BRAXOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ειμαι κατοχος του MIO 701.Δουλευε μια χαρα μεχρι που μια μερα του εβγαλα την μνημη του για να την βαλω σε μια φωτοφραφικη μηχανη. Οταν την ξαναεβαλα στο κινητο δεν την αναγνωριζε. Η μνημη δουλευει κανονικα γιατι την δοκιμασα σε reader και την φωτογραφικη. To mio δεν αναγνωριζει καμια μνημη που του βαζω. εκανα hard reset αλλα τιποτα. Παρακαλω πολυ οποιος ξερει ας με βοηθήσει
nutrialex Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ειμαι κατοχος του MIO 701.Δουλευε μια χαρα μεχρι που μια μερα του εβγαλα την μνημη του για να την βαλω σε μια φωτοφραφικη μηχανη. Οταν την ξαναεβαλα στο κινητο δεν την αναγνωριζε. Η μνημη δουλευει κανονικα γιατι την δοκιμασα σε reader και την φωτογραφικη. To mio δεν αναγνωριζει καμια μνημη που του βαζω. εκανα hard reset αλλα τιποτα. Παρακαλω πολυ οποιος ξερει ας με βοηθήσει Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι έσβησες κάποιο κρυφό αρχείο που είχε εγκαταστήσει το κινητό στην κάρτα. Δε ξέρω αν με κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς μπορείς να το ξαναφέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.