Προς το περιεχόμενο

Nεο pc, ΜΟΝΟ για games. Πώς το βλεπετε?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια ο ξαδελφος μου μου ζητησε να του κανω μια συνθεση pc.

Μονο το κουτι.

Η χρηση θα ειναι:

99% Gaming

1% ολα τα αλλα :P

Κοστος: Εως 1000€.

Του εκανα μια συνθεση στα 999,35€ (:lol:)

Δειτε την:

pitsig.jpg

Καθε σχολιο/προταση/βελτιωση δεκτα!!!

Η ψυκτρα αναφερει οτι μπαινει με push pin clips, αλλα πώς γινεται αυτο σε socket Am2???

Επισης, η ψυκτρα αυτη τι διαφορα εχει απο τις αλλες της Xigmatek? Ολες ιδιες μου φαινονται... Μηπως να βαζα τη Mugen 2?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά είναι το σύστημα, για ψύκτρα βάλε την Mugen 2 καλύτερα όπως είπες και εσύ...

• Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω ριβιου που να τις συγκρινει αμεσα, και δεν βρισκω... :-(

Στα υπολοιπα κομματια καμια αποψη?

Δημοσ.

Η S1284 σου δίνει ένα μικρό "μοχλό" για να κουμπώνει και σε AM2, δεν έχει θέμα ;) Κατά τα άλλα μια χαρά pc είναι, βέβαια μπορείς να πας σε ένα πιο "ταπεινό" κουτί και ότι γλυτώσεις από εκεί το βάζεις σε X2 hdd ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:01 ----------

@pavlos77

7200.11 την ώρα που υπάρχουν οι .12; why;

• Moderators
Δημοσ.

To άλλο που λεω ειναι να παει σε 2x2GB DDR3 1600 με Cl9 ή 1333 με CL7

συν AM3 Phenom X3 720BE

συν am3 mobo.

Στα λεφτα μια η αλλη ερχεται... τι λετε?

Παντα για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ gaming χρηση ε...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα το 99% των games δεν εκμεταλλευεται 4 πυρηνες...

Και αυτο το 1% που εκμεταλλευεται επωφελειται και απο τους 3 σε σχεση με τους 2...

Επισης σε 1-2 χρονια θα μπορει πολυ ευκολα να βαλει καποιον άλλον Am3 χωρις να αλλαξει τιποτα.

Δημοσ.

gpu: ας παρει μια 4850 τωρα και κατα το σεπτεμβρη που βγενουν dx11 cards ας επενδυσει εκει τα λεφτα, θα τα κλαιει σε λιγους μηνες για την 285. αλλωστε, προς το παρον ακομα και η 4850 ειναι overkill για 17.

κουτι: επισης, τι το θελει το HAF? ας παρει ενα Soprano με 50.

cpu: 3 core γιατι εχει ιδιες επιδοσεις με τον 4 core στα games.

mobo: DFI? αφου δεν θα ασχοληθει με o/c , τσαμπα θα παιδευεται μεχρι να bootarei

αυτα και γλιτώνεις ~350 ευρώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

οι βαρβάτες DX11 που θα βγουν πρώτες δεν πρόκειται να είναι φτηνές, άρα η διαφορά χρημάτων που θα γλυτώσει αγοράζοντας την 4850 τώρα δεν πρόκειται να του φτάσει ούτε για τα μισά της καινούριας GeForce...

• Moderators
Δημοσ.

Εγγυασαι οτι θα βγουν τον σεπτεμβρη Νικο? Γιατι εχω μεχρι και για γεναρη ακουσα...

Και αν ειναι να παιζει τερμα τα γκαζια για "λιγους μηνες" (και για καααμποσους ακομα, μεχρι να βγουν dx11 games), καθε αλλο παρα "κλαμα λεφτων" δε θα κανει.

Οσο για την οθονη, θα την αλλαξει πολυ συντομα, οποτε για υποδεεστερη vga δε το κουβεντιαζουμε καν.

Το θεμα ειναι X3 720 + DDR3 + better mobo vs X4 940 + DDR2 + worse mobo ΜΟΝΟ σε games και future ugrade ability.

Εσυ Χαρη τι λες?

Δημοσ.
Εγγυασαι οτι θα βγουν τον σεπτεμβρη Νικο? Γιατι εχω μεχρι και για γεναρη ακουσα...

Και αν ειναι να παιζει τερμα τα γκαζια για "λιγους μηνες" (και για καααμποσους ακομα, μεχρι να βγουν dx11 games), καθε αλλο παρα "κλαμα λεφτων" δε θα κανει.

Οσο για την οθονη, θα την αλλαξει πολυ συντομα, οποτε για υποδεεστερη vga δε το κουβεντιαζουμε καν.

Το θεμα ειναι X3 720 + DDR3 + better mobo vs X4 940 + DDR2 + worse mobo ΜΟΝΟ σε games και future ugrade ability.

Aπο αποψη επιδοσεων καλυτερα τον δευτερο συνδιασμο....

Αλλα λεω το πρωτο γιατι αργοτερα αν δεν του φτανουν οι 3(λεεεεμε τωρα)μπορει να βαλει ενα 955(Χ4 3.2γηζ)

Εσυ Χαρη τι λες?

Βεβαια τωρα υπαρχει και το ενδεχομενο να μου πεις:''Χαρη σε λενε;'':p

Αλλα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...