dimkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Βασικά δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread που πρέπει να postαρω αυτό που αντιμετωπίζω αλλά δεν ξέρω που πρέπει να το ανοίξω!!!!! κατέβασα κάποιες εικόνες για τους φακέλους στα vista αρχεία τα οποία έχουν κατάληξη .ico και .png θα ήθελα να ρωτήσω όταν πάω να το ανοίξω γιατί μου εμφανίζει την ακόλουθη εικόνα???? Γενικώς πως μπορούμε να τα εμφανίζουμε αυτά τα icons???? Ακόμη πως γίνεται να επιλέξω να φαίνονται αυτές οι εικόνες όταν επιλέγω οι φάκελοι να φαίνονται όλοι στην μεγάλα εικονίδια την εικόνα που επιλέγω???? Ελπίζω να με βοηθήσετε να φτιάξω και εγώ λίγο πιο όμορφα τα vista μου!!!!! Μου ανέφεραν και ένα πρόγραμμα το Axialis IconWorkshop v6.3.1 Professional Edition αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη για το πως δουλεύει... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Ευχαριστώ
alexziog Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οι τύποι των αρχείων που αναφέρεις δεν υποστηρίζονται από τον Windows Photo Viewer.Δοκίμασε να τα εμφανίσεις με ένα άλλο πρόγραμμα.
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Irfan View μαζί με τα plugins του μια επιλογή, FastStone Image Viewer η άλλη. Και οι δύο free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.