mayrozjack Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν... Τυχαίνει να έχουμε σπίτι ένα μηχανάκι με (μην γελάσετε) Celeron 667 και κάρτα γραφικών την Creative Banshee με 16MB μνήμης. Επίσης έχει 256 ΜΒ RΑΜ. Το πρόβλημα είναι το εξής: Οταν ηθελα να παίξω ένα DVD με το Windows Media Player, μου ζητούσε πρόγραμμα (codec ουσιαστικά) για την αναπαραγωγή του. Έβαλα το Power DVD 6 και το πρόβλημα λύθηκε, δηλαδή το DVD δείχνει να παίζει....αλλά μόνο ήχο! Αντί για εικόνα εμφανίζει visualizations, κάτι ψυχεδελικά σχέδια! Το μηχάνημα δεν το χρησιμοποιώ εγώ, αρα δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να υπάρχει, όμως φαντάζομαι πως είναι είτε κάποιο πρόβλημα με το hardware ή με κάποιον codec που αφορα την εικόνα. Τι λέτε??
panos2171 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Νομιζω πως η καρτα γραφικων δεν μπορει να ανταποκριθει.Βαλε μια 32ΜΒ.
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι σε win98 είσαι, έτσι; Αναφέρεις DVD. Είναι ταινία dvd όπως αυτές που νοικιάζουμε ή είναι κανένα dvd με αρχεία avi. Για το 1ο, κανονικά θα έπρεπε να παίζει από τη στιγμή που έβαλες το powerdvd, έστω και σπασμένα. Δοκίμασε αναβάθμιση directx και vga drivers. Για το 2ο χρειάζεσαι codecs για divx/xvid. Δοκίμασε ffdshow ή xvid codecs (ότι λειτουργεί).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.