nikolaos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 lol!! i-phone στα 39 ευρώ σκέτη συσκευή ????????????
teodkats Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 lol!! i-phone στα 39 ευρώ σκέτη συσκευή όχι σκέτη συσκευή i-phone 39 ευρώ αλλά + ΔΩΡΟ ακουστικό Bluetooth αξίας 49€ :lol::lol:
kalmik Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οι προσφορές είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα της αλυσίδας
DeMaitre Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οι προσφορές είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα της αλυσίδας @kalmik, χμ; Πόσο ποιο απλά να το πει ο kalmik; Οι προσφορές δεν ισχύουν μόνο για αγορές μέσω internet, αλλά και για αγορές από τα καταστήματα Cosmote. Και όπως έγραψα παραπάνω, στα καταστήματα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη λίστα κινητών σε προσφορά. Το μόνο που -νομίζω ότι- δεν μπορείτε να κάνετε στα καταστήματα, είναι να αγοράσετε τις συσκευές σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, όπως μπορείτε να κάνετε μέσω του site της Cosmote!
sintalkas Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Να σαι καλά φίλε που ποστάρες το λινκ ,μολις πηρά το LG KF-700 που είναι και γ@μω τα κινητά σε αυτά τα λεφτά.Μπορώ ομώς να ρωτήσω κάτι ακόμα ένας φίλος μου πήρε ενά κινήτο από αλλού και θέλει να το επιστρέψει ,νομίζω πως το έχει κάπου 7 ημέρες μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα δικαιούται να το επιστρέψει?Το λέω αυτό γιατί σκέφτεται να το επιστρέψει και να τσιμπήσει ένα από τα lg.
DeMaitre Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Να σαι καλά φίλε που ποστάρες το λινκ ,μολις πηρά το LG KF-700 που είναι και γ@μω τα κινητά σε αυτά τα λεφτά.Μπορώ ομώς να ρωτήσω κάτι ακόμα ένας φίλος μου πήρε ενά κινήτο από αλλού και θέλει να το επιστρέψει ,νομίζω πως το έχει κάπου 7 ημέρες μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα δικαιούται να το επιστρέψει?Το λέω αυτό γιατί σκέφτεται να το επιστρέψει και να τσιμπήσει ένα από τα lg. Με βάση την περιορισμένη εγγύηση που δίνουν οι κατασκευαστές, ελαττωματικές συσκευές μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση εντός 10 ημερών από την αγορά. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος από μια συσκευή και θέλει να την επιστρέψει για να πάρει μια άλλη ή ακόμα και τα χρήματά του πίσω, θα πρέπει να ελέγξει τι προβλέπει η πολιτική επιστροφών του εκάστοτε καταστήματος λιανικής πώλησης.
NiTroGen Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 HTC TyTN II με €250;;; Είναι τρελή η CosmOTE!!! Το τσίμπησα!!!!!! Νά'σαι καλά, NteliX!
Barbattilas Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Καλά χαρακτηριστικά τα LG αλλά άκουσα ότι έχουν πολύ ασθενικές μπαταρίες. Δηλαδή μπορεί να λεει ο κατασκευαστής, αλλά με χρήση Mp3 player δεν βαστανε καθόλου... Εχει κανένας εμπειρία? Επίσης στους όρους, οι διαδικασίες επιστροφής ελλατωματικου προιόντος δεν μου γέμισαν το μάτι. Κάτι για εντός 10 ημερών διάβασα και για υποχρέωση των κατασκευαστών... ΑΝ πρόκειται τα ελλατωματικά να αλλάζονται σε oteshop θα ναι καλά, αλλα αν είναι να πληρώνουμε τα μεταφορικά, βρασε την έκπτωση. ΥΓ. Η δωρεάν αποστολή ισχύει για αγορές άνω των 100€.
JohnMik Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ΥΓ. Η δωρεάν αποστολή ισχύει για αγορές άνω των 100€. καλά που το πρόσεξες!!Θα πάω αύριο σε κανα-δυο καταστήματα της περιοχής μου μπας και γλυτώσω τα 6,55
nikosdet Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Καλά χαρακτηριστικά τα LG αλλά άκουσα ότι έχουν πολύ ασθενικές μπαταρίες.Δηλαδή μπορεί να λεει ο κατασκευαστής, αλλά με χρήση Mp3 player δεν βαστανε καθόλου... Εχει κανένας εμπειρία? Επειδή έχω LG, άλλο μοντέλο βέβαια (LG Viewty), η μπαταρία του είναι μια χαρά! Τα ίδια είχα ακούσει κι εγώ πριν το πάρω, αλλά τελικά δεν έχω πρόβλημα! Ιδίως με χρήση ΜΡ3 δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα!! Εξαίρεση όμως αποτελεί η χρήση της κάμερας που ρίχνει πολύ τη μπαταρία...
nkour Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 απάτη. εκανα την παραγγελία το ίδιο βράδυ που το έγραψες (δες και την ώρα) και σήμερα μου είπαν έχει τελειώσει το bluetooth και σας δίνουμε το κινητό σε νέα τιμή προσφορά στα 80€ αυτά και από την COTE
vasman15 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 και σε μενα ενα απο τα ιδια ,αλλα τους ειπα να μου το στειλουν ετσι κι αλλιως με 82 ευρω την δουλεια του την κανει.και χωρις το bluetooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.