iLLiCiT Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Μήπως τυγχάνει κανείς να έχει το Original CD από τους Drivers της Creative Audigy 2 ZS Platinum Prο ? (Νομίζω οποιοδήποτε CD της σειράς Creative Audigy 2 ZS θα είναι αρκετό). Οι Drivers που υπάρχουν στο site της creative πραγματικά απ ενεργοποιούν κάθε καλό feature που είχε αυτή η κάρτα. Μετά από το format είμαι αναγκασμένος να είμαι με μια Play Console που δεν διαβάζει καν σωστά τα 7.1 ηχεία μου... Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει ένα link, ή να κάνει ένα iso το δισκάκι και να το ανεβάσει σε κάποιο file-share site, Θα ήμουν πραγματικά υπόχρεος. Ευχαριστώ πάρα πολύ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:39 ---------- Άκυρο... Τελικά μετά από αρκετό google search linking κατάφερα να το βρώ. Αφήνω το link μήπως στο μέλλον το χρειαστεί κάποιος άλλος φίλος. http://files.filefront.com/SB+Audigy+2+ZSrar/;5488235;/fileinfo.html
badm235 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστω παρα πολυ... το εψαχνα και εγω.. 1000 ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.