xolloth Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 εκει ειναι που κολλαω το εαν εχουν τυχον προβληματα,ειναι φρεσκο προιον ακομα. ξερω οτι υπερτερουν στην αναγνωση και εγγραφη,αλλα δεν ξερω εαν υπερτερουν των ραπτορων στο ανοιγμα,φορτωμα,κλεισιμο των windows. o 2tb σκληρος που εχω,οπως και οι 2 των 1,5 tb ,ειναι εξωτερικοι free agent
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ...αλλα δεν ξερω εαν υπερτερουν των ραπτορων στο ανοιγμα,φορτωμα,κλεισιμο των windows. ...άλλη φάση
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ...το bootάρισμα (τουλάχιστον με τους X25 που έχω δοκιμάσει) είναι αστεία γρήγορο και "μονοκόμματο", καμία σχέση με veloci,cheetah και τα ρέστα
swiftech Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 +2 για το μπουταρισμα του OS με τον OCZ vertex που εχω εγω.. απλα ο intel ειναι mainstream ενω ο vertex ανηκει στην extreme κατηγορια.. εχει και η ιντελ βεβαια extreme αλλα θες ενα καρο λεφτα για να τον παρεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 και ο Vertex έχει extreme κατηγορία aka SLC (όχι αυτός ο Vertex που έχεις δεν είναι extreme) και κάνει μια περιουσία για να τον αγοράσεις
xolloth Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ...το bootάρισμα (τουλάχιστον με τους X25 που έχω δοκιμάσει) είναι αστεία γρήγορο και "μονοκόμματο", καμία σχέση με veloci,cheetah και τα ρέστα εννοεις πιο αργο,αν καταλαβα καλα απο οτι με τους ραπτορες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 όχι το bootάρισμα είναι πιο γρήγορο και γενικά η απόκριση πιο καλή με τους SSD... παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι νωρίς, του χρόνου ίσως θα είναι καλή στιγμή...να έχουν βγει και οι SATA 3
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 X25 >> veloci,cheetah... σόρρυ xolloth που σε κούρασα
grimpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε λίγο καιρό θα δείτε και τα πρώτα προϊόντα της WD και Seagate σε SSD...Όπως αναφέρει ο Thresh, το 2010 θα είναι η καλύτερη χρονιά για αγορά τους δεδομένου οτι τουλάχιστον από πλευράς AMD, τα καινούργια chipsets θα είναι native SATA 3.0 - 6.0 Gbit/s.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 + του ότι θα πέφτουν και οι τιμές σιγά σιγά όσο προχωράμε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 και ότι θα βελτιώνεται η τεχνολογία...μην ξεχνάμε ότι οι SSD δεν έχουν άπειρες εγγραφές/διαγραφές...
swiftech Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 οσον αφορα τον vertex δες εδω thresh http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/sata_2_5_solid_state_drives ειναι καθαρα στην performance κατηγορια και οχι στην mainstream (που ειναι ο χ25) και φυσικα ο νεος ειναι αλλη κατηγορια απο μονος του εγω που εχω και τον veloci raptor πανω ειναι σαν χελωνα μπροστα στον vertex και μιλαμε για 140 ευρω οχι καμια περιουσια.. 300+ δεν θα εδινα ακομη με τιποτα μιας και οι ssd εχω πολυ δρομο μπροστα τους σε εξελιξη και σε 6 μηνες ο vertex θα φαινεται σαν χελωνακι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δεν θυμάμαι να είπα ότι είναι mainstream o Vertex, απλά ότι δεν είναι extreme άρα πιστεύω ότι είμαι ok...
swiftech Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 βασικα δικη μου λαθος διατυπωση ειπα extreme αντι για performance απλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι mainstream οπως ο χ25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.