Προς το περιεχόμενο

Αγορά μηχανής 50cc - Προτάσεις

mak_gate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως αξίζει σε πενηντάρι καλύτερα να πάρω scooter παρά παπί ??Για το daytona sprinter τι γνώμη έχετε?Κυρίως για τις επιδόσεις του αλλά και για εμφάνιση

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως αξίζει σε πενηντάρι καλύτερα να πάρω scooter παρά παπί ??Για το daytona sprinter τι γνώμη έχετε?Κυρίως για τις επιδόσεις του αλλά και για εμφάνιση

φιλε εχω ακουσει οτι το DY50 ειναι καλιτερο..

Δημοσ.

Σε παρακαλώ πες μου οτι κάνεις πλάκα με αυτή την ερώτηση! Δηλαδή πόσο καλύτερα μπορεί να μπαίνει ένα 50ΑΡΙ ΠΑΠΙ σε μια στροφή απο ένα άλλο με την ταχύτητα των 50χλμ;;;

Εφώσον είσαι 16, άσε τα παπιά, πάρε ενα δίχρονο 50άρι σκουτερ που τσουλάνε τουλάχιστον, θα είσαι και νόμιμος και μετά στα 18 την ξαναψάχνεις την κατάσταση αφού θα έχεις πολλές περισσότερες επιλογές.

Όσο για αυτούς που προτείνουν να οδηγεί 125άρι χωρίς δίπλωμα είστε το λιγότερο απαράδεκτοι. Ήθελα να ήξερα τι θα λέγατε αν τρακάρετε μεταξύ σας, μιας και ο μικρός δεν θα έχει ασφάλεια. Ή αν ο μικρός φίλος μας, προξενήσει ατύχημα και χτυπήσει κανα άνθρωπο. Δεν ξεμπλέκει με τίποτα μετά....

Δημοσ.

Δεν παιρνω σκουτερ για 3 λογους

1ον Δεν πανε βημα

2ον Εχουν ακριβα ανταλαχτικα

3ον Δεν μπαινουν στις στροφες

Δημοσ.
Δεν παιρνω σκουτερ για 3 λογους

1ον Δεν πανε βημα

2ον Εχουν ακριβα ανταλαχτικα

3ον Δεν μπαινουν στις στροφες

1) διχρονο σου λεει...και ειχα και πηγαινε 95+++

2) αυτο παιζει...

3) αυτο ισχυει:mrgreen:

Δημοσ.
1) διχρονο σου λεει...και ειχα και πηγαινε 95+++

Ειχα οδηγησει gillera runner και σε πληροφορω ηταν ψοφιο τελειως...

τεσπα... ειμαι μεταξυ glx, c50 και chaly..τι προτεινετε?

Δημοσ.

Για να καταλάβω, θες να πεις οτι το παρακάτω στρίβει καλύτερα και είναι πιο δυνατό απο ένα Runner; :confused::confused:

honda_chaly.jpg

Δημοσ.
Για να καταλάβω, θες να πεις οτι το παρακάτω στρίβει καλύτερα και είναι πιο δυνατό απο ένα Runner; :confused::confused:

honda_chaly.jpg

Δεν ξερω αν εχεις προσεξει παραπανω που γραφω οτι ειμαι διατεθειμενος να το πειραξω..

οσον αφορα το στριψιμο οντος δεν στριβει

Δημοσ.

Φίλε μου, όσο και να το πειράξεις πόσο νομίζεις οτι θα είναι το κέρδος;

Θα ρίξεις πάρα πολλά λεφτά για να κερδίσεις ελάχιστα πράγματα. Σε αυτά τα κυβικά δεν αξίζει μια να επενδύσεις σε βελτιώσεις. Σκέψου το απλά. Το Chaly άντε το πολύ να βγάζει 3hp. Ακόμα και 100% βελτίωση να πετύχεις (πράγμα αδύνατο σε περίπτωση που δεν αλλάξεις κινητήρα) άντε να πάει στα 6hp. 6-7hp έχει μαμά ένα 50άρι δίχρονο, όπου εκεί μια βελτίωση έχει πιο σημαντικά αποτελέσματα αλλά και πάλι δεν αξίζει. Κράτα τα λεφτά αυτά, για να πάρεις κάτι καλύτερο όταν θα πας 18.

Η γνώμη μου επαναλαμβάνω, είναι να βρεις κάτι να κάνεις την δουλειά σου για 2 χρονάκια και μετά το ξαναβλέπεις το θέμα. Και ξέχνα το "πως θα μπαίνω στις στροφές" γιατί φοβάμαι μήπως δεν "βγείς" καμιά μέρα.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
Φίλε μου, όσο και να το πειράξεις πόσο νομίζεις οτι θα είναι το κέρδος;

Θα ρίξεις πάρα πολλά λεφτά για να κερδίσεις ελάχιστα πράγματα. Σε αυτά τα κυβικά δεν αξίζει μια να επενδύσεις σε βελτιώσεις. Σκέψου το απλά. Το Chaly άντε το πολύ να βγάζει 3hp. Ακόμα και 100% βελτίωση να πετύχεις (πράγμα αδύνατο σε περίπτωση που δεν αλλάξεις κινητήρα) άντε να πάει στα 6hp.

6-7hp έχει μαμά ένα 50άρι δίχρονο, όπου εκεί μια βελτίωση έχει πιο σημαντικά αποτελέσματα αλλά και πάλι δεν αξίζει.

Η γνώμη μου επαναλαμβάνω, είναι να βρεις κάτι να κάνεις την δουλειά σου για 2 χρονάκια και μετά το ξαναβλέπεις το θέμα. Και ξέχνα το "πως θα μπαίνω στις στροφές" γιατί φοβάμαι μήπως δεν "βγείς" καμιά μέρα.

Φιλικά πάντα.

Δεν ειαναι η πρωτη μου επαφη. Παλιοτερα ειχα ενα στρογγυλοφαναρο 6-volt το οποιο δυστυχως μου το κλεψανε..Τωρα εχω ενα 110 του πατερα μου αλλα λογο παραπονων που γινονται μας σταματανε.. Γι αυτο ψαχνω για 50αρακι που με βελτιωση να εχει συμπεριφορα 110
Δημοσ.

οπως και να έχει 50άρι καλύτερα να μην πάρεις.

αμα μπορείς πάρε 125αρι αλλιώς θα περιμένεις λίγα χρόνια ακόμα.

Δημοσ.
οπως και να έχει 50άρι καλύτερα να μην πάρεις.

αμα μπορείς πάρε 125αρι αλλιώς θα περιμένεις λίγα χρόνια ακόμα.

αυτο δεν γινετε γιατι εχω πολλα περα δωθε(φροντιστιρια) και χρειαζολαι οποσδηποτε κατι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...