Προς το περιεχόμενο

PC που δεν γουστάρει κανένα OS!

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε φίλε καλά όλα τα h/w trial and error που κάνεις μήπως με την προσθήκη που έκανες δεν τραβάει άλλο το τροφοδοτικό σου?

Toughpower 850W έχω, να μην επαρκεί αποκλείεται, πάνω απο 500W δεν καίει το pc, τώρα στα καλά καθούμενα να τα παίξε...i will test it...

@coolwarm, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις παραπάνω για το κολλήμενο boot sector;

Δημοσ.

Φίλε σίγουρα μνήμες . Τρέξε ένα memtest ... ή βάλε άλλες μνήμες (από κάνα φίλο να τις δοκιμάσεις). Τους δίσκους που λες ότι τους έλεγξες εννοείς ότι δοκίμασες στο παλιό το pc εγκατάσταση? Κάνα διαγνωστικό δίσκων (WD datalife guard ) έτρεξες? Γιατί τελευταία έχω σιχαθεί να αλλάζω δίσκους

Δημοσ.
Φίλε σίγουρα μνήμες . Τρέξε ένα memtest ... ή βάλε άλλες μνήμες (από κάν φίλο να τις δοκιμάσεις). Τους δίσκους που λες ότι τους έλεγξες εννοείς ότι δοκίμασες στο παλιό το pc εγκατάσταση? Κάνα διαγνωστικό δίσκων (WD datalife guard ) έτρεξες? Γιατί τελευταία έχω σιχαθεί να αλλάζω δίσκους

Αν δεις πιο πάνω έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές που έχω...Και οι τρεις έχουν περάσει memtest ένα σωρό.Τρέχω ξανά τώρα, έτσι για να μου φύγει η ιδέα, δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι στιγμής... Ναι οι δίσκοι έχουν δοκιμαστεί στο 2ο pc, με διαγνωστικά τις WD παίζουν οκ

Δημοσ.

βάλε το σκληρό σε άλλο pc περνα απο αυτον τα windοws και μετα τον βάζεις στο συστημα που μπλοκάρι ( τωρα θα μου πεις/πουν πως λογο διαφορετικών μηχανιμάτων θα υπάρξειι πρόβλημα, μια μπλε οθονη θα σου δειξει και μετα θα πάρει μπροστα, το εκανα αυτο σε ενα φίλου πσ ( όλα τα εχαμε διαφορετικα, ati εγω αυτος nvidia ,amd εγω αυτος intel και διαφοερετικο μοντέλο μητρικης ( και οι δυο ηταν asus) ίσως οι μηνες ηταν ιδιες ) }}

μολις ανοιξε του βάλαμε τους σωστους driver

δεν χάνεις τπτ

Δημοσ.

μήπως έχεις κανένα card reader συνδεδεμένο πάνω στην μητρικη?Είχα το ίδιο πρόβλημα με msi μητρική.Βγάζοντας το card reader είχε ξεκινήσει κανονικά...3 μέρες παιδευόμουν...

Δημοσ.

Μακάρι να ναι το drive παίδες, θα δοκιμάσω άλλο...

@micraSport, δεν έχω τίποτα άλλο πάνω εκτός απο πληκτρολόγιο/ποντίκι..

@nickarmy, το σκέφτηκα και 'γω αυτό, θα το δοκιμάσω

@coolworm, η μητρική τι να έχει, ξέρω γω δεν με πάει κάπου το μυαλό μου, να ναι ο ICH9R προβληματικός; Δεν θα αναγνώριζε δίσκους, dvds κλπ,τι να πω.. Εκεί με το MBR που έλεγες πριν, τι ακριβώς εννοείς;

Δημοσ.

στο αρχικο μνμ εγραψες πως δοκιμασες τους δισκους σε αλλο pc ,εννοεις πως προσπάθησες να κανεις εγκατασταση η απλως τους ελεγξες οτι ειναι οκ; το προβλημα σου ειναι σιγουρα στους σκληρους ή στα καλωδια ή στις θυρες που τους συνδεεις πάνω sto mobo.

Δημοσ.

Δοκίμασα και νέο DVDRW driver, πάλι τα ίδια...Οι δίσκοι δουλεύουν άψογα στο 2ο pc, έχουν περάσει όλα τα διαγνωστικά, και έχω εγκαταστήσει και Vista και ΧP, όλα οκ...Τα SATA καλώδια είναι ολοκαίνουρια (σφραγισμένα όλα), και έχω δοκιμάσει 2 ζευγάρια...Αν οι θύρες είχαν πρόβλημα λογικά δεν θα τους αναγνώριζαν σωστά; Επίσης εγκατέστησα τα Vista στον 1ο δίσκο και τον έβαλα στο pc, με στόχο να τα τρέξω παρακάμπτοντας το κόλλημα στην εγκατάσταση, αλλά με το που φόρτωνε, μου έβγαζε πάλι το error με το winload.exe... Υποψιάζομαι τον CPU, ίσως να μην έχει κάτσει καλά, η ίσως να έχω σφίξει το block πολύ, γιατί χρησιμοποίησα άλλο backplate από το δικό του, λόγω του ότι δεν είχε τρύπα στην μέση, και χτυπούσε στον πυκνωτή της REΧ από πίσω..Όταν έσφιξα μέχρι τέρμα τις βίδες από το Block, άναβε και έσβηνε, οπότε μάλλον κάτι παίζει εκεί... Αυτό θα είναι και το επόμενο πράγμα που θα κάνω, αν τίποτα πάλι...ΕΕ τι να πω θα το βάψω μπλε και μπλούμ :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

o cpu λίγο δύσκολο, θέλει πολύ ρεύμα για να καεί το οποίο δεν μπορεί να το δώσει η mobo...

άρα παίζει είτε mobo είτε ram...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...