Προς το περιεχόμενο

PC που δεν γουστάρει κανένα OS!

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα

Λοιπόν, κάνοντας σήμερα εγκατάσταση την Rampage Extreme στο σύστημα της υπογραφής, ήρθα αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα: Το PC δεν θέλει OS :confused:.. Βάζω το δισκάκι των Vista 64bit, ξεκινάει, bootάρει κανονικά από το DVD, και ακριβώς μετά την οθόνη "Windows are loading files"(γεμίζει η μπάρα κλπ) σταματάει...Black Screen ( η οθόνη δεν σβήνει), μέχρι να κάνω επανακκίνηση..Το ίδιο συμβαίνει και με τα 32bita vista και με τα ΧΡ 32/64bit...Τι στο καλό; Έγραψα ξανά σε άλλο δισκάκι τα 64bita Vista, τίποτα πάλι τα ίδια. Όλα τα DVD έχουν δοκιμαστεί στο 2ο σύστημα, και παίζουν κανονικά όλα...Επίσης οι δίσκοι έχουν δοκιμαστεί στο 2ο σύστημα πάλι, οκ και οι 2...wtf??? Δεν νομίζω να χει σχέση η μητρική, άλλωστε λειτουργεί οκ.. Έκανα και bios update στο τελευταίο official, και με το αρχικό, τα ίδια και στα 2..

Μέχρι να ρθει και το Ubuntu, δεν ρίχνετε καμιά ιδεά για το τι μπορεί να φταίει; Δεν μου χει ξανατύχει τέτοιο πράμα, weird :fear:...

Thanks!

EDIT: Το έβαλα σε αυτό το section γιατί δεν ξέρω που ακριβώς οφείλεται το πρόβλημα, αν και κάτι μου λέει πως οφείλεται σε h/w ...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο το bios τι επιλογές έχεις κάτι για τους σκληρούς σου(SATA/IDE ή SATA/AHCI);

Αν εννοείς την επιλογή που λέει Configure SATA as, μου δίνει IDE RAID AHCI... Από μόνη της η m/b δίνει IDE...

Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα με έναν δίσκο και ένα drive, πάλι τίποτα... Χθες, ξέχασα να αναφέρω ότι προς στιγμήν, μ έδωσε ένα σφάλμα ότι λείπει ένα άρχείο winload.exe κλπ, απότι έψαξα, αρκετά άτομα που είχαν αυτό το σφάλμα, απόσυνδεσαν όλες τις USB συσκευές και όλα οκ μετά...Έκανα το ίδιο έβαλα ένα PS/2 πληκτρολόγιο, και έβγαλα ποντίκι/πληκτρόλογιο που ήταν USB...Πάλι τίποτα :-(. Φυσικά το σφάλμα από χθες δεν το ξανα είδα... Any ideas??

Δημοσ.

δοκιμασε να παιξεις με τις μνημες!συνηθως εκει οφειλονται τετοια προβληματα!αλλα επειδη εχει τυχει και σε αλλον ,ασε το cd να φορτωσει αρκετη ωρα και μη το πειραξεις....

Δημοσ.
ασε το cd να φορτωσει αρκετη ωρα και μη το πειραξεις....

Ε πάνω από 1.5 ώρα που το άφησα δεν νομίζω να θέλει :lol:

Δημοσ.

ε τοτε οκ!αν μιλαμε για τοση ωρα.....παω πασο....σου λεω παιξε με τις μνημες σου!εν αναγκη ασε μια επανω και δοκιμασε να αφησεις μονο το σκληρο που θες να κανεις φορματ!τα βασικα δηλαδη...

Δημοσ.
σου λεω παιξε με τις μνημες σου!εν αναγκη ασε μια επανω και δοκιμασε να αφησεις μονο το σκληρο που θες να κανεις φορματ!τα βασικα δηλαδη...

Αυτά έχω αφήσει πάνω, ένα dimm έναν σκληρό και ένα drive :-D Δοκιμάζω και ubuntu, να δούμε τι θα γίνει και με δ'αυτό...Θα δω και τις μνήμες οκ, αν και δεν πιστεύω, αν ήταν όντως οι μνήμες, απλά θα έβγαζε το γνωστό σφάλμα "ο πυρήνας του Λ. συστήματος είναι κατεστραμμένος" κλπ κλπ...

Δημοσ.

Με το που βάζω τις μνήμες στα defaults, μου δίνει το εξής σφάλμα: 0xc0000221, windows/system32/boot/winload.exe, "The file is possibly corrupt. Its header checksum does not match the computer checksum"...

Δημοσ.
εγω πιστευω παιζει ασυμβατοτητα με τις μνημες......

Δεν νομίζω..CSX,Corsair Dominator,Corsair xms3, με τις 2 τελευταίες να ναι στην QLV, και με τις CSX να χουν παίξει σ'αυτή την μητρική, και σε μεγάλες ταχύτητες, δεν πιστεύω...κάτι άλλο παίζει και μου έχει σπάσει τα νεύρα! :mad: Έπίσης κάτι άλλο που παρατήρησα, όταν πάει να κάνει boot από τον σκληρό (το άφησα επίτηδες να δώ τι θα γίνει), αν και άδειος, μου βγάζει μια γραμμή με κινέζικα, και μετά μένει εκεί... Θα σκάσω!:mad: πάω να δω τι θα κάνει με Ubuntu..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:05 ----------

Έβαλα και τα Ubuntu, ξεκινάνε κανονικά, επιλέγω εγκατάσταση, και μου αναβοσβήνει η παύλα πάνω αριστερά, για περίπου 30 λεπτά μεχρι τώρα :-(

Δημοσ.
Μήπως ρε παιδι μου μήπως να βάλεις το cpu σε κανονικές τιμες και οχι με o/c?

Όλα stock είναι :-)

Δημοσ.

Ρε φίλε καλά όλα τα h/w trial and error που κάνεις μήπως με την προσθήκη που έκανες δεν τραβάει άλλο το τροφοδοτικό σου?

Σε μηχάνημα που είχα μόλις του πρόσθεσα κάρτα γραφικών εκκινούσε κανονικά και με το που πήγαινε να μπεί στο λειτουργικό 50% κολούσε και άλλες 50% έκανε restart

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...