο...; Τέσπα γνώμη μου είναι πως αν φοβάσα ι (και βασικά δεν καταλαβαίνω τί φοβάσαι - αφού για να μολυνθεί μια τρύπα είναι κομμάτι δύσκολο) μην την κάνεις.Στο unicorn ρώτα αν δουλεύει ακόμα η Κατερίνα (η καλύτερη πιρσέρ έβερ). οχι ρε συ,γνωμες παιρνω thnx anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.