takjar Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έψαξα σε διάφορα site και δεν μπόρεσα να βρω απάντηση! 1ον) Γιατί "κάποια" mp3-players δεν υποστηρίζουν Greek Characters στα tags? 2ον) Πως μπορώ να μάθω εάν ένα mp3-player υποστηρίζει greek characters στα tags? (πριν το αγοράσω που θα το κοιτάξω?) 3ον) Υπάρχουν hacks για να το φτιάξεις αυτό? π.χ έχω ένα sony NW-A808 που μόλις πάω να κάνω add στην Library του Sonicstage μου βγάζει error ότι δεν βλέπει το path του αρχείου. 4ον) Ξέρετε εάν κάποιο από τα παρακάτω mp3-player παίρνει αρχεία με ελληνικά tags είτε είναι αυτό artist ή album ή lyrics ή filename. Sandisk Sansa Clip Creative Zen Creative Zen Mozaic Creative Zen X-Fi
JoKo Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έχω την έκδοση των 8 GB του Creative Zen εδώ και ένα χρόνο. Υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και σε filenames και σε tags, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δείχνει lyrics γενικότερα.
takjar Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Έχω την έκδοση των 8 GB του Creative Zen εδώ και ένα χρόνο. Υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και σε filenames και σε tags, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δείχνει lyrics γενικότερα. Οπότε είναι λογικό να υποθέσω ότι όλα τα τελευταία mp3-player της Creative θα υποστηρίζουν ελληνικά tags. Σε ευχαριστώ ήταν πολύ χρήσιμη η πληροφορία που μου έδωσες.
hurin Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Έχω την έκδοση των 8 GB του Creative Zen εδώ και ένα χρόνο. Υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και σε filenames και σε tags, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δείχνει lyrics γενικότερα. Έχω ακριβώς την ίδια, όμως ενώ μου δείχνει ελληνικούς χαρακτήρες στην library, όταν παίζει το κομμάτι δεν μου δείχνει τίποτα!
takjar Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Έχω ακριβώς την ίδια, όμως ενώ μου δείχνει ελληνικούς χαρακτήρες στην library, όταν παίζει το κομμάτι δεν μου δείχνει τίποτα! Μόνο και μόνο από τον αριθμό των post που έχεις κάνει υποθέτω ότι είσαι έμπειρος και έχεις κατεβάσει μερικά firmware. Οπότε τώρα δεν καταλήξαμε εάν η creative υποστηρίζει τα ελληνικά...
hurin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μόνο και μόνο από τον αριθμό των post που έχεις κάνει υποθέτω ότι είσαι έμπειρος και έχεις κατεβάσει μερικά firmware. Οπότε τώρα δεν καταλήξαμε εάν η creative υποστηρίζει τα ελληνικά... Έχω το 1.21.03, το οποίο είναι και το πιο πρόσφατο (19-9-2009).
takjar Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Έχω το 1.21.03, το οποίο είναι και το πιο πρόσφατο (19-9-2009). Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μόνο mp3 player για το οποίο είμαι σίγουρος ότι δείχνει ελληνικά είναι τα Ipod διότι είχα ένα Ipod-video 30gb όταν προτοβγήκανε και ενώ στην αρχή δεν έδειχνε ελληνικά μετά από μερικά firmware τα έδειχνε. Αλλά το όλο θέμα μου είναι ότι δεν θέλω ξανά ipod! Ούτε Sony διότι μου την σπάει το Sonicstage! Και είχα καταλήξει μετά από ψάξιμο σε αυτά τα τέσσερα: 1. Sandisk Sansa Clip 2. Creative Zen 3. Creative Zen Mozaic 4. Creative Zen X-Fi με κύρια επιθυμία το Clip...
Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ούτε Sony διότι μου την σπάει το Sonicstage! Πληροφοριακά, τα Sony πλέον δεν χρησιμοποιούν το Sonicstage,κάνουν συγχρονισμό με WMP και μεταφέρεις τα αρχεία με drag&drop.
takjar Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Πληροφοριακά, τα Sony πλέον δεν χρησιμοποιούν το Sonicstage,κάνουν συγχρονισμό με WMP και μεταφέρεις τα αρχεία με drag&drop. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα καινούργια μοντέλα της Sony.... Χμμμ πολύ ενδιαφέρον αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.