Προς το περιεχόμενο

erase registry - trial programes

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να κάνω instal ένα πρόγραμα trial και μετά το expire των 30 ημερών να σβήσω το registry ή κάτι άλλο και να το ξανακάνω instal και να έχω πάλι 30 μέρες?

έχω quad δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο, και έχω δοκιμάσει το ccleaner, αλλά έκανα μόνο τo default cleaning και τίποτα...

BTW είναι παράνομο αυτό που λέω? :fear:

Δημοσ.

ε βασικα όχι δεν το ήξερα! το υπέθετα βέβαια, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω το γιατί να είναι παράνομο...Βέβαια άμα δεν είναι δυνατό να γίνει τότε δεν γίνετε να υπάρξει και παρανομία οπότε...

θα προτιμούσα μια λιγότερο λακωνική απάντηση.

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος να κάνω instal ένα πρόγραμα trial και μετά το expire των 30 ημερών να σβήσω το registry ή κάτι άλλο και να το ξανακάνω instal και να έχω πάλι 30 μέρες?

έχω quad δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο, και έχω δοκιμάσει το ccleaner, αλλά έκανα μόνο τo default cleaning και τίποτα...

BTW είναι παράνομο αυτό που λέω? :fear:

Αφού όλα τα proggies έρχονται με "συνοδευτικά",γιατί να κάνεις τις μαϊμουδιές που λες;:P

Παράνομο είναι ακόμη και το να να βρίσεις δημόσια εκπροσώπους €βραϊκής μυθολογίας.:mrgreen:

Δημοσ.

Είναι παράνομο, υπό την έννοια ότι καταπατάς την άδεια χρήσης του trial software με την οποία συμφώνησες κατά την πρώτη εγκατάστασή του στο σύστημά σου. Εκτός αυτού, το φόρουμ δεν προσφέρεται για τέτοια θέματα. Ας περιοριστούμε σε συζητήσεις για legit τρόπους απόκτησης και χρήσης λογισμικού.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...