Nik0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Καλημερα, εχω vista sp2 gr εγκατεστημενα και προσπαθω να βαλω ως upgrade τα windows 7 αλλα δεν μπαινει γιατι λεει υπαρχει διαφορα στην γλωσσα. Επισης απο το dvd δεν κανει boot kanena windows 7 εως τωρα. Δηλαδη τα εχω και δεν μπορω να τα βαλω ουτε ως clean install ουτε ως upgrade. Πως θα γινει?
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Επισης απο το dvd δεν κανει boot kanena windows 7 εως τωρα. Τι ενοεις? Εκαψες το dvd και οταν κανεις boot απο αυτο δεν ξεκιναει?
Nik0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Aκριβως. 5 DVD μεχρι τωρα πηγαν χαμενα, σε ολα τα builds twn win7 τα xp kai vista dvd εν το μεταξυ ολα μια χαρα. Πως το εξηγεις? Ειναι αν τρλεαινεσαι δεν μπορω να τα βαλω με τιποτα.
Finn Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Νομίζω κάτι είχαν πει τα παιδιά για υπολογίστες με motherboards που αδυνατούν να bootαρουν τα win7
Nik0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ναι το θυμαμαι, αλλα πως θα γινει να το ξεπερασουμε δηλαδηδ εν θα μπορεσω σε αυτον τον υπολογιστη ποτε να ξαναβαλω win7?
BaNcU Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Λίγο άσχετο με Win 7, αλλα για μην ανοίγω άλλο thread, είπα να το γράψω εδώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω greek language pack για Windows vista ultimate 64bit SP2? Γιατί είμαι με το english atm.
Nik0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ε τι να καων δηλαδη για να τα βαλω? να γυρισω τα βιστα σε αγγλικα για να μπουν ως upgrade?
ChangeAllNow Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ε τι να καων δηλαδη για να τα βαλω? να γυρισω τα βιστα σε αγγλικα για να μπουν ως upgrade? Θα χρησιμοποιούσα το winrar και θα έκανα extract του *.iso σε κάποιο φάκελο. Εκτέλεση του setup των 7 και εγκατάσταση τους σε ΑΛΛΟ δίσκο ή έστω διαμέρισμα, σαν dual boot με τα vista.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 στο bios βάζεις να bootάρει από το dvdrom σου ? γιατί 5 δισκάκια και κανένα να μην παίζει μου κάθετε άκυρο...
Nik0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Θα χρησιμοποιούσα το winrar και θα έκανα extract του *.iso σε κάποιο φάκελο.Εκτέλεση του setup των 7 και εγκατάσταση τους σε ΑΛΛΟ δίσκο ή έστω διαμέρισμα, σαν dual boot με τα vista. Δεν γινεται γιατι δεν bootarei to dvd, οποτε πως θα ξεκινησει το setup? upgrade επισης δεν γινεται επειδη τα βιστα ειναι ελληνικα ενω τα 7 αγγλικα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ---------- στο bios βάζεις να bootάρει από το dvdrom σου ?γιατί 5 δισκάκια και κανένα να μην παίζει μου κάθετε άκυρο... ναι κανονικα ως first boot option, τα βιστα και τα χπ τα bootarei κανονικοτατα μονο με ΟΛΕΣ τις εκδοσεις των 7 εχει προβλημα και λεει Cannot Boot from cd
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 τι pc έχεις δώσε μας μία τα specs του με λίγο που έψαξα αν έχεις παλιό pc δεν παίζει support για 7 συν αυτό http://blog.aproductofsociety.org/?p=13
ChangeAllNow Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν γινεται γιατι δεν bootarei to dvd, οποτε πως θα ξεκινησει το setup? Εννοώ μέσα από τα vista, από τον φάκελο όπου έχει γίνει extract το iso.
Nik0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εννοώ μέσα από τα vista, από τον φάκελο όπου έχει γίνει extract το iso. μα δεν γινεται λογω διαφορας γλωσσας, ειναι το ιδιο πραγμα εμ το upgrade. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:11 ---------- Εννοώ μέσα από τα vista, από τον φάκελο όπου έχει γίνει extract το iso. και τωρα τι κανω?
ChangeAllNow Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεν γίνομαι κατανοητός; Είσαι στα vista -έχεις το iso -το κάνεις extract σε ένα φάκελο -μέσα στο φάκελο υπάρχει το αρχείο setup.exe -το εκτελείς -επιλέγεις γλώσσα (English) -πατάς install now -do not gate updates -do not want help -accept terms -custom (advanced) -επιλογή partition -ΑΛΛΟ από των Vista... Δεν γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.