NiTroGen Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εμένα πάντως με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι το HTC TyTN II τελείωσε, αλλά μπορούν να μου δώσουν με €220 (€30 φθηνότερα) το HTC Touch Cruise (ίδιο hardware, λεπτότερο κ ελαφρύτερο, χωρίς qwerty keyboard, αλλά με ραδιόφωνο και καλύτερη οθόνη). Μάλιστα τους ζήτησα να με ξαναπάρουν μετά από μια ώρα ώστε να έχω λίγο χρόνο να αποφασίσω. Και με ξαναπήραν τηλ. μετά από 1 ώρα ακριβώς και πολύ ευγενικοί ήταν, και η παραγγελία μου (φυσικά και δέχτηκα το Touch Cruise) απεστάλη σήμερα το πρωί, οπότε το περιμένω αύριο-μεθαύριο. Οπότε και κανένα παράπονο δεν έχω από την Cosmote (το αντίθετο μάλιστα) και νιώθω τυχερός γιατί πήρα ένα απίστευτο κινητό στην χαμηλή τιμή των €220!!!
papayios Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Αυτο για τωρα .http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Stock&portlet_66_8_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_8&sku=E00-0011-1400-007&handsetsPath=stock&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP062&makeYourOwnPrepaid=false Αν περιμενεις λιγο θα βγουν κι αλλα τις επομενες μερες χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι ολα τους θα ειναι και πραγματικη ευκαιρια . Λιγο σκρουτζ και gsmarena αρκουν για να ξεχωρισουν τα λαβρακια .
actorgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Το παρηγγειλα διαδικτυακα και μετα απο...επεξεργασια, αφου επικοινωνησα στο 210 2505800 μια ευγενεστατη κατα τα λοιπα εκπροσωπος της cosmote μου ανακοινωσε οτι τελειωσε το LG KF-700 με το Bluetooth και αν θελω ακομα τη συσκευη σκετη μειωμενη κατα 12€.Το ερωτημα ηταν αιφνιδιαστικο και εκβιαστικο.Πιστευω οτι και η συσκευη μονη της ειναι καλη περιπτωση αλλα σιγουρα λιγοτερο καλη απο το πακετο μαζι με το Bluetooth.Μαλλον καποιος ψιλικατζης το λουφαρισε.Μου προταθηκε να μην προχωρησω μιας και υπαρχει ουρα που περιμενει αναμονη για τη συσκευη.Προχωρησα τη παραγγελια αλλα θα το ψαξω περαιτερω. Εκανα την παραγγελια την Κυριακη 18-5 Ευχαριστω τον φίλο NteliX για την ενημέρωση
sintalkas Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εντάξει παιδιά τελικά συνενοήθηκα και θα μου το φέρουν αυρίο ,δυστυχώς χωρίς το ακουστικό στη γνώστη τιμή των 82,90.Από ότι κατάλαβα το ακουστικό ήταν μέσα στη συσκευασία αλλά μαλλόν βλέποντας πως έχει πολύ ζήτηση το προιόν ,είπαν να δίνουν ξεχωριστά το ακουστικό τα λαμόγια ,τελος πάντων εγώ δεν το πολυχρειαζόμουν και είναι και υπερτιμημένο προιόν ,ακού 49 ευρώ για ένα ακουστικό. Δεν πειράζει τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή,οσοί από σας ητάν τυχεροί και γρήγορα πιστολιά να το χαίρεστε το κινητό με το ακουστικό για μας ομώς τους κοινούς θνητούς καλό είναι και το σκέτο.
thanasaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μολις παρελαβα και εγω το lg kf700 με τη μειωμενη τιμη χωρις ακουστικο. (αφου πρωτα με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση κτλ).
amav Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Και εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο για το ακουστικό αλλά τελικά είχε μέσα ! Πολύ καλή προσφορά από την Cosmote. Ευχαριστούμε τον φίλο για την ενημέρωση
Barbattilas Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ που πήρα το KM380 χωρίς Bluetooth στην ίδια τιμή, με πιάσανε μαλάκα? Η η μείωση τιμής ίσχυε μόνο για τα ακριβότερα μοντέλα? Πάντως ο τύπος έλεγε ότι όσα είχαν bluetooth φύγαν πρώτα, και μείναν τα σκέτα...
onty Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδια μολις παρελαβα το LG KF700...το κινητο ειναι αστερι για τα 82Ευρω που εδωσα...ισως να αξιζει και τα 180Ε που εχει κανονικα στο e-shop...http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001228 Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο εμενα στον λεβεντη που μας ανοιξε τα ματια...respect..
ipal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Στα Cosmote δε παιζει λιστα (μου παν εδω και καιρο τα στελνουν μαρουσι τα κινητα) αλλα παιζει δωρο USB HUB Cosmote , τα εχουν πισω απ το ταμειο, εγω ρωτησα και καλα για συνδεση και μου δωσανε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Eπισκεύθηκα κατάστημα Cosmote το μεσημέρι, και δεν είχαν ιδέα για προσφορές.
DeMaitre Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Περίεργο... Πριν από κανένα δεκάμηνο στο κατάστημα Καλλιθέας εξυπηρετήθηκα απροβλημάτιστα από τα παιδιά! Μου έδωσαν και λίστα για να σημειώσω τιμές για τα κινητά που με ενδιέφεραν, αν και τελικά προτίμησα από όλες της προσφορές ένα Nokia N91 που υπήρχε και στο site τους στο internet, το οποίο και τσίμπησα με 12 άτοκες δόσεις... Μήπως το κατάστημα που επισκέφθηκες είναι franchise; Για ψάξτο λίγο καλύτερα...
sintalkas Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Και εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο για το ακουστικό αλλά τελικά είχε μέσα !Πολύ καλή προσφορά από την Cosmote. Ευχαριστούμε τον φίλο για την ενημέρωση Προφανώς εννοείς το ενσύρματο ακουστικό stereo handsfree γιατί δεν μπορεί να χωρέσει και το bluetooth μέσα..
amav Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 κι όμως ήταν μέσα στο κουτί και πιο συγκεκριμένα στο μινι κουτάκι του τροφοδοτικού. Και ήταν και αρκετά εμφανίσιμο κιόλας!
sintalkas Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Προφάνως ξεχάσαν να το βγάλουν ,καλόριζικο.Μήπως όμως πήρες αλλό μοντέλο?Γιατί εγώ αναφέρομαι στο LG KF 700 και στα περιεχόμενα συσκευασίας δεν έλεγε οτι περιέχεται ακουστικό bluetooth..Επίσης το ακουστικό ειναί στερεοφωνικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.