Bakxos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 καλησπερα παιδια. σημερα ανοιγοντας το mail μου βλεπω εισερχομενο απο το facebook οπου μου ελεγαν οτι με ευχαριστουν πολυ γα την εγγραφη μου και οτι αν θελω να την ενεργοποιησω πρεπει να επιλεξω ενα λινκ που ειχαν. φυσικα καιδεν επελεξα το λινκ. ωστοσο δεν μπορω να καταλβω πως αυτοι βρηκαν το mail μου αφου εγω ποτε μα ποτε δεν εχω μπει στο facebook και ουτε ειχα και εχω σκοπο να σχοληθω με αυτο. μηπως εχει συμβει κατι περιοργο. βεβαια κατευθειαν αλλαξα κωδικο στο mail κλπ κλπ. τι αλλο μπορει να συμβαινει
mantas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ισως να το βρηκαν απο το live messenger αν εχεις,πολλα παραξενα συμβαινουν με το facebook.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μπορει πολυ απλα καποιος που ξερει το μεηλ σου(καποιος γνωστος?)να εκανε εγγραφη με το δικο σου mail.Ο λογος βεβαια,τρεχα γυρευε..
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Και εγώ το έπαθα αυτό! Εγώ δε πάω καθόλου το facebook, ξυπνάω ένα πρωινό και μου λένε και ευχαριστώ για την εγγραφή... Ρωτάω φίλους, αδερφια κ.λπ.... Κανείς δεν με εκανε εγγραφή... Το αστείο είναι οτι είχε και τον κωδικό που χρησιμοποιώ στις περισσότερες ιστοσελίδες και στο windows live μου... Παράξενα πράγματα...
Bakxos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 τι να πω. πολλα περιεργα τωρα τελευταια. αυτα σημαινει οτι μας υποκλεπτουν καθε στιγμη.
Qaara Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=B37wW9CGWyY δεν ασχολήθηκα με οικονομικα ή κατι τέτοιο, αλλά πάντα μου φενοταν πολυ ενδιαφέρον το πως εταιρίες marketing αναλύουν το αγοραστικο κοινο, πως κατηγοριοποιουν άτομα συμφωνα με τις προτημισεις τους σε καταναλοτικες ομάδες, πως προόθούν προιόντα σε συγκεκριμένες όμαδες το facebook και το myspace είναι ιδιοφιής κατασκευάσματα από αυτη την πλευρά
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 δεν ασχολήθηκα με οικονομικα ή κατι τέτοιο, αλλά πάντα μου φενοταν πολυ ενδιαφέρον το πως εταιρίες marketing αναλύουν το αγοραστικο κοινο, πως κατηγοριοποιουν άτομα συμφωνα με τις προτημισεις τους σε καταναλοτικες ομάδες, πως προόθούν προιόντα σε συγκεκριμένες όμαδες το facebook και το myspace είναι ιδιοφιής κατασκευάσματα από αυτη την πλευρά Δεν εβαλα το link για να δειξω κατι σχετικο με οικονομικα κλπ. Το εβαλα για να δειξω πως τα "κεφαλια" απο πισω εχουν αμεση σχεση με CIA, USA Defense Department κοκ. Η φρικη η ιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.