Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Insomnia!

Ψάχνω για κάποιο δωρεάν online site με μαθήματα κιθάρας, (περισσότερο ηλεκτρική, με ενδιαφέρει να μάθω κλίμακες και ασκήσεις για σόλο) αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα....

Ευχαριστώ!

:rolleyes:

Δημοσ.

Θα μπορούσες βέβαια να δοκιμάσεις και το Guitar Pro και μετά απο sites όπως πχ http://www.ultimate-guitar.com να κατεβάζεις δωρεάν ταμπλατούρες με μαθήματα και κομμάτια. Επίσης σε κάτι ανέξοδο, μπορεί να σε βοηθήσει και το youtube καθώς πολλοί ανεβάζουν τεχνικές, κλίμακες και διάφορα...

Δημοσ.

το μεγαλυτερο προβλημα σαυτα τα σαιτ με τα online μαθηματα ειναι η αγγλικη γλωσσα.για καποιον που δεν 3ερει καλα αγγλικα ειναι δυσκολο.ειδικα οταν μιλαμε για τεχνικες,αξιες,θεωρια..

Δημοσ.

Εγώ που θέλω ηλεκτρική κιθάρα,υπάρχει κάτι;

Δεν είμαι άσχετος με τη μουσική,έχω στο ιστορικό μου 6-7 χρόνια πιάνο-αρμόνιο,φιλαρμονική κτλ.Απλά τα παράτησα δε πήγα για πτυχίο αρμονίας γιατί απεχθανόμουν τη θεωρία και ανακάλυψα πως τα πλήκτρα δεν ήταν τελικά αυτό που ήθελα.

Θα ήθελα όμως μαθαίνοντας ηλεκτρική να πάρω μία έστω μεταχειρισμένη που να βγάζει ΚΑΛΟ ήχο κ όχι σαν να γρατσουνάει γατί τα τάστα.Είμαι άριστος στην αιθέρια ηλέκτρική κιθάρα αλλά ΑΣΧΕΤΟΣ στην πραγματική.Χρειάζεται μήπως να περάσω από την κλασσική κιθάρα πρώτα;

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλη την παρέα του Insomnia!

Ψάχνω για κάποιο δωρεάν online site με μαθήματα κιθάρας, (περισσότερο ηλεκτρική, με ενδιαφέρει να μάθω κλίμακες και ασκήσεις για σόλο) αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα....

Ευχαριστώ!

:rolleyes:[/QUO

Thanks a lot

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:56 ----------

Ευχαριστώ πολύ

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν και τo thread είναι αρχαίο, αφορά το shred και είπα να γράψω.

Ο πιο εντυπωσιακός χώρος για δωρεάν μαθήματα κιθάρας είναι μάλλον του Θοδωρή του Ζήρα.

Ο οποίος είναι και βιρτουόζος ταχύτητας. Εδώ και χρόνια ανεβάζει στο youtube, κάθε εβδομάδα φοβερά μαθήματα.

Τσέκαρε το.

Δες εδώ: Theodore Ziras, Guitar Lessons Μαθήματα Κιθάρας

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...