kostasR1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε ένα υπολογιστή έχω βάλει το deep freeze και όλα ΟΚ. Ήρθε όμως η στιγμή που θέλω να κάνω αλλαγή.... Έλα όμως που κάποιο Client διαχείρισης internet cafe μου κλείνει το εικονίδιο από το tray και δεν μπορώ να το κάνω uninstall. Έχω βρεί ένα εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος στο Program Files/Faronics/DeepFreeze αλλά και να το τρέξω δεν κάνει τίποτα. Να κάνω uninstall το Client διαχείρισης δεν μπορώ επειδή είναι ενεργοποιημένο το Deep Freeze! Όταν κάνει το PC reboot το client είναι ξανά εκεί. ΥΓ Το Client είναι το HANDY CAFE. Βοηθήστε γιατί δεν την παλεύω άλλο.....
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Με τα shortcut keys του προγράμματος δοκίμασες... ;
kostasR1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Με τα shortcut keys του προγράμματος δοκίμασες... ; Ναι, τίποτα δεν γίνετε!
grimpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 θες το workstation πρόγραμμα εγκατάστασης του Deep Freeze ώστε να μπορέσεις να το απεγκαταστήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.